Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה, עם כל הכבוד אלה שאתה מכנה בוגדים הם אותם אנשים שהאדמה כאן ספוגה בדם שלהם (כולל דם שלי כשנפצעתי בשער פטמה ב 88' ושל חבריי שנהרגו) ובזכותם אתה חי כאן אז קצת כבוד לאנשים שלא חושבים כמוך.

אני לא אמרתי שאני נגד הגדר (אני בעד), שאני חושב שצריך לטפל במחבלים בכפפות של משי או שחיי האזרחים שלי לא קודמים. אלה פרשנויות שלך.

אני גם בעד הפרדה ביננו לבינם אבל אם נבנה חומה שאנחנו משני צדדיה אז לא עשינו כלום וזכותו של אותו מוכר לחשוב כך גם.

אני באמת מציע לך ללמוד להקשיב למי של חושב כמוך כי אתה נעול בשטיפת המוח שעברת וישר מתקיף בלי בכלל לקרוא.

בינתיים מי שבגד במדינה ורצח ראש ממשלה לא בא מהשמאל וכנ"ל אותה קבוצה שתכננה הפיכה במדינה והקמת מדינת הלכה אז תרגע עם חלוקת תארים והכללות מטומטמות כי אפשר לעשות את זה גם על הצד השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יהודה, עם כל הכבוד אלה שאתה מכנה בוגדים הם אותם אנשים שהאדמה כאן ספוגה בדם שלהם (כולל דם שלי כשנפצעתי בשער פטמה ב 88' ושל חבריי שנהרגו) ובזכותם אתה חי כאן אז קצת כבוד לאנשים שלא חושבים כמוך.

בא נגדיר את זה שאני נכה צהל כך שאת שלי תרמתי ונשאיר את זה ככה

אני לא אמרתי שאני נגד הגדר (אני בעד), שאני חושב שצריך לטפל במחבלים בכפפות של משי או שחיי האזרחים שלי לא קודמים. אלה פרשנויות שלך.

לא אלו פרשנויות של כול העולם ה"נאור" והמתקדם ואלו תגובות אמנסטי ותגובות של אוניברסיטאות באנגליה ובעולם

אני גם בעד הפרדה ביננו לבינם אבל אם נבנה חומה שאנחנו משני צדדיה אז לא עשינו כלום וזכותו של אותו מוכר לחשוב כך גם.

המוכר חושב כך כי השמאל עשה את התעמולה הזו , והיות וכך אתה מקבל את הפרסומים האלו ולכן השמאל הוא בוגד . כי יש הבדל בין וויכוח לגיטימי על פולטיקה ובין להכניס את העולם שיצדד בך בוויכוח פוליטי . וברגע שהשמאל התחיל בכך הוא פתח את תיבת הפנדורה הזו . אז את הדם של חבריך יש גם דם של אנשים בצד השני ועדיין אתם בוגדים בדם שלהם

אני באמת מציע לך ללמוד להקשיב למי של חושב כמוך כי אתה נעול בשטיפת המוח שעברת וישר מתקיף בלי בכלל לקרוא.

בינתיים מי שבגד במדינה ורצח ראש ממשלהרצח ראש ממשלה לא אומר בגידה עדיין לא . לתת נשק ולו גם הסברתי בידי האויבים שלי , ולגיטימציה להתנהג כך כלפי אזרחים זה כן בגידה לא בא מהשמאל וכנ"ל אותה קבוצה שתכננה הפיכה במדינה והקמת מדינת הלכה אז תרגע עם חלוקת תארים והכללות מטומטמות כי אפשר לעשות את זה גם על הצד השני.

יחי ההבדל הקטן

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, הימין מנהל את התעמולה שלו חזק מאוד בחו"ל ע"י נציגיו ביהדות הדתית בעיקר בארה"ב וצרפת אז כדאי שתרגע כי לפי הגדרתך הימין הוא הבוגד.

אותי לא מעניין מה העולם הנאור והלא נאור יושב. אני זה שחי פה וההחלטה מה קורה כאן ואיך לנהוג הי שלנו ולא שלהם. זכותם לחשוב מה שהם רוצים וזכותי להתעלם ממה שהם אומרים.

