Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפזרת על כל טווח המחירים וכמעט כל סוגי המצלמות.

מה התקציב שלך ולאיזה מטרות אתה צריך את המצלמה - אתה צלם מקצועי/צילום פעם ב.. לאיזה טיול או שרוצה בכלל מצלמה שתשב בפאוץ' ליד הארנק ולא תשים לב שהיא שם?

פורסם
התפזרת על כל טווח המחירים וכמעט כל סוגי המצלמות.

מה התקציב שלך ולאיזה מטרות אתה צריך את המצלמה - אתה צלם מקצועי/צילום פעם ב.. לאיזה טיול או שרוצה בכלל מצלמה שתשב בפאוץ' ליד הארנק ולא תשים לב שהיא שם?

אני מטייל הרבה אאני דיי אוהב לצלם אני רוצה מצלמה טוב במחיר מ1000 עד 2500-+

תודה ושבוע טוב

פורסם
אני מטייל הרבה אאני דיי אוהב לצלם אני רוצה מצלמה טוב במחיר מ1000 עד 2500-+

תודה ושבוע טוב

קנה את הכי זולה ביניהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הן די שונות בתכלית .

תתחיל בזה שתגיד איזו מצלמה יש לך כיום , אם בכלל , מה רמת הידע שלך בצילום כיום , ומה הציפיות .

זה יפה מאוד שבחרת 4 מצלמות סביב אותו מחיר , אבל אתה צריך להתאפס ולהבין מה אתה מחפש - קומפקטיות או דמויות SLR ? פונקציות ידניות או אוט' ?

פורסם
למה? מה הסיבה?

מי שלא מבין בצילום ולא רוצה להבין (ואפילו לא מסוגל להגדיר צרכים), טוב יעשה אם יוציא כמה שפחות כסף על מצלמה. כל המצלמות שהצגת טובות.

אם אתה רוצה להבין, יש מספיק אתרים שתוכל ללמוד מהם. ראה את השרשור האחר בעמוד לגבי רכישת מצלמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לך על ה A710.

בשביל מתחיל כמוך (אם הבנתי נכון) יש לה איכות תמונה מעולה, מייצב תמונה שזה פרט חשוב מאוד ויתרון על ה A640,

מסך ענק, מספיק ואפילו יותר מידי פיקסלים להגדלות אם תרצה והיא גם לא יקרה בכלל.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
לך על ה A710.

בשביל מתחיל כמוך (אם הבנתי נכון) יש לה איכות תמונה מעולה, מייצב תמונה שזה פרט חשוב מאוד ויתרון על ה A640,

מסך ענק, מספיק ואפילו יותר מידי פיקסלים להגדלות אם תרצה והיא גם לא יקרה בכלל.

היה לימצולמומת )3( אני רוצה מלצה קצת יותר מקציות מי מה שהיה לי היה לי קנון a410 עם אני לא טועה...

פורסם

אתה רוצה זום גדול? לך על ה S3

אתה רוצה רק לשחק עם כמה פונקציות ידניות - A710.

אני באופן אישי לא רואה טעם ללכת על אחת מהאחרות...

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...