Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור כנראה שאתה צודק ... הוט רוד זה מהפך גדול מדי בשבלי כרגע.

הגדרת את זה הרבה יותר טוב ממני בנוגע לחומרים אני חולק עלייך בגדול!

בכןל מקרה תודה על ההכוונה!

אשמח אם תחלוק עליי בעובדות. אתה מוזמן לבדוק עלויות של צבעים, חומרים, פילרים וכו' מאיכויות טובות. מכוניות מסוג זה לא עוברות צביעה בברק ישיר וגם לא בדו-שכבתי אלא ברב-שכבתי וכנ"ל לגבי מספר שכבות לכה וכמובן תהליך של שלייפ בסיום. תוסיף לזה את כלי העבודה, פחחות כדי להביא את הרכב למצב הרצוי, התאמות ושינויי קאסטום והגעתה למה שאמרתי... אם אתה עדיין חושב שאני טועה, אתה מוזמן להוכיח ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בנוגע לצבע רב שכבתי ולא דו שכבתי... אין חיה כזו:wink:

בנוגע לחומרים שלחתי לך בפרטי את העובדות שאני מכיר.

בנוגע לשיפוץ לרמת כסטום רצינית כנראה שלך יש יותר ניסיון !

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

איתי תודה!!

אני לא מתבייש פשוט אני לא רוצה שהמנהלים יחסמואותי בגלל ניסיון לרווח מהאתר:roll:

וליאור תודה על המחמאה:oops:

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

ואו! עבודות מדהימות

בנוגע לבחור עם הפלימות אני חושב אישית שזה יהרוס אותה לחלוטין

זאת לא מכונית שמתאימה לה צביעה שערוריתית לפי דעתי

פורסם
המכוניות ששמת בתמונות הן Street Rods, מונח המיוחס לקאסטומיזציה של מכוניות מודרניות יחסית (שנות השישים/שבעים). יש גם Street Rods מהשנים המוקדמות, אך אין בארץ כאלו המוצעות למכירה.

ליאור.

אני לא יודע על אילו תמונות אתה מסתכל, אבל לגבי הצמד שהוא העלה: הקאמרו...אני לא יודע מה בדיוק street בה, לי זה נראה יותר כמו מכונית דראג של פחות מ-10 שניות שפשוט פינקו אותה בצביעה יותר מידי יקרה.

והשניה, שנות שישים שבעים? אולי ארבעים\חמישים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...