לרצוח ראש ממלה מכהן בגלל שאתה לא מסכי איתו זו ועוד איך בגידה. מי שמך לרצוח את רצון העם?

לא טענתי שאנשי הימן לא תורמים למדינה כמו כל אזרח אחר אלא שאנשי השמאל תורמים לא פחות.

אל תשכח שבינתיים מי שמסר שטחים תמורת כלום היה תמיד הימין. בהסכם השלום היחיד שהשמאל חתם לא פינינו אף סנטימטר כך שאפילו לפי הגדרותיך המעוותות לבוגד מי שבוגד הוא הימין.

פורסם

דווקא הסכם השלום היחידי של השמאל הוא זה שזרע הרס במדינה.

אני יודע דבר אחד, לפני הסכמי אוסלו היינו יכולים לטייל בבית-לחם ולעשות קניות.

פורסם

הרבה לפני הסכמי אוסלו יכולת ללכת לטייל בבית לחם אבל קצת לפני אני זוכר טוב את תחילת ההתחמשות של הטרור והמעבר מאבנים לנשק חם. הסכם אוסלו יצר פסק זמן במסע החימוש וכשהוא התפוצץ (בזכות ברק שהחליט להפסיק לתת סתם עוד שטחים ולחכות לפיצוץ על ירושליים ובמקום לבדוק אם יש בכלל עם י לדבר על הסכם קבע) חזרנו לאותו המעגל.

אל תשכח שלא השמאל יצא מעזה ולא השמאל מסר את חברון. הסכם אוסלו נתן אוטונומיה בתוך הערים והשאיר את המעטפת בשליטת ישראל. ביבי ושרון ויתרו על אותה מעטפת (בלי להביע עמדה אם הם צדקו במעשה הזה או לא).

כששליטה על עם אחר נמשכת הרבה זמן ברור שתקום התנגדות עממית. כמה זמן יקח לה להפוך לחמושה זה כבר עניין שולי כי התהליך יקרה בוודאות גמורה.

פורסם
הרבה לפני הסכמי אוסלו יכולת ללכת לטייל בבית לחם אבל קצת לפני אני זוכר טוב את תחילת ההתחמשות של הטרור והמעבר מאבנים לנשק חם. הסכם אוסלו יצר פסק זמן במסע החימוש וכשהוא התפוצץ (בזכות ברק שהחליט להפסיק לתת סתם עוד שטחים ולחכות לפיצוץ על ירושליים ובמקום לבדוק אם יש בכלל עם י לדבר על הסכם קבע) חזרנו לאותו המעגל.

אל תשכח שלא השמאל יצא מעזה ולא השמאל מסר את חברון. הסכם אוסלו נתן אוטונומיה בתוך הערים והשאיר את המעטפת בשליטת ישראל. ביבי ושרון ויתרו על אותה מעטפת (בלי להביע עמדה אם הם צדקו במעשה הזה או לא).שרון "נתן" את עזה כי היא לא את התקשורת השמאלנית על הראש ואת מזוז עים רמיזות בוטות על אישום פלילי אם לא ילך בתלם . וכול אחד שעינו בראשו ראה את זה

כששליטה על עם אחר נמשכת הרבה זמן ברור שתקום התנגדות עממית. כמה זמן יקח לה להפוך לחמושה זה כבר עניין שולי כי התהליך יקרה בוודאות גמורה. לפי מה שרואים בעזה עכשיו זו דמגוגיה מושלמת

ממתי עם שנלחם לעצמאות , ומקבל חלק אוטונומי משלו נלחם בבני עמו והורס את הכלכלה ורוצח כמו שהם עושים בעזה ? מי בדיוק האויב שם הם לעצמם או אנחנו להם ?

ומי בדיוק ירצו ערביי ישראל לחיות תחת שלטון שלנו או של החמאס ? תופתע מהתשובות

הם לא בדיוק רוצים עצמאות הם רוצים לרצוח את כולנו ולשדוד . והם התחילו בזה בדיוק כשהם ראו שאפשר להצמיח כאן יבולים ולהתפרנס . כול עוד העליות היו מסכנות הם לא עשו כמעט כלום חוץ מלשדוד , ברגע שהם ראו שהמשק הישראלי דאז עובר אותם מבחינת רמת חיים אז הם התחילו . וכשהם פחדו מאיתנו הם שתקו . אבל אחרי לבנון הם חשבו שהם יכולים להרים ראש ואז האינתיפדה והשאר ידוע

אז כול השמאל כאן ואתה שתדעו שבלוקבאסטר ביקשה את הסרט

בברכה יהודה

פורסם

כמה דורות המשפחה שלך בארץ?

