Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בישוב יש כל כך הרבה שוטרים/סמויים/מלשינים שכל מי שנוסע 2 מטר בלי רישיון ישר אוכל שלילה עד גיל 21..

והם עדיין ממשיכים לנסוע חופשי בלי רישיון :p

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם ארז!

מספיק עם הצדקנות!

Boys will be boys...

יש להבין את הילדים ובני הנוער ולתת להם לפרוק את מטען ההורמונים העודף שלהם.

http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200706/20070602105605.htm

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=189780&TypeID=1&sid=126

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3372549,00.html

http://www.galils.info/item-84.html

להמשיך?

הגישה שלך, בתור הורה במיוחד, של עזוב ת'ילד, היא הגורם הישיר לבעיה המרכזית שיש היום במדינה, התרבות.

המשטרה יכולה לתפוס את הנער, השופט יכול להרשיע אותו, אבל אם בסופו של דבר ההורים נותנים לילד הרגשה שהוא נענש על לא עוול בכפו אז במקום ללמוד את הלקח שלו מה שהוא יבין מהסיפור זה שהמשטרה מתנכלת לו, כולם מנייאקים והוא בסדר.

פורסם

מסכים איתך ב100 אחוז!

צריך לשלול את הרישיון ולהכניס לכלא הורים מפגרים שנותנים לילדים שלהם בלי רישיון לנהוג באוטו שלהם.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
מסכים איתך ב100 אחוז!

צריך לשלול את הרישיון ולהכניס לכלא הורים מפגרים שנותנים לילדים שלהם בלי רישיון לנהוג באוטו שלהם.

איזה הורה נותן לילדים שלו לנהוג על כביש ציבורי בלי רישיון?

ומה בדיוק הבעיה בהורה שמלמד את הבן שלו לנהוג בשטחים בגיל צעיר?

בשטח פתוח אתה לא יכול לגרום נזק לאף אחד. :evil::evil:

וגם לא לעצמך.

פורסם
איזה הורה נותן לילדים שלו לנהוג על כביש ציבורי בלי רישיון?

ומה בדיוק הבעיה בהורה שמלמד את הבן שלו לנהוג בשטחים בגיל צעיר?

בשטח פתוח אתה לא יכול לגרום נזק לאף אחד. :evil::evil:

וגם לא לעצמך.

אבל הבחור ראה את הזאטוטים בכביש ציבורי :shock:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אבל הבחור ראה את הזאטוטים בכביש ציבורי :shock:

אבל מי אמר שההורים שלו נתנו לו!!

אני לא מבין, על מה דיברתי עד עכשיו?

הילד לקח להורים את האוטו בזמן שהם לא בבית, כן, תתפלאו, זה קורה!

פורסם

"להסיק מסקנות"? מה נראה לך, שיום אחרי זה שוב כמעט הרגתי אנשים?

אתה אולי בחיים שלך לא נגעת ברכב, אני נהגתי בשטחים מכיתה ז על טנדרים, מכיתה ט על משאיות, ואתה יודע מה ההבדל בינינו? כשאתה קיבלת רשיון בגיל 17, לא היה לך טיפת נסיון, כשאני עליתי על הכביש, הייתי הרבה פחות מסוכן מ70 אחוז מהנהגים.

בא לי להקיא מהגועל נפש הזה. (עם כל הכבוד, ואין הרבה)

די לצדקנות! (ולצדקנים) (צתדקנים?)

תסלח לי ארז אבל הגישה שלך פשוט ילדותית ואם ננסח את זה בצורה עדינה גם לא חכמה.

אתה מודה שעדית טעות, אתה טוען שלמדת ממנה משהו (ולפי מה שאתה כותב כאן בכלל לא בטוח שבאמת למדת) ואתה ממשיך להגן על ילדים שחוזרים על אותה השטות? איך זה מסתדר ביחד?

ובקשר להבדל ביננו אני אסביר לך אותו בצורה שאולי תצליח להבין. אני לא נגעתי ברכב לפני שהיה לי רשיון וכשעליתי פעם ראשונה לכביש כנהג היה לי ניסיון של 20 שיעורים ושל טסטר שבדק שבאמת למדתי משהו (והיה לי מורה שלימד מעבר למעבר טסט כולל תרגול עליה משוליים, נהיגה בלילה ונהיגה בכביש רטוב כולל במגרש כדי להרגיש איך רכב מתנהג בהחלקה) ואתה עלית פעם ראשונה בגיל 16 ללא שום ניסיון, ללא כל ידע מוקדם (ולא, לקרוא חוברות "אוטו" זה לא ידע מוקדם), ללא אף אחד שיכול לתקן את הטעויות שלך וללא כל שיקול דעת (אם היה לך שיקול דעת לא היית עושה את זה וכמעט הורג את החברים שלך בגלל שקית).

לפני שאתה מדבר על גועל וצדקנים תקרא את מה שאתה כותב על ההתנהגות שלך ועל הגישה שלך למעשים שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, ברצינות, קרא את כל מה שכתבתי, ויודע מה, עזוב, אני אכתוב שוב בצורה יותר ברורה ויותר פרובוקטיבית אם צריך:

אני לא בעד לעלות על הכביש בלי רישיון, עשיתי את זה בילדותי, אני ממש לא מצטער על זה, אני לא יעודד אף אחד לעלות על הכביש בלי רישיון, דבר מפגר לעשות, אבל ילדים כמו ילדים אינם בעלי שיקול דעת, ולא תוכל למנוע את זה, אז חבל על האנרגיות!, וכל עוד לא קרה כלום, אין מה לבכות על העניין, אם היה קורה משהו, הייתי מבין את הצדקנות המבחילה הזאת שעושה לי להקיא כל פעם מחדש.

