Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שהתחילה אתמול וחוזרת על עצמה כבר כמה פעמים ב24 שעות האחרונות

יש לי לנטרה 96 אוטמטית

הרכב שלי על מנת שאני יוכל להזיז את ידית היהלוכים מP לכל הילוך אחר צריך ללחוץ על דוושת הבלם ובזמן שהסוויטש פתוח ניתן להזיז את הידית

רק מה שקורה שגם שאוטו עובד והכל פתאום זה מחליט שזה לא משתחרר וכבר נתקעתי פעמיים עם הרכב והצלחתי במזל לצאת מזה

עכשיו הרכב בבית ועוד יש את הבעיה

למי אני פונה על מנת שיסדר לי את זה , אני בכלל רוצה לבטל את כל הסיפור הזה שלא יהיה את זה בכלל

דיברתי עם חבר שמבים קצת והוא אמר לי שזה מיקרו סוויטש , הבעיה היותר גדולה שאי אפשר להשאיר גם את הרכב יעל ניוטרל כי לא ניתן להוציא את המפתחות מרכב רק עם הילוך על P

ככה שאני בבעיה אני חייב להשאיר על P ולתפלל שזה לא ינעל

כמה דבר כזה אמור לעלות ואם זה קשור לחשמלאי רכב?

בתודה עומר

פורסם

בדוק, כשהתקלה קיימת, בעזרת אדם נוסף האם בלחיצה על דוושת הבלם נדלקים אורות הבלם האחוריים.

אם הם לא נדלקים אז התקלה הנה במתג אורות הבלם שאינו תקין ולכן אורות הבלם אינם דולקים וגם לא מגיע זרם הפעלה לסולונואיד נועל ידית ההילוכים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הלכתי עכשיו לבדוק האורות של הבלם נדלקים

אבל עכשיו זה פתאום השתחרר פעם הבאה שזה יקרה אני יבדוק עם באמת מגיע זרם לסלאנויד הזה לפי האורות של הבלם טוב שאמרת לי

תודה .

כמה עולה לנתק את כל היחידה הזאת בערך?

רגע אמרת סלