Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שאלה בקשר לצמיגים ואין לי ממש ידע בזה, תעזרו לי בבקשה מודה לכולם מראש.

לפני 4 חודש(ים) קניתי שני צמיגים קידמים חדשים ב400 שקל לשניהם, אחריות לשנה, נראה לי חברה של קליפר. עכשיו ברצוני לקנות גלגלים אחורים בגלל שהם כבר עשו את "חייהם" והציעו לי שני צמיגים על עבודה ושנה אחריות גם על פנצ'ר וגם על הצמיג עצמו, בלי קבלה במזומן 390 חברה טובה לפי מה שהבנתי, לא זוכר את השם של הצמיג_ביררתי במקום אחר אמרו לי 240 שקל כול צמיג מאותו חברה שאמרו לי).

האם משתלם להביא את הצמיגים האלה ללא קבלה, ואם יגרום לי נזק דבר זה שלא לקחתי את הקבלה בגלל המחיר הנוח?

עם יש לי שני צמיגים קידמים חברה של קליפר לדוגמא וצמיגים אחורים של חברה אחרת האם זה יגרום איזה שהו נזק או איזה שהו שינוי?

בברכה אלכס

פורסם

צמיגים כדאי מאוד לקנות רק עם חשבונית מס/קבלה ושיהיה רשום בה גם סוג הצמיג וכו'.

במקרה של פגם בצמיג, רק כך תוכל לתבוע את יבואן הצמיג ואת המתקין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבן אדם אמר לי שיש לי עליו שנה אחריות, ואני מכיר תבן אדם. *** תבן אדם = את בן האדם ***

אז אתה מציע בכול זאת לא לקחת ממנו?

ולגבי שוני סוג הצמיגים, הכוונה לקידמים ואחורים שונים זה לא גורם נזק?

תודה רבה לך

ובברכה אלכס

פורסם

קדמיים ואחוריים שונים זה בסדר, בתנאי שאין לך 4X4.

בכל אופן במחירים האלה - זה נראה שאתה קונה צמיגים חרא, הייתי משקיע קצת יותר בדבר היחיד שמחזיק את הרכב שלי על הכביש.

ו...לא קונים דברים בלי קבלה, אלא אם כן מדובר על קולה וגרעינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החל מתחילת 2003 ישנו נוהל של משרד התחבורה שמחייב מתן תעודת אחריות של 4 שנים בקניית צמיג. צריך לציין בה את המידה, את היצרן, את מספר הרכב ואת תאריך הייצור של הצמיג והדגם שלו. כמובן שהתעודה צריכה להיות מגובה בחשבונית

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

באמת שנת אחריות אחת בלבד זה ממש קצת לצמיגים

לי אפילו באוטו הקודם ש4 צמיגים עלו לי 750 ש"ח נתנו 4 שנים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מאוד ממליץ על פנצ'ריה שנמצאת באיזור תעשיה צפוני הם באמת אנשים מקצועיים ועושים עבודה מעולה אני לא חושב פעמיים ונוסע אליהם תמיד.... "צמיג בן"

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אשמח לנצל את ההזדמנות החגיגית ולקבל הסבר - מה שווה תעודת אחריות לצמיגים?

הרי 99% מהבלאי או הנזק שנגרמים לצמיג יכולים להחשב כבלאי טבעי. אם חברים מFuel Slut יגיעו לתבוע אחריות על צמיגים אחוריים מישהו יסתכל עליהם? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגלל טעות של סופר צמיג עפו לי 2 ברגים מהמגנזיום ששמתי אצלם והלכה לי ההברגה בתוף של הגלגל הקידמי.....

כשבאתי אליו הוא אמר לי טוב תבוא שבוע הבא אולי יהיה לי משהו לסדר את זה

בסוף הגעתי לצמיג בן שאבא שלי עובד איתם שנים (חברה) ועושה שם הרבה תיקונים וקונה הרבה צמיגים והם תיקנו לי בלי עלות ואמרו לי רק סע בזהירות הכי חשוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

היום סוף סוף קניתי שני צמיגים אחורים, לאחר דילמה באיזה מקום לקנות ואם בכלל לקנות עם קבלה או בלי בגלל המחיר.

היום נסעתי לסופר צמיג באשקלון קניתי שני צמיגים אחורים במחיר מצויין ועם קבלות ואני ברוך השם מבסות מאוד,

תודה רבה לכם על כול התגובות עזרתם לי מאוד!

בברכה אלכס

פורסם

אני הייתי ממליץ על צמיגי מורן בהנהלת חמו באשקלון. אני הייתי מאוד מרוצה ממנו הוא מקצוען ואמין מאוד מחירים סבירים.

הייתי אצל דותן סופר צמיג ועם כל הפוזה שיש על המקום (תצוגה די גדולה של ג'אנטים וצמיגים ) לפג'ו סיטרואן אין מבחר חוץ מ2 דגמים שהם לא מי יודע מה . הוא דרש 2400 ל4 ג'אנטים 14 + צמיגים מחברה לא ידועה כמובן שלא הסכמתי אני לא מוכן לנסוע על זבלצמיג.

נסעתי עד בית עובד קניתי ב3000 ג'אנטים וצמיגים של פירלי ואני מאוד מאוד מרוצה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...