מצד האימא סבא שלי הגיע הנה ב 1900, חי ונלחם פה ועבר את כל הפרעות (הוא היה בשיירות לירושלים, האחיין שלו היה אחד מהל"ה, היה בחברון כמה שעות לפני הטבח כדי לנסות להוצי משם את היהודים שלא רצו להתפנות ושלמו בחייהם והיה גם ב 39' בבר טוביה כשכמעט כל מי שהיה ביישוב נשחט). המאבק הלאומי מול הערבים התחיל עם תחילת המאבק להקמת מדינה יהודית בארץ ישראל. מן הסתם זה היווה איום על האוכלוסיה הלא יהודית שהחלה להילחם בכוונה הזו ובהתישבות היהודית.

אל תשכח שלאורך כל השנים המקום שבו היהודים חיו בתנאים זהים לשאר הדתות היה במדינות ערב (פרט לתימן). עד היום יש קהילה יהודית באירן ובעירק שלא נרדפת ונהנת מעצמאות מוחלטת (לדוגמא, ליהודים מותר לשתות אלכוהול באירן ולמוסלמים לא).

אני מציע לך לקרוא את הקוראן ולא להידבק לכל מיני דמגוגים שמשתמשים בו בצורה דומה לאיך שפוליטיקאים מסויימים משתמשים בדת היהודת כדי לקדם דברים שבינם לביו הדת אין קשר.

לגבי למה שרון נתן את עזה זה לא משנה. העובדה היא עדיין שהוא כאיש ימין נתן אותה בדיוק כמו שנתניהו נתן את חברון בלי לקבל כלום בתמורה.

לגבי מה שקורה בעזה זו התחלתה של מלחמת אזרחים שכמעט כל עם עובר בדרך לעצמאות. גם אנחנו דאגנו להלשין על המחתרות היריבות במטרה שיפגעו בהן.

עזה היא לא עצמאית. היא שטח אוטונומי גדול שסגור מכל צדדיו כשאין יוצא ואין בא.

ודבר אחרון, מה שהם עושים בינם לבין עצמם ממש לא מעניין אותי, מה שמעננין ותי זה שהממשלה שלנו תדאג להפסיק את ירי הקסאמים גם במחיר של הרוגים בקרב האזרחים שם ואם אין ברירה גם של חיילים. צריך להשתדל לא לפגוע באזרחים אבל אם זה המחיר שצריך כדי שילדי עוטף עזה ישנו בשקט אז צריך לעשות את זה.

פורסם

יהודה, הטעונים שהבאת כאן הם במקרה הטוב עלובים.

שרון "נתן" את עזה כי היתה לו את התקשורת השמאלנית על הראש ואת מזוז עם רמיזות בוטות על אישום פלילי אם לא ילך בתלם . וכול אחד שעינו בראשו ראה את זה

(מקווה שלא אכפת לך שתיקנתי את השגיאות שהיו במקור במשפט).

תקשורת שמאלנית? עד מתי תמשיכו ללכת עם התירוץ השחוק והבלוי הזה?

אני מאחל לאריאל שרון בכל ליבי שהלוואי ויקום ממיטת חוליו וישוב לאיתנו, אך אין בכך כדי לטשטש את כל השחיתויות שעסק בהן. ככל שאני זוכר, עמרי הודה בעבירות המיוחסות לו כדי לפטור את אביו מחקירה. אם ממילא אריאל שרון היה כזה שה תמים שלא היה מעורב בדבר, מדוע הגיע למצב שבו בנו לקח על עצמו אחריות פלילית ורק שהוא עצמו לא יחקר?

ממתי עם שנלחם לעצמאות , ומקבל חלק אוטונומי משלו נלחם בבני עמו והורס את הכלכלה ורוצח כמו שהם עושים בעזה ? מי בדיוק האויב שם הם לעצמם או אנחנו להם ?

