Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי הרשיון!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי כמה שאלות לגבי הרשיון

1.אם יש לי רשיון על רכב פרטי ואני עדיין בתקופת המלווה, מותר לי לנסוע על טומקאר (דוגמא לטרקטור) בלי מלווה?

2.התאריך לידה שלי זה פברואר 1990 עכשיו יש לי אזרחות אמריקאית. אם אני יסע לארצות הרבית יוציא רשיון אמריקאי אני יוכל לנסוע בארץ ללא הגבלת נוסעים? (השוטר לא יבקש גם את הרשיון הישראלי)?

3. זה לא מספר השאלה זה מספר הימים שנשאר לי למלווה:-D:-D.

תודה רבה לעוזרים

פורסם
1. תתאפק עוד שלושה ימים. לא יקרה לך כלום.

2. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162384

1. אני יודע ברור אבל סתם מעניין אותי גם בשביל חברים אחרים..

2.לא ראיתי שם תשובה לשאלה שלי...האם אני יכול לנהוג בארץ עם רשיון של ארצות הברית כאשר יש לי רשיון ישראלי ולנסוע עם אוטו מלא? (ויש דרכון אמריקאי)

פורסם

אם יש לך דרכון אמריקאי, החתמת אותו לפני כמה חודשים בכניסה לישראל ואתה נוהג עם רישיון אמריקאי - הגבלת הנוסעים לא תקפה עליך. מצד שני, זה אומר שעברת על חוק אחר, ונכנסת לארץ בדרכון זר כאשר ברשותך דרכון ישראלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...