ילדים שנוהגים בשטחים מגיל צעיר - הרבה פחות מסוכנים לסביבה כאשר יקבלו רישיון בין אם תרצה ובין אם לא!

ולא, אני לא מעודד לעלות על הכביש בלי רישיון, בפעם המיליון.

אני יעודד את הבן שלי (אם וכאשר יהיה) לנהוג בשטחים כמה שיותר, כמו כן, אני אחנך אותו לא להצתדק בכל הזדמנות, כמו שרובם עושים פה.

ו-OFF THE RECORD, ככה בשקט שלא ישמעו כל הצדקנים, ביננו,

כל מי שטוען שלא עשה שטויות מסוכנות בילדותו, קשקשן, זה טבעם של ילדים. לא כל האנשים פה בגיל 15 היו אנשים שקולים ורציניים ובעלי שיקול דעת של בחור עם משפחה בן 50.

אז תפסיקו לבלבל את המוח ולהצתדק בכל הזדמנות!

פורסם

גם אני חושב שזקנים\נשים שמחזיקים את ההגה כאילו יש סיכוי שהוא יצמיח רגליים ויברח, יותר מסוכנים מאחי שאני

ואבא שלי מלמדים אותו לנהוג בשטחים במשק של סבתא שלי.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

כמה פעמים צריך להגיד לך שהזאטוטים במקרה הזה כן נהגו בכביש

לא נהגו בשטחים

לא נהגו במגרש חנייה ריק

לא נהגו במושב שאפשר לספור את המכוניות על יד אחת

נהגו בכביש ציבורי וגרמו לפקק (או במילים אחרות, יש הרבה מכוניות מסביב)

אתה רוצה מקרה כזה שמישהו בלי רשיון (ולכן גם בלי ביטוח) יעשה איתך תאונה?

חברה של אמא שלי עברה דבר כזה (אמנם רק בלי ביטוח, אבל כנראה מישהו שהנסיון שלו לא גרם לו לנהוג נורמלי כי הוא נהג בנתיב השמאלי במהירות בעיקול עם טווח ראייה של 10 מ' בקושי), ותאמין לי שזה לא הנאה, בטח ובטח אם אתה נפגע בתאונה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ארז, פה בדיוק ההבדל. לא מדובר בטרקטור או טנדר שנוסע בשדה בליווי מבוגר אלא בילדים שנוסעים על הכביש.

במקרה כזה מחובתו המוסרית והציבורית של כל אדם שמבחין בהם להודיע למשטרה ע"מ שיורידו אותם מהכביש.

כולנו ללא יוצא מן הכלל עשינו שטויות ועדיין עושים גם בגיל מבוגר. הרי כולנו מעגלים פינות בהרבה תחומים ולפעמים משלמים על זה מחיר אבל עדיין זה לא אומר שלא צריך להילחם בתופעה כשהיא מסכנת אנשים אחרים.

זכותו של כל אחד לסכן את עצמו אבל לאף אחד אין זכות לסכן אחרים. אותם ננערים שנוסעים בכבישי היישוב יכולים לעבור ליד הבית שלי בדיוק כשהבת שלי תחליט לשחק בחוץ וכדי שזה לא יתרחש אני אמשיך להאבק בכאלה תופעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כולנו ללא יוצא מן הכלל עשינו שטויות ועדיין עושים גם בגיל מבוגר. הרי כולנו מעגלים פינות בהרבה תחומים ולפעמים משלמים על זה מחיר אבל עדיין זה לא אומר שלא צריך להילחם בתופעה כשהיא מסכנת אנשים אחרים.

זכותו של כל אחד לסכן את עצמו אבל לאף אחד אין זכות לסכן אחרים. אותם ננערים שנוסעים בכבישי היישוב יכולים לעבור ליד הבית שלי בדיוק כשהבת שלי תחליט לשחק בחוץ וכדי שזה לא יתרחש אני אמשיך להאבק בכאלה תופעות.

אפילו לא פעם אחת ראית אותי תומך בנהיגת ילדים בתוך מושבים, תחזור על ההודעות שלי, אמרתי מיליון פעם "שטחים", כי אני ממש נגד נהיגה בתוך יישוב וליד אנשים.

נ.ב., מבחינת נהיגת ילדים וחוקי תנועה, את רישיון הטרקטור שלי קיבלתי בגיל 15 ו3 חודשים, כן, בטעות (כנראה בגלל טעות ברישום הגיל), מאותו רגע יצא לי לנהוג המון שעות חוקיות למהדרין על הכביש רק עם טרקטורים, אז כן, כבר בגיל 15 מן הסתם ידעתי את חוקי התנועה אם דאגת. ההבדל היחידי היה שבמקום 30 קמ"ש עם טרקטור, נסעתי 100 עם רכב, מבחינת חוקים כבר היו לי לא מעט שעות כביש חוקיות.

• תוכן חדש...