Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני והחברים שלי רוצים לנסוע לטיול לפני גיוס עוד כחודש.

חשבנו על משהו בגבולות המדינה , אז כמובן שאילת עלתה ראשונה.

אבל חבר הציע שנסע לסיני , שזה לא רחוק משם.

אני אישית לא הייתי שם לכן אני שואל אותכם.

במה זה עדיף על אילת ? (מחירים , כמות ערסים , כמות תיירות (בלשון נקבה) וכו'...)

יש מלונות טובים במחירים אטרקטיביים?

מסוכן שם ? (זה כבר לא נכלל בגבולות המדינה)

ובכללי כל פיסת מידע תעזור...

וגם תמונות לא יזיקו :)

תודה לעוזרים.

שחר.

פורסם

אתחיל מזה שבסיני לא הייתי, אבל היות ואני עוסק בתחום, אוכל לענות לך לפחות על חלק משאלותיך.

המחירים שם זולים מאוד, גם אם מדובר בבתי מלון מפוארים יחסית. כמובן, אם אתם החלטתם שמה שמתאים לכם זה דווקא להזרק באיזו חושה על החוף, המחירים מגוכחים.

המעבר בגבול עולה כ-70 ש"ח בצד הישראלי, ואאל"ט סכום נוסף בגובה דומה בצד המצרי.

מהפן הבטחוני, המטה ללוחמה בטרור ממליץ בחום להמנע מביקור בסיני, ובאופן אישי אני מאמין לזה. הייתי שמח מאוד לבקר שם, אבל מסתבר שארגון אלקאעדה וגופים הקשורים לו פעילים שם מאוד ולמיטב הבנתי גם לשלטונות המצריים יש בעיה עם מה שקורה שם. בארץ, במידה וחלילה קרה פיגוע, לפחות אפשר לזהות את הגופה, במקרה הכי גרוע. בסיני, אם קורה פיגוע, אפשר רק להתפלל שלפחות תהיה גופה, כי קיים סיכוי שזה יהיה פיגוע חטיפה, אם ברורות לך ההשלכות של העניין.

אני יודע שהחופים והמחירים מפתים מאוד, אבל בכל זאת, שקול יעד אחר.

אפשר גם להתפנק באיזה קלאב בטורקיה במחירים נוחים יחסית וברמת סיכון נמוכה בהרבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא נראה לי שסיני זה כיוון של טיול טרום צבא. נוסעים לשם בשביל השקט המוחלט והפרטיות; לא ממש חושב שזה מה שאתם מחפשים. חזרתי משם לפני שבועיים ואין שם הרבה ישראלים. המגעילים יותר נדחקים למלונות, כך שהם משאירים את החושות לאנשים מתורבתים. רק לידיעתך, בעל החושה שאני התארחתי בה מספר שהוא מעיף חבר'ה צעירים שעושים רעש ולרוב גם לא מקבל אותם אם נראה לו שהם יעשו שטויות. לא יודע אם זו מדיניות כלל חושתית אבל זו רוח הדברים.

לגבי הקטע הבטחוני - מסוכן, אבל לא מרגישים את זה כשאתה שם. העצה היחידה שאני יכול לתת לך (ואני ממש לא צוחק) זה לא לתת להם לתפוס אותך חי. עדיף לחטוף כדור בראש מאשר להיחטף על ידי המטורפים האלה. לגבי הכסף - סה"כ עלה לי משהו כמו 500 שקל לחמישה ימים בחושה שכולל snacks מתי שבא לי וארוחות בוקר וערב יפות. בחישוב שעשיתי חסכתי כסף - אם הייתי נשאר במרכז הייתי שורף יותר על דלק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אתה יכול לטוס לטורקיה בעלות של 1000 שקל לבן אדם אחרי קצת ביזבוזים.

לגבי סיכון בסיני,לא הייתי שם שנים ,אבל נראה שיש מעט מאוד זרימה לשם של ישראלים,לכן לא הייתי מפחד לנסוע לשם.

אבל אני דפוק אז אל תקח דוגמא....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סיני אחלה של מקום , בנוסף הוא זול משמעותית מאילת.

ללכת לשם אתה יכול השאלה אם תחזור משם , לדעתי לא שווה את הסיכון , אולי בעוד כמה שנים שהמוסלמים ירגעו טיפה או שנכבוש את סיני שוב:) יהיה אפשר ללכת לשם מבלי לחשוש.

אם חזרנו לאופצייה של אילת , באותם מחירים אפשר למצוא דילים לאיי נאפה או לטורקיה , הרבה תלוי בתקציב שלכם.

פורסם

אל X אל תיסע לסיני !

זה קן צרעות של טרוריסטים, ממש ככה.

אפילו חופשה בהתנחלות ביהו"ש הרבה (הרבה) יותר בטוחה מהג'ונגל שהולך לשם.

לך לאיה נאפה או איזה אי עם צעירים ומסיבות.

הרבה יותר כיף והרבה יותר בטוח מסיני.

פורסם
או איזה אי עם צעירים ומסיבות.

אני חיפשתי לפני כמה שנים את האי של קוקה קולה.

אבל לא מצאתי.

חבל

שמעתי שחוגגים שם חבל"ז.

פורסם
אל X אל תיסע לסיני !

זה קן צרעות של טרוריסטים, ממש ככה.

אפילו חופשה בהתנחלות ביהו"ש הרבה (הרבה) יותר בטוחה מהג'ונגל שהולך לשם.

לך לאיה נאפה או איזה אי עם צעירים ומסיבות.

לא הייתי מגזים לחלוטין אבל בהחלט הייתח נמנע מביקור במקום שמסכן אותי...העולם גדול לא חבל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי סויוק כסופה,

אף אחד לא חוטף אף ישראלי בסיני נכון לשבועות נורא שקט למרות שיש פחד קטן. אם אתה בקטע של זולה ושקט סע. אם אתה בקטע של מסיבות ובחורות סע לאיי נאפה. אני יודע שהמחירים עלו אבל עדיין שווה. הכל תלוי בתקציב ולמה אתה מתחבר יותר. חבל לנסוע לאילת לפגוש את אותה המנטליות האופיינית לאילת בתקופת הקיץ.

פורסם
אף אחד לא חוטף אף ישראלי בסיני נכון לשבועות נורא שקט למרות שיש פחד קטן.

אני מבין שהמקורות המודיעיניים שלך עדיפים על המקורות המודיעיניים של אמ"ן והמטה ללוחמה בטרור.

זה שטרם נחטף ישראלי בסיני לא מלמד על העובדה כי השטח רוחש פעילות עויינת.

אם אתה בקטע של לסכן את עצמך זה לגיטימי, אבל אל תשדל אחרים לעשות את זה ע"י ייפוי המציאות על סמך נתונים לא בדוקים ולא נכונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מת על סיני, מקום יפה, שקט, זול. תענוג !

אבל אני מבחינתי מחקתי את סיני. החוף הקבוע שלי היה ראס אל שטן, שם היה הפיגוע (או אחד מהם בכל אופן).

בעת הפיגוע שהו בחוף גם אח שלי וגם חבר טוב (לא ביחד אבל במקרה באותו חוף).

אם הם כ"כ מטומטים שהם מפוצצים את העסקים של עצמם, אז שילכו לחפש מי יזיין אותם. אני לשם לא חוזר יותר וממליץ גם לך להימנע !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לא הייתי מגזים לחלוטין אבל בהחלט הייתח נמנע מביקור במקום שמסכן אותי...העולם גדול לא חבל.

אני משרת בחטיבת המחקר של אמ"ן.

אנחנו הגוף המודעיני האמון על גיבוש הערכות והמלצות. (למשל בנושא: http://news.walla.co.il/?w=//1117130)

ברור שאני לא יכול לפרט למה אסור להגיע לשם,

אבל כשכתבתי קן צרעות באמת התכוונתי לזה.

Ceyal - נראה לי הקולה פשוט עיכלה את האי והוא נכחד..

אבל יש עוד איים שאליהם התכוונתי כמו קוס, מרמריס (לבדוק אם זה לא משפחות) וכו'.

פורסם
אני מבין שהמקורות המודיעיניים שלך עדיפים על המקורות המודיעיניים של אמ"ן והמטה ללוחמה בטרור.

זה שטרם נחטף ישראלי בסיני לא מלמד על העובדה כי השטח רוחש פעילות עויינת.

אם אתה בקטע של לסכן את עצמך זה לגיטימי, אבל אל תשדל אחרים לעשות את זה ע"י ייפוי המציאות על סמך נתונים לא בדוקים ולא נכונים.

לשלדל לא משדל אף אחד. איסור הנסיעה עדיין קיים. פשוט מציב עובדות עדיין יש הרבה ישראלים אשר נוסעים לנפוש שם. מקום מדהים לצלילה וגלישה. אבל כמו שאתה יודע עד שיקרה משהו. סיכון מיותר או נופש זה כבר יחליט כל אחד לעצמו.

• תוכן חדש...