Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביום שישי נעלה את ירושלים על ראש שימחתנו!

חן פרחי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יום שישי מיתקרב,הוולבו נירחצה,תודלקה,ניבדקו מיים ושמן-וקדימה לירושליים.

בינתיים אישרו הגעה-אני,רנצ'וק עם המרצדס(זו שעולה את הקסטל בשני :-P),אסף בקר עם האודי הכתומה

ומי עוד?

קדימה,להתפקד!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז גם אני אני...

ולזאב - הוא התכוון לרן אחר....קצת יותר ג'ינג'י.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני - זאב

נ.ב. לא ידעתי שלרנצוק יש מרצדס, שיהיה בשעה טובה.

זאב - שבוע טוב :)

אתה עולה ירושליימה עם הרובר או עם דו"ג? :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם שבוע הבא- השבוע לא אוכל, לצערי, לפחות לא בשעות, שיש עוד טעם לבוא- אני לא חושב, שיש טעם לבוא, אם אצא במיקרה הטוב בסביבות 4 מת"א... ושבוע הבא אני מקווה לנסות להגיע לי"ם עם המשאית.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מנת לשמח את העולים לציון, עשיתי הבוקר, ביחד עם יעקוב טורטן עבודת רגלים גדולה, מדויק יותר להגיד עבודת גלגלים של ה-121 שהוא משפץ כרגע, עברנו בין בעלי הרכבים הכי מיוחדים בי-ם, שעל פי המידע שהגיע אלינו, מסתתרים להם במקמות מסתור שונים ומשונים, וקיבלנו לפחות שלוש הבטחות להגיע, במידה ואפילו חלק מההבטחות יתממשו יש למה לצפות, בקשה אחת, אני נערך מחר בכוח מתוגבר, על מנת ולסדר את הרכבים בצורה הכי טובה שניתן, על מנת שכולם יהינו ולא יגרמו נזקים, אנא השתדלו להגיע מוקדם, על מנת לתפוס מקומות טובים והשמעו להוראות הסדרנים גם אם גובהם לא עולה על מטר ועשרים והם רק בני שמונה!

תודה-רן

33935258lp0.jpg

באגי.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולזאב - הוא התכוון לרן אחר....קצת יותר ג'ינג'י.

:shock: רן, עשית השתלת שיער ולא ספרת לנו :shock:

חברי פורום יקרים, האם יש מישהו מהמרכז שמתכנן מחר לסוע למפגש בצפון? אני צריך לאסוף כמה חלקים מדרור אבל אין לי זמן לסוע לצפון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...