Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר מנורות ששרופות בלוח שעונים , לבצע את ההחלפה של הנורות לבד אני ממש לא רוצה ..

איפה ניתן לעשות את זה באיזור פ"ת ? המלצה לבעל מקצוע

האם ניתן ברכב הזה לשים גם נורות בצבע אחר ? (אדום למשל)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ברוב המכוניות הנורות הן שקופות,ומה שמעניק את הצבע בתאורה הם פסי פלסטיק צבועים שמעבירים אור.

פירוק לוח המחוונים בלנצ'ייה דדרה לא פשוט ואורך זמן רב,ובנוסף בדוק את מצב הפאנל הקדמי בכללותו-אם הוא סדוק או שבור אתה יכול לגרום נזק גדול בפירוק!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בגלל זה אני לא חושב לעשות את זה לבד ....

הלוח שעונים של הדדרה גדול , מלא שעונים ונראה מאוד מסובך , בגלל זה אני מעדיף לעשות את זה אצל בעל מקצוע טוב ...

לאיזה חלק של הפאנל אתה מתכוון ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
ברוב המכוניות הנורות הן שקופות,ומה שמעניק את הצבע בתאורה הם פסי פלסטיק צבועים שמעבירים אור.

!

בדדרה יש "קונדומים" בצבע ירוק על כל מנורה, זהירות בהוצאתם יש להם נטייה להקרע... (לא מצחיק בכלל :oops:)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...