Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם (בכל זאת הודעה ראשונה...).

רציתי לשאול שאלה בקשר לרישיון נהיגה שלי ואני מצטער שההודעה הראשונה היא בצורת שאלה , זה לא

מתוך זלזול או חוסר כבוד לאף אחד מחברי הפורום פשוט זמן הוא מצרך יקר מאוד בשבילי כרגע אבל אני מבטיח לקחת חלק פעיל בפורום (בתחומים שיש לי ידע בהם) בזמן הקרוב. ולכן אני אשמח אם תוכלו להתעלם מהעובדה שזו ההודעה הראשונה שלי ולענות לי על השאלה:

אני נוסע בעוד כחודש לניו יורק לבקר את המשפחה שלי ואני עדיין אהיה חייב במלווה בזמן הזה.עכשיו במידה ויש לי רשיון בינלאומי (יהיה אחלה לדעת איפה מוציאים דבר כזה) אני יכול לנהוג שם בלי מלווה ? היות ואין חוק המחייב מלווה בארה"ב.

חשוב לציין גם שנולדתי בארה"ב כך שיש לי אזרחות (אם זה משנה)

תודה מראש לעונים

פורסם

אחי אם נולדת בארה"ב אין לך שום בעיה..

פשוט מאוד אתה הולך לDMV שמה ומוציא רישיון של ניו יורק על המקום

עושים לך תיאורה (ממש שטויות) וטסט בלי שום שיעורי מינימום (הטסט זה שטויות ועל אוטומט)

וזה הכל.. אבל אני אגיד לך את האמת אין לך מה לנהוג שם כי הsubway מגיע לכל מקום וסתם תתקע בתנועה..

פורסם

בעניין הנהיגה בניו יורק אני רוצה להבהיר כמה דברים:

1.אני לא הולך להיות במנהטן ובעיר כלכל אז הנהיגה באזורים האחרים יותר קלה ומהנה.

2.האופציות שיש לי מבין המכוניות של המשפחה שלי פשוט מטורפות:

פורשה 911 טורבו שנת 73

scion tc 2.4 טורבו עם 330 כ"ס

או קאדילק DTS חדשה אז נראה לי שאני מעדיף לנהוג על לנסוע בסאב וואי.

מישהו יודע אם הרשיון של הארץ תופס? ואם לא, מה אני צריך לעשות בשביל לנהוג שם?

פורסם

אני לא יודע בקשר לרשיון, אבל אני יודע שלא מומלץ לעלות על רכב הנעה אחורית עם כל כך הרבה כח כהנעה אחורית ראשונה, ובתקופת המלווה לרוב אין הרבה נסיון על הכביש, דבר שמוסיף בעיתיות למשוואה...

אני מניח שאת הפורש :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפי התגובה שלך אני מבין שאין לך אזרחות אמריקאית ואתה מעוניין להישתמש ברישיון הישראלי שלך.

רישיון בין לאומי אפשר להוציא בממסי, אך, תקנו אותי אם אני טועה, רישיון בין לאומי אפשר להוציא רק מגיל 21.

כך שאני חושב שלא תוכל לנהוג עם הרישיון שלך.

פורסם

"לפי התגובה שלך אני מבין שאין לך אזרחות אמריקאית ואתה מעוניין להישתמש ברישיון הישראלי שלך.

רישיון בין לאומי אפשר להוציא בממסי, אך, תקנו אותי אם אני טועה, רישיון בין לאומי אפשר להוציא רק מגיל 21.

כך שאני חושב שלא תוכל לנהוג עם הרישיון שלך."

יש לי אזרחות אמריקאית

פורסם

רשיון בינלאומי לא תוכל להוציא. אני לא זוכר אם זה מגיל 18 או ממתי שיש לך את הרשיון פלסטיק, אבל אני זוכר שביררתי לבן-דוד לפני כמה חודשים וזו הייתה התשובה.