יצא לי פעם לשים לב שאתה אדם שומר מצוות או לכל הפחות בקיא בתורה. אני בטח לא צריך לעשות לך היכרות עם הפתגם "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים". מה המלחמות שלהם מעניינות אותך ומה זה העסק שלך? או שאולי אתה מעדיף שבמקום להוציא את האגרסיות שלהם אחד על השני שיוציאו אותן עלינו כי ככה נוכל לצאת נגדם לאיזו מערכה צבאית.

בחיי שאני לא מבין את קו המחשבה שלך.

ומי בדיוק ירצו ערביי ישראל לחיות תחת שלטון שלנו או של החמאס ? תופתע מהתשובות

אתה בטח ביצעת מחקר מעמיק ומקיף בנושא שאתה קובע את הדברים האלה בכזאת נחרצות. רגע אחד, לא עשית שום מחקר? אז מה אתה שוגל לנו את השכל?

הם לא בדיוק רוצים עצמאות הם רוצים לרצוח את כולנו ולשדוד.

עוד מנטרה שחוקה שמשום מה אתה ושכמותך עדיין מתעקשים להאמין בה. הרי כשהם נהנו משגשוג כלכלי (ע"ע מסחה, בידיה ואפילו טולכרם, שבאופן אישי נהגתי לבקר שם בשבתות לפני פרוץ האינתיפאדה) כולם היו מרוצים, המצב באיזור היה יציב ורק אירגוני טרור אשר ראו בעיניים כלות כיצד כל תומכיהם עוזבים אותם לטובת השפע והנורמליזציה המשיכו לטפטף ארס ושינאה וביצעו פיגועים במטרה לבלום את הנורמליזציה הזאת. ברגע שתתן לעם הפלסטיני תקוה, לא תהיה לו סיבה לקום ולהתאבד. מתאבד הוא אדם שאיבד כל תקוה בחייו ואין לו עוד דבר להפסיד.

אז כול השמאל כאן ואתה שתדעו שבלוקבאסטר ביקשה את הסרט

זה בסדר, ממש הרגע הם התקשרו אלי, אבל מסרתי להם את הכתובת שלך.

***עריכה שלי***

נ.ב.:

בגלל דיבורים כאלה בדיוק:

לא נעים לומר ואני בטוח שכאן אני אצלב על כך אבל לדעתי אתם בוגדים

נרצח כאן לפני כמעט 12 שנה ראש ממשלה. תחשוב טוב על מה שאמרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יהודה, הטעונים שהבאת כאן הם במקרה הטוב עלובים.

(מקווה שלא אכפת לך שתיקנתי את השגיאות שהיו במקור במשפט).

תקשורת שמאלנית? עד מתי תמשיכו ללכת עם התירוץ השחוק והבלוי הזה?

אני מאחל לאריאל שרון בכל ליבי שהלוואי ויקום ממיטת חוליו וישוב לאיתנו, אך אין בכך כדי לטשטש את כל השחיתויות שעסק בהן. ככל שאני זוכר, עמרי הודה בעבירות המיוחסות לו כדי לפטור את אביו מחקירה. אם ממילא אריאל שרון היה כזה שה תמים שלא היה מעורב בדבר, מדוע הגיע למצב שבו בנו לקח על עצמו אחריות פלילית ורק שהוא עצמו לא יחקר? לא טענתי לרגע שהוא לא היה מושחת , אבל להמנע מלשפוט אותו ולהמנע מלצלוב אותו בעיתונות , נעשה לשם מטרה מסוימת והוא ידע מה ה"מחיר" שהוא צריך לשלם על כך.

יצא לי פעם לשים לב שאתה אדם שומר מצוות או לכל הפחות בקיא בתורה. אני בטח לא צריך לעשות לך היכרות עם הפתגם "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים". מה המלחמות שלהם מעניינות אותך ומה זה העסק שלך? או שאולי אתה מעדיף שבמקום להוציא את האגרסיות שלהם אחד על השני שיוציאו אותן עלינו כי ככה נוכל לצאת נגדם לאיזו מערכה צבאית. זה ברור לי שזה טוב לנו . הנקודה היא שהם לא לוחמי חופש אלא פשוט רצחניים כי עובדה הם רוצחים גם את בני עמם

בחיי שאני לא מבין את קו המחשבה שלך.

אתה בטח ביצעת מחקר מעמיק ומקיף בנושא שאתה קובע את הדברים האלה בכזאת נחרצות. רגע אחד, לא עשית שום מחקר? אז מה אתה שוגל לנו את השכל? פשוט קראתי מחקר שנעשה באיזשהוא עיתון . אתה מוזמן לבדוק

עוד מנטרה שחוקה שמשום מה אתה ושכמותך עדיין מתעקשים להאמין בה. הרי כשהם נהנו משגשוג כלכלי (ע"ע מסחה, בידיה ואפילו טולכרם, שבאופן אישי נהגתי לבקר שם בשבתות לפני פרוץ האינתיפאדה) כולם היו מרוצים, המצב באיזור היה יציב ורק אירגוני טרור אשר ראו בעיניים כלות כיצד כל תומכיהם עוזבים אותם לטובת השפע והנורמליזציה המשיכו לטפטף ארס ושינאה וביצעו פיגועים במטרה לבלום את הנורמליזציה הזאת. ברגע שתתן לעם הפלסטיני תקוה, לא תהיה לו סיבה לקום ולהתאבד. מתאבד הוא אדם שאיבד כל תקוה בחייו ואין לו עוד דבר להפסיד. המתאבדים שלהם אינם הסוג הזה , למה לאירנים אין כול תיקווה ?!! יש אז למה מהם באים מתאבדים ? לאל קעידה יש הרבה אנשים שבאים מערב הסעודית , והראש שלהם היה מקורב למשפחת המלוכה גם לו אין תיקווה ? זה אינו שייך לתקווה או לא

נרצח כאן לפני כמעט 12 שנה ראש ממשלה. תחשוב טוב על מה שאמרת.

מה נעשה אבל אם אתה עוזר לאויבים של העם שלך וגם בדרך של הסברה (ועד כמה הסברה משנה אתה כבר רואה לבד מהשירשור הזה ) אזי אתה בוגד . את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא נותנים לאויב שלך להשתמש נגדך

בברכה יהודה

פורסם
כמה דורות המשפחה שלך בארץ?

מצד האימא סבא שלי הגיע הנה ב 1900, חי ונלחם פה ועבר את כל הפרעות (הוא היה בשיירות לירושלים, האחיין שלו היה אחד מהל"ה, היה בחברון כמה שעות לפני הטבח כדי לנסות להוצי משם את היהודים שלא רצו להתפנות ושלמו בחייהם הסבא שלי למד שם אז

אל תשכח שלאורך כל השנים המקום שבו היהודים חיו בתנאים זהים לשאר הדתות היה במדינות ערב (פרט לתימן). עד היום יש קהילה יהודית באירן ובעירק שלא נרדפת ונהנת מעצמאות מוחלטת (לדוגמא, ליהודים מותר לשתות אלכוהול באירן ולמוסלמים לא).

אני בטוח שאין לזה קשר שזו קהילה קטנה ושהם רוצים את התעמולה שבכך נכון ? אם כך לך ותראה מה עשה סטלין לשכנע את המערב שיש אפשרות ליהודים לשמור את דתם

אני מציע לך לקרוא את הקוראן ולא להידבק לכל מיני דמגוגים שמשתמשים בו בצורה דומה לאיך שפוליטיקאים מסויימים משתמשים בדת היהודת כדי לקדם דברים שבינם לביו הדת אין קשר.אין לי שום ענין לקרוא את הקוראן שאומר שלשם השלטתו מותר לרצוח את כול הלא מאמינים וזה מלחמת קודש (מי אמר ג'יהאד ולא קיבל ?)

לגבי למה שרון נתן את עזה זה לא משנה. העובדה היא עדיין שהוא כאיש ימין נתן אותה בדיוק כמו שנתניהו נתן את חברון בלי לקבל כלום בתמורה. זה משנה שפתאום כול אלו שלפני כן רבו איתו ורצחו את דמותו בעיתונים , פתאום השתתקו , וחלקם גם הודו בכך בעיתון הארץ שלא עושים שום דבר כי הוא עושה את מה שהם רוצים דהיינו מחזיר שטחים

לגבי מה שקורה בעזה זו התחלתה של מלחמת אזרחים שכמעט כל עם עובר בדרך לעצמאות. גם אנחנו דאגנו להלשין על המחתרות היריבות במטרה שיפגעו בהן.בטח רק אם תזכור זו הייתה ההגנה שעשתה זאת , וראש עירית ירושליים שמת לא מזמן הלשין גם לאנגלים =שמאל קיצוני

עזה היא לא עצמאית. היא שטח אוטונומי גדול שסגור מכל צדדיו כשאין יוצא ואין בא.ממש . הם לא יכולים לצאת אז מינין הנשק ?

