Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן צריך לעשות מזה סיפור גדול. למה? פשוט מאוד. זה עניין של מוסריות. ילד אידיוט שההורים שלו עד כדי כך מפגרים ולא יעילים, שהם לא לימדו אותו לא לקחת את הרכב, צריכים להיות מורחקים מהחברה לאיזה שבוע. ככה נראה איך הם נותנים לו לקחת את האוטו.

אם יש מישהו שלוקח להורים את האוטו ומסכן את עצמו, אז הוא בן אדם שלא אכפת לו מאחרים, וסביר להניח שלא אכפת לו לסכן את כל הסובבים אותו. גם אני נהגתי בשטח בלי רשיון, ולא סיכנתי אנשים, אבל לגנוב את האוטו מההורים?

אני לא מתפלא שזה אותו המניאק שחותך אותי ברמזור כי הוא בטוח שהוא של אבא שלו, ודברים של אבא אין בעיה לגנוב.

הייתי נותן להם עבודות שירות של חודשיים ושולח את ההורים למאסר לשבוע. אלו האנשים שהורסים את החברה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שהורה ילמד את הילד שלו לא לקחת את האוטו אם הוא בכלל לא חושב שהילד יעיז לקחת אותו?!!?

אין שום קשר לחינוך, ההורה בכלל לא מעלה על דעתו שהילד יקח לו את הרכב.

הורים מפגרים ולא יעילים? אל תגזים.

יוסי אתה (ועוד הרבה) שוכח שילד לא מתחיל לחשב השלכות של דברים שהוא עושה.

אז להגיד שהוא בן אדם שלא אכפת לו מהסביבה ומאחרים?

אמרתי מיליון פעם, כן, אני אישית "גנבתי" לאבא שלי את האוטו (אמנם רק פעמיים עליתי על הכביש), זה עושה אותי לבן אדם חרא שלא אכפת לו מאחרים? הלוואי ו1/100 מהאנשים בעולם היו אדיבים ומתחשבים כמוני. (סטטיסטיקות מהמציאות).

קראו את ההודעות שלי על הצדקנות, שוב, ושוב.

פורסם
וצנועים :-P

טוב אבל גם אתה כלול באדיבים "מההכרות" הקצרה שלי איתך.

זה היה יותר נסיון להמחיש שאין קשר מאשר באמת התכוונתי לזה.

פורסם
כן צריך לעשות מזה סיפור גדול. למה? פשוט מאוד. זה עניין של מוסריות. ילד אידיוט שההורים שלו עד כדי כך מפגרים ולא יעילים, שהם לא לימדו אותו לא לקחת את הרכב, צריכים להיות מורחקים מהחברה לאיזה שבוע. ככה נראה איך הם נותנים לו לקחת את האוטו.

אם יש מישהו שלוקח להורים את האוטו ומסכן את עצמו, אז הוא בן אדם שלא אכפת לו מאחרים, וסביר להניח שלא אכפת לו לסכן את כל הסובבים אותו. גם אני נהגתי בשטח בלי רשיון, ולא סיכנתי אנשים, אבל לגנוב את האוטו מההורים?

אני לא מתפלא שזה אותו המניאק שחותך אותי ברמזור כי הוא בטוח שהוא של אבא שלו, ודברים של אבא אין בעיה לגנוב.

הייתי נותן להם עבודות שירות של חודשיים ושולח את ההורים למאסר לשבוע. אלו האנשים שהורסים את החברה.

יוסי תעשה טובה תשאר בין הכסא לקומקום,בלי המקלדת

מזה השטויות האלה ? הורים מפגרים,לא יעילים להרחיק אותם לשבוע וכו . מה הקשר?! לא יכול להיות מצב שההורים חינכו את הילד שלהם והוא בכל זאות עושה שטויות ? אתה לא עשית שהית ילד?

די כבר להיות כאלה צבועים!!

ובכללי מה המטרה של השרשור ?

זה כמו לרשום:" ראיתי היום ילד בן 12 מעשן,הערתי לו והוא צחק לי בפנים "

הרי כולם יודעים שיש אין סוף כאלה מקרים?! נו ו ..?לבוא לפתוח על כל אחת שרשור בפורום ולהראות כמה אנחנו יפי נפש ,ולעשות נו נו נו דרך המחשב??? למה?!

מה שהיה צריך לעשות זה לדווח למשטרה ולכוון אותם בזמן אמת זהו

פורסם

ילדים לא חושבים על התוצאות של מה שהם עושים, פשוט כי ההורים שלהם לא מלמדים אותם.

אני התחנכתי בבית שבו היו נשקים, ולימדו אותי לא לגעת בהם. זה היה ברור. לא היה צריך להגיד לי, אז הפעם הראשונה שנגעתי באקדח, הייתה כשהוצאתי רשיון, והפעם הראשונה שנגעתי בM16 הייתה בגיוס שלי.

כללים ומוסריות. זה הכל.

למה יש כל כך הרבה פשיעה? למה יש ילדים ערסים שיכולים לדקור אותך? למה לילדים אין מושג לגבי חוק ואין כבוד לסמכות? אתה רוצה לדעת למה? כי ההורים שלהם הם זבל, ויש להם דברים יותר דחופים מללמד את הילדים שלהם להיות בני אדם. אם היו עושים עונשים להורים כאלו, או לחילופין, מלמדים אותם איך לחנך ילדים בצורה נכונה ולא פרימיטיבית, החברה הייתה נראית הרבה יותר טוב.