במידה ואתה מאוד רוצה לנהוג שם, ויש לך דרכון אמריקאי ביד (לא תאורטית), תלך ותוציא רשיון אמריקאי.

זה גם יעזור לך בארץ בכך שלא תצטרך מלווה ותוכל להסיע יותר מ2 נוסעים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום

מנסיון של כמה שנים, אם לא תעשה עברות חמורות במיוחד שיגרמו לשוטר (בצדק) ל"התעלק" עליך, אין לך סיבה לדאוג. הם לא מכירים את החוקים הישראליים. פעם היתה בעיה עם הישראלי, שכתוב עליו permit - בתרגום חופשי רשיון, אבל שם יש בדרך לרשיון, ה licence, רשיון זמני שנקרא פרמיט ומגביל לנהיגה רק ביום, ועוד כמה הגבלות. אני חושב שלאחרונה שינו את זה. לא ממש משנה לך מן הסתם, אבל פעם לא היה כתוב על הישראלי תאריך לידה, מה שאיפשר לנו לחגוג.... ( תאמר לשוטר המנומס איזה תאריך שאתה רוצה, הוא ירשום בטיקט, ותוכל לאמר אח"כ שזה בכלל לא אתה - עובד!) בנוסף, להוציא רשיון אמר' זה סיפור ממש פשוט. כשנגמר לי התוקף של הישראלי, הגעתי למסקנה שהרבה יותר פשוט וזול להוציא אמריקאי מאשר להביא חדש מהארץ. כמובן, אם יש לך המסמכים המתאימים.

בכל אופן, נסיעה טובה ובטוחה!!

פורסם
בעניין הנהיגה בניו יורק אני רוצה להבהיר כמה דברים:

1.אני לא הולך להיות במנהטן ובעיר כלכל אז הנהיגה באזורים האחרים יותר קלה ומהנה.

2.האופציות שיש לי מבין המכוניות של המשפחה שלי פשוט מטורפות:

פורשה 911 טורבו שנת 73

או קאדילק DTS חדשה אז נראה לי שאני מעדיף לנהוג על לנסוע בסאב וואי.

מישהו יודע אם הרשיון של הארץ תופס? ואם לא, מה אני צריך לעשות בשביל לנהוג שם?

תראה הכל תלוי על איזה שוטר אתה נופל

אני פעם אחת הבאתי דריפט באיזה סיבוב והשוטר עזב אותי כי התחננתי אליו חחח (ככה השוטרים פה)

על הרישיון של הארץ כתוב באנגלית שצריך מלווה? אם לא אז תנהג חופשי לא יעשו לך כלום..

ומומלץ להוסיף אותך לרשימת הנהגים (חינם ברוב החברות ביטוח)

ותדע לך שהנהיגה בארה"ב היא ממש פשוטה.. כולם נחמדים והסיכון שתכס לתאונה או שיקרה משהו יותר קטנים מישראל...

אבל אם אתה נוהג יפה ולא בפראות לא יעשו לך כלום

פורסם

חברים תודה רבה על הכל , עזרתם לי מאוד. נראה לי שהכי פשוט וקל בשבילי זה להוציא רשיון אמריקאי .

תמיד טוב שיהיה ...

רק עוד דבר אחד קטן, Discover (או מישהו שיודע) " זה גם יעזור לך בארץ בכך שלא תצטרך מלווה ותוכל להסיע יותר מ2 נוסעים :smile:" אתה בטוח שזה נכון?

פורסם

אני אשמח לראות מה עבר על ה-tc הזאת שהיא מוציאה 330 כ"ס עם טורבו.

השיפור הנפוץ הוא סופרצ'ארג'ר של TRD שאפשר לקנות מהדילר ולקבל אחריות יצרן.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

odelo - כן.

במידה ואתה נוהג בארץ עם רשיון זר אתה לא מחוייב לתקנות המגבילות רשיון אזרחי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...