ודבר אחרון, מה שהם עושים בינם לבין עצמם ממש לא מעניין אותי, מה שמעננין ותי זה שהממשלה שלנו תדאג להפסיק את ירי הקסאמים גם במחיר של הרוגים בקרב האזרחים שם ואם אין ברירה גם של חיילים. צריך להשתדל לא לפגוע באזרחים אבל אם זה המחיר שצריך כדי שילדי עוטף עזה ישנו בשקט אז צריך לעשות את זה. בהתחשב בעובדה שהשמאל גרם את זה , אתה מאוד מפתיע

עזבו ,אין לי כוח אפילו להמשיך להסביר לכם עד כמה אתם תקועים בסרט

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, אתה דמגוג עיוור. אם אתה כבר מביא את דברי הקוראן אז תביא אותם עד הסוף. הוא קורא לאסלם בכוח את כולם חוץ מהיהודים (שנקראים שם "עם הספר") שאליהם המוסלמים מצווים להתיחס בכבוד (בניגוד לתורה שלנו שמחייבת להשיך מהם נשך וכו').

הקהילה היהודת בעירק למשל קיימת עוד מלפני הולדת הנצרות והאיסלאם ותמד היתה קהילה עשירה, משגשגת וחופשית. אבא שלי יליד בגדד ומשפחתו היתה בין העשירות בעירק. גם אחרי שהקהילה עזבה רובה לישראל וללונדון כל רכושה נשאר בידי הקהילה ולא הולאם (מישהו אמר נכסי נפקדים שלא לדבר על ההמצאה הכי מקורית של ממשלות ישראל "נפקדים נוכחים").

מעזה אין יוצא ואין בא. הדרך היחידה להכניס או להוציא משם משהו זה דרך מנהרות.

פורסם
מה נעשה אבל אם אתה עוזר לאויבים של העם שלך וגם בדרך של הסברה (ועד כמה הסברה משנה אתה כבר רואה לבד מהשירשור הזה ) אזי אתה בוגד . את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא נותנים לאויב שלך להשתמש נגדך

אני את חובותיי למדינה הזאת תרמתי, תורם, וכפי שזה נראה עכשיו גם אמשיך לתרום.

שירתתי בצבא שלוש שנים מלאות בפרופיל 97, לפני הצבא עשיתי קורס טרום צבאי על חשבון זמני הפרטי. כן, קרא שוב: הצבא לא תגמל אותי בדבר בעבור הזמן שהייתי בקורס ההוא. אפילו על תשלום ביטוח לאומי לא הסכימו לוותר לי. אבל אני לא בא בטענות לאיש: עשיתי זאת מרצוני החופשי ואני גאה על הזכות הזאת שנפלה בחלקה.

כיום אני משרת במילואים בכל פעם שקוראים לי לבוא, בלי קונצים ובלי גימלים. אני עובד למחייתי כחוק ומשלם את כל המיסים למדינה הזאת.

אז מה, אתה עדיין חושב שאני בוגד?

תציץ שניה בחתימה שלי. אני בהחלט בטוח שאלוהים אוהב אותי, ולו רק בגלל העובדה שאע"פ שאינני מסכים עם הדעה שלך, אני מוכן להקשיב לה גם מבלי לכנות אותך בכל מיני תיאורים שלא לפני הרבה זמן הובילו לרצח של ראש ממשלה. מה איתך? אתה חושב שאלוהים אוהב גם אותך?

תמיד חשבתי שלמדנו משהו מרצח רבין. באמת שלמדנו. כולנו. למעט איזה אדם אחד.

אתה לא למדת דבר, ובמילותיך אתה רק מוכיח את זה.

לא נורא, יום אחד אולי תתפכח. ואם לא... רק נותר לקוות שדברי הבלע שלך לא יזכו להאזנה של מישהו.

