Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 443
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב שנת 2000.

האם יש לו פילטר מזגן, ואם כן- איך להחליף.

אם מסובך מידי אלך למוסך, אבל אני יכול בד"כ דברים כאלה, אז נשמע אם מישהו יודע.

תודה.

פורסם

תודה!

הסרתי את כיסוי הלבד. יש ברגים, כיסוי עגול, משהו מרובע, מה לפתוח בשביל הפילטר? יש עוד הוראות בהחלפה?

פורסם

מכסה מלבני ארוך וצר ממוקם באופן אלכסוני לכיוון ידית ההילוכים,בקצהו יש בורג אבטחה,הסר את הבורג והחלק את המכסה לכיוון פנים הרכב.

לאחר מכן יפול המסנן הכנס חדש במקומו והחזר את המכסה.

פורסם

הצלחתי, אין שם בורג אבטחה, והמסנן לא נפל,אלא הייתי צריך למשוך. אולי מי שהחליף לפני לא הכניס טוב. אם יש עוד לדעת לגבי להכניס נכון, כדי שלא אכניס כמו קודמי.

המסנן לבן במקור, ועכשיו שחור. טוב שאני מחליף..

פורסם

שלום,

האם מישהו יודע האם יש מסנן מזגן בקאייה קרניבל 2002?

תודה ,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לכל בעלי ההונדה CRV דור ראשון [97-01] , הפילטר אויר של המזגן ממוקם מאחורי התא כפפות , בתוך תא שחור אנכי שנפתח על ידי לחיצה.

מהיכרות שלי עם כ5 רכבי CRV שונים מהשנים הנ"ל , מסתבר שאין לאף אחד מהם פילטר מזגן , וכל הג'יפה פשוט מתאספת שם.

בשביל להגיע לפילטר , תצטרכו מפתח פתוח בגדלים 8מ"מ ו 10 מ"מ.

ולהגיע לפילטר דורש את פירוק התא כפפות , פירוק המוט שעליו נשען התא כפפות , פירוק הפלסטיקה שמצד ימין לתא כפפות.

עם הכלים המתאימים , לקח לי לפחות , שידעתי היכן כל הברגים מתחבאים [במקומות בלתי אפשריים!!] כ 20 דקות להחליף את הפילטר.

עם הפסקת בירה

מקווה שעזר, ומקווה להרחיב עם תמונות בהמשך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

את מיקום הפילטר מצאתי מזמן - אבל לא הצלחתי למצוא פילטר תחליפי בחנויות (סוזוקי גראנד ויטרה).

יש המלצות?

פורסם
קליאו שנת 95 קיים או לא

בקטלוג יש רק קליאו B אם אני לא טועה

תודה ישראל

אני מחפש לקליאו רגילה לא לקליאו B

תודה

הכונו לביאת המשיח!

• תוכן חדש...