Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי אף פעם בסיני, אבל ברגע שאני יוצא לחיי האזרחות אין ספק שאני אצא לחופשה שם. חברים שהיו שם וחזרו עם תמונות עשו לי חשק..

לגבי הקטע המסוכן - כל אחד עושה את השיקול שלו. אם לא מחצינים את הישראליות אני חושב שאפשר להסתדר שם לא רע.

פורסם
הרבה אנשים גם מסניפים קוקאין.

אז זה עושה את זה טוב?

ברור שכן- לסוחרי הסמים....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שמשרד החוץ צריך להודיע שמדינת ישראל לא תפעל לטובת אף ישראלי שייחטף/ייפצע בסיני. מי שהחליט לקחת סיכון כזה בניגוד להוראות, שייסתדר לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא בטוח בשום מקום היום, ואם היו יוצאים בהצהרות כאלה יעדי הנופש לתייר הישראלי היו מצטמצמים פלאים. חוץ מזה, יש חייל חטוף שעתיים נסיעה מתל אביב והמדינה לא ממש עושה שום דבר עבורו. לא הייתי מצפה לדבר אם היה קורה לי משהו בחו"ל (אלא אם כן זה מקום מערבי, אז נראה לי שפקידי ממשלה ירצו לבוא לעזרתי).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אל תכניס לראש של האנשים שבכל מקום מסוכן. יש מסוכן יותר ויש מסוכן פחות.

בסיני מאוד מאוד מסוכן.

הפיגוע באילת לפני כמה חודשים מהווה דוגמה כמה קל להיות טרוריסט בסיני (רוב שלבי הפיגוע נעשו בסיני).

ומאיפה אתה חושב שחמאס מתחמשים באמל"ח?

הבעיה עם המצרים היא שעד שלא יפגעו בהם, הם לא יעשו כלום.

והבעיה הגדולה יותר היא שאם יפגעו חס וחלילה ישראלים גם אז לא יהיה להם אכפת.

אין לנו שום השפעה והרתעה עליהם.

מתן - הטרוריסטים שם מחפשים ישראלים ותיירים. כל מי שהוא לא ערבי מבחינתם הוא יעד לפיגוע.

בגלל זה בגל הפיגועים האחרון בסיני, היו פיגועים במקומות שיש בהם תיירים ולאו דווקא ישראלים (ואכן רוב ההרוגים היו תיירים ולא ישראלים)

פורסם

מבלי להיכנס לנושא הבטחוני, בו תעשה את השיקולים לבד, סיני עולה בכל פרמטר על אילת.

בתחושה, ביופי של החופים הנקיים, בהכנסת האורחים, בעלויות וכו'.

ממליץ בחום על החוף של מובארק בראס א שטן.

פורסם
לא הייתי אף פעם בסיני, אבל ברגע שאני יוצא לחיי האזרחות אין ספק שאני אצא לחופשה שם. חברים שהיו שם וחזרו עם תמונות עשו לי חשק..

לגבי הקטע המסוכן - כל אחד עושה את השיקול שלו. אם לא מחצינים את הישראליות אני חושב שאפשר להסתדר שם לא רע.

im sure that the terorists and the arabs there can smell isrealis very very easy.

guy dont seek for unwanted problems in this short and expensive life

dont give money to terorists , there is enough cheap amazing places to go

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא בטוח בשום מקום היום, ואם היו יוצאים בהצהרות כאלה יעדי הנופש לתייר הישראלי היו מצטמצמים פלאים. חוץ מזה, יש חייל חטוף שעתיים נסיעה מתל אביב והמדינה לא ממש עושה שום דבר עבורו. לא הייתי מצפה לדבר אם היה קורה לי משהו בחו"ל (אלא אם כן זה מקום מערבי, אז נראה לי שפקידי ממשלה ירצו לבוא לעזרתי).

יש חייל חטוף והמדינה מנהלת משא ומתן לשחררו. יש רצון ומושקעים משאבים. לעומת זאת, מי שבוחר לנפוש דווקא היכן שהמלץ לו לא, אם ייחטף, שיימחקו אותו ממרשם התושבים ויעברו הלאה. בניגוד לעבור שליט, שהינו חייל שנשלח מטעם המדינה, המדינה לא צריכה לשלם מחיר בטחוני וכלכלי עבור מי שהכניס עצמו לסיכון בשביל חופשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש חייל חטוף והמדינה מנהלת משא ומתן לשחררו. יש רצון ומושקעים משאבים. לעומת זאת, מי שבוחר לנפוש דווקא היכן שהמלץ לו לא, אם ייחטף, שיימחקו אותו ממרשם התושבים ויעברו הלאה. בניגוד לעבור שליט, שהינו חייל שנשלח מטעם המדינה, המדינה לא צריכה לשלם מחיר בטחוני וכלכלי עבור מי שהכניס עצמו לסיכון בשביל חופשה.

100% true

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...