Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היום ברמזור מהבהב של פסי רכבת,אבל התקרבתי לפסים על 30 קמ"ש לערך עוד לא היה סימן מינמלי להתקרבות הרכבת בערך שניה גג 2 שניות לפני שנכנסתי אליהם התחיל הבהוב של הרמזור,מאחורי היו מכוניות שנסעו אני מאמין 50+- לא בלמתי ועבתרי את הפסים כאמור אחרי שעברתי זה עוד המשיך להבהב ולצלצל וכבר לא הייתי שמה שהמחסום ירד,אני חייב להדגיש שלא עברתי בכוונה ואם הייתי במרחק גדוליותר מפהסים הייתי עוצר!,עכשיו המקרה קרה בבאר יעקוב אליד המתחם של חיל האויר והחלל למי שמכיר.

הבנתי שיש מצלמות של פסי רכבת השאלה אם המעבר שלי נתפס במצלמות האלה , בנוסף לא ראיתי שמה מצלמה כמו של אור אדום אלא על עמוד גבוהה מצלמות ווידאו ל 3 קיוונים כביכול.

מה עתיד לקרות?

פורסם

בדיוק כמו שיש אור צהוב לפני אור אדום, יש הבהוב לפני מחסום - לא קרה כלום, רכב לא עצור בשניה שאתה לוחץ על הדוושה - יש לו מרחק עצירה.

קרה לי לא פעם ביציאה הצפונית מרחובות (שבה נוסעים 50-60 לפחות), אין מה לעשות - לא קרה כלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה על המענה,אז מה שבעצם אתה אומר שהמצלמה עובדת אך ורק אחרי שהמחסום יורד ?.

פורסם

ישנה בעייתיות מוכרת במצלמות הרכבת. המנגנון הוא אותו מנגנון של רמזור אדום, דהיינו שניה אחת אחרי שהמהבהבים האדומים נידלקים - נידרכת המצלמה, ומצלמת 2 תמונות בהפרש של שניה כדי להוכיח תנועה.

ברמזור רגיל, צילום אחד מעט אחרי הקו וצילום שני הרבה אחרי הקו מוכיחים כי עברת את קו הצומת באדום. מול זה עומד רמזור רכבת שאינו מסוגל להוכיח זאת כי ייתכן ועברת את הקו כשלא דלק האור האדום, נסעת לאט על הפסים... חטפת פלאש ראשון, ואז האצת (במשך שניה ניתן להאיץ לא מעט) וקיבלת פלאש נוסף.

ישנו אדם שקיבל על כך הזמנה והבנתי שזה קו ההגנה שלו. בהחלט המצלמה הזו יכולה לפשל ובסיכויים גבוהים. לכן, מאז התקנתן אני מאיט מאוד לפני הקו של הפסים כדי לעצור (אפילו בלימת חירום) במקרה של הדלקות. אם לא נידלק אני "טס" על הפסים כדי לעבור אותם בתוך פחות מ-2 שניות כדי להמנע מהמצב המביך.

פתרון שהועלה ומתחיל להיות מיושם הוא התקנת רמזורים רגילים בנוסף ובמרחק מהרמזור רכבת. ניתקלתי בזה בשני מקומות והדבר נותן מענה ראוי.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...