Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 443
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אני יודע: באאודי 80 (עד שנת 95, עת הוחלף בדגם A4) מסנן זה נמצא מתחת לשמשה הקדמית מצד שמאל, בצד החיצוני של הרכב. (עם מטבע דרוש לפרק את חיפויי הפלסטיק של המגבים ומיד תראו אותו)

בקליאו דור 1 (שלי היה שנת 91) פירקתי את כל המערכת מכל כיוון אפשרי, לא קיים מסנן כזה (אלא אם הוא בבגאז' או מקום הזוי אחר).

יש למישהו מושג אם קיים מסנן כזה עבור שברולט קווליר שנת 96 מנוע 2.2 (ידני, אם זה משנה)?

תודה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ממש יעילים פה, הא?

ההחלפה בוצעה, האף קפא...

אגב, זו ההודעה הראשונה שלי (שרשור ההכרות נעול.

אז.. ברוכים הנמצאים, ברוכים המסייעים.

מאגר ידע נדיר בהקיפו, ישר כח.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מישהו יודע איפה הפילטר בC5 מהדגם הישן? (תאורה ירוקה ולא צהובה-כתומה)...

תודה מראש,

מעל לדוושת הגז בצד ימין, יש צורך במעט הזזה של הריפודים\חיפויים והצטיידות בבוקסה 6 מ"מ לצורך פתיחת 2 ברגים שמהדקים את הפילטר במקומו. אחרי שמפרקים את הברגים יש למשוך את המסנן בצורה אופקית (הגישה לא מדהימה אבל אין מה לפחד).

אשמח לדעת האם יש פילטר למזגן בפיגו 306 שנת 97 דגם דיאמונד ואם יש היכן הוא נמצא

למיטב זכרוני בדגם זה אין מסנן - אבל אם קיים הוא נמצא בתוך תעלת האויר מעל הרגליים של הנוסע. יש צורך בפירוק (ע"י הזזה) של חתיכת פלסטיק באורך של כ 25 ס"מ (רוחב כ 5-7 ס"מ) כשבפנים תמצא את המסנן מורכב בצורה אנכית (משוך למטה והוא יצא).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מצטרף להקפצה

מה אף אחד לא יודע?

בקובץ שמופיע כאן בקישור, מופיעים הרבה חברות אבל לא מופיע מיצובישי. וגם החיפוש לא עזר במיוחד.

במקרה שלי מדובר במודל 96 ידני

במודלים האלה אין פילטר למזגן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זהו שרשור חשוב מאין כמותו, ויישר כוח, אבל להפתעתי החיפוש, שאמור להיות הבסיס של שרשור כזה... לא עובד!

או שלא עובד בכלל (אני לוחץ על "חפש בנושא זה" ושום דבר לא קורה (גם הלכתי לשתות קפה ליתר ביטחון), או שאחרי שעשיתי רענון, עשיתי חיפוש ("פרטנר, ברלינגו" ואח"כ ניסיתי כל אחד לבד, ליתר ביטחון), ושום דבר. כבר עמדתי להעלות שאלה, אבל עשיתי חיפוש ידני ליתר ביטחון, וכמובן שמצאתי, ואפילו די מהר.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...