שתהיה לך שבת שלום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היהודים לא נקראים "עם הספר" הם נקראים "אהיל אל דימא", יותר נכון "בני חסות", ההוראה שקיבלו המוסלמים זה לא לנסות להמיר את דתם, אך להתייחס אליהם תמיד אל סוג ב' ולהציב את מעמדם תמיד מתחת למוסלמי, הידעת שיהודים היו חייבים לרכב על חמור ולא על סוס כדי שעמיתם המוסלמי על הסוס יהיה גבוה יותר?

ההורים שלי מסוריה, שם ליהודים לא היה אפשרות לעבוד כעובדי מדינה וכו', בזמן מלחמות ישראל נאספו מהם כל מכשירי הרדיו ונאסר עליהם לצאת מהבית, באחד היהודים עשו לינץ' לאחר שנקלע לשוק הומה אדם לאחר ניצחון ישראל במלחמת ששת הימים, בפסח היו היהודים נרגמים באבנים בגלל שנחשדו באפיית מצות עם דם ילדים מוסלמים.

לאחר ניצחון ישראל במלחמת ששת ימים, הובא בכוח אל רחבת בית הכנסת רב גדול בקהילה היהודית על ידי המודיעין הסורי , הרב נחשד בהבעת שמחה בגלל ניצחון ישראל, הוא הוכה קשות ונאלץ לצפות בסורים מוציאים את ספרי התורה ושורפים אותם, הרב הזה נפטר מאוחר יותר מצער.

אז אל תגידי לי שהמוסלמים כיבדו את היהודים, אנחנו מתייחסים אליהם יותר טוב מהטורקים והירדנים, כל המחסומים והסגרים זה באשמת הטרוריסטים, אם לא היה טרור לא היה מחסומים נ-ק-ו-ד-ה .

פורסם

איציק, אזרח מדינה שמביע שמחה שהמדינה שלו מפסידה במלחמה יירדף בכל מקום. גם בארה"ב שכביכול הכי פלורליסטית.

הקוראן קורא לא רק לא להמיר את דת היהודים אלא גם מצווה לנהוג בהם בכבוד. בסוריה הבעיה היא לא דתית אלא לאומית. שם כל מי שלא שייך למפלגה הנכונה נרדף ללא הבדל דת, גזע ומין. במצרים, עירק ואירן יהודי שימשו בתפקידים בכירים בממשל, היו בתי חולים רק של הקהילה (בית החולים היחיד לעיניים בעירק היה של הקהילה ומי שלא היה יהודי שילם שם מחיר הרבה יותר גבוה), בתי ספר ומוסדות של יהודים בלבד שמוסלמים לא יכולו להיכנס אליהם.

אפילו אחרי תבוסת הצבא העירקי ב 48' לא פגעו שם ביהודים והמחאה היחידה נגדם היתה פיטורים של פקיד בכיר בממשל.

פורסם
ומה בדיוק המדינה שלי עושה ? מנסה להתנגד להריגת אזרחים ? אם תשים לב דו"ח אמנסטי על גדר ההפרדה טען שזה "מוגזם" ולא מידתי הנזק שקורה לערכים מהגדר מעניין רק מה מוגזם כדי לשמור על חיי אדם ? ומה היה מוגזם אם הם או משפחותיהם היו במצב הזה ?

הבעיה היא לא עצם הקמת הגדר (גדרות טובות-->שכנים טובים. היה צריך לבנות את הגדר הזו מזמן) אלא התוואי שלה.

יש לישראל לגיטימציה מלאה, גם מכל העולם וגם מהרוב המוחלט של אזרחי ישראל (כולל אנשי השמאל) להגן על עצמה בין היתר ע"י בניית גדר בגבולותיה, כמו שיש בגבול עזה וכמו החלקים של הגדר שנמצאים על תוואי הקו הירוק.

הבעיה היא עם עשרות הק"מ של הגדר (אם לא יותר... אני לא מעודכן) ועשרות המחסומים שמפרידים בין איזורים שונים בתוך הגדה - זה מה שלא לגיטימי. אין לנו שום צורך להיות שם וזה לא משרת שום מטרה בטחונית. זו סתם התעללות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...