פורסם

מה שהוא היה צריך לעשות זה לכתוב מספר רכב ולהתקשר למשטרה. פשוט וקל.

במשטרה לא מטפלים בנושא, ידיד התקשר בעבר למשטרה, והודיע על נהג שהוא פסול נהיגה, הנהג מצולם ומתועד במצלמה כאשר הוא נוהג בזמן פסילה.

התשובה שהוא קיבל בנושא הייתה:"בוחן/קצין צריך לראות את הנהג נוהג ברכב, וצילום שלו נוהג לא מספיקים כדי לעצור אותו".

:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקי לכול הגיבורים ובימיוחד לך ארז זה מוקדש אז ככה בתור חובש במד"א בסביבות השנה וחצי תאמין לי ראיתי תאונות של נערים בלי רישיון וראיתי תאונה של נער בן 16 בלי רישיון שניגמרה גם בהרוגים אז מה תגיד עכשיו אולי גם על זה לא נבכה וניתן להם להמשיך ליסוע בלי רישיון כי גם אנחנו עשינו טעויות כשהיינו קטנים (תגיד את זה להורים של אחד האנשים שנהרג באותה תאונה נראה מה יש לה להגיד לך)

ואין שום קשר בין נער בן 16 שנוהג בשטח פתוח בלי מכוניות ולא יכול ליגרום נזק לאף אחד מקסימום נזק קל לרכב

ובין נער בן 16 שלוקח תרכב שלו עם עוד שלושה חברים ועולה על כביש ציבורי

פורסם

אתה מזכיר לי את הבחור ההוא שטען שטויוטה לא אמינה כי הוא היה במוסך שלהם והיו מלא מכוניות מקולקלות (כאילו, דהה, זה מוסך).

ואם לא הבנת את ההקשר, אז שכח מזה כמובן.

אף אחד עוד לא הבין שאני לא בעד לתת לילדים לעלות על הכביש? אתם עוורים? לא יודעים לקרוא? אין לכם סבלנות לקרוא את השרשור כולו ורצים ישר להגיב? קראת בכלל רבע ממה שכתבתי?

לילה טוב, נחמק לי ההארדיסק, זה יותר קריטי מילד שנהג ללא רישיון, עם כל הכבוד לפושטק, שנתיים של מידע!

רגע! שכחתי לשאול אותך! (מצטער על הסימני קריאה), בתאונות של "מבוגרים" כבר השתתפת בתור חובש? שם אין פצועים? אין הרוגים?!?! (?!?!?!?!!?)

:screwy:

מספיק מקשקשת.

פורסם

אמרתי מיליון פעם, כן, אני אישית "גנבתי" לאבא שלי את האוטו (אמנם רק פעמיים עליתי על הכביש), זה עושה אותי לבן אדם חרא שלא אכפת לו מאחרים?

בהתחלה אמרת שנהגת רק בשטחים, פתאום אתה נזכר שגם עלית על הכביש...

זה לא עושה אותך לבן אדם חרא, זה עושה אותך לבן אדם מפגר... אתה בעצם שם זין על החוק ועושה את זה בפומבי... ועם כל הכבוד אליך שומאכר, אני לא חושב שבגיל 16 אתה מי יודע מה נהג מירוצים כדי שתוכל לקחת את הרכב לסיבוב, בלי ליווי של אף אחד... אז אתה יכול להגיד שזה לא מסוכן, ושזה בסדר וצוברים נסיון, אבל אתה טועה... כי זה כן מסוכן, וגם בשטח אתה יכול לגרום לנזק לא קטן, ובמיוחד בכביש (והרי לשטח מגיעים דרך הכביש לא?)...

ושלא תחשוב שאני מתחסד... גם אני נהגתי לפני שהוצאתי את הרשיון... אבל (וזה אבל גדול), עשיתי את זה בשעת בוקר מאוד מוקדמת במגרש חניה גדול וריק מחוץ לעיר וכשאבא שלי יושב לידי... ובטח שלא העזתי לחשוב אפילו על לקחת את הרכב לסיבוב בכביש או בשטח, או בכלל...

פורסם

אני לא מבין את כולכם, אם ילד בן 16 רוצה לדקור, לרצוח או סתם להרוג שיעשה את זה

הרי כל אחד רצה לעשות אחד או כמה מהדברים האלה בילדות שלו....

אל תנסו אפילו למנוע את זה מהם, המאמצים לא יעזרו, זה לא שווה את התרחה....

אם בן אדם ממורמר כי הוא עני שחי בסביבה עשירה - מותר לו לגנוב ולשדוד ! ואל תיהיו צדקנים כי זה מגיע לטחונים האלה !!!!

ש*ט ארז... אתה מנסה להגן על עצמך יותר מידי, אני בתור בן אדם שפוי הייתי רוצח את הילד במקום

לפני שהיה עושה את זה עם חברים שלו/משפחה תמימה או סתם היה משמיד את הרכב של ההורים.

מקווה שלפחות החכמים מבינכם יבינו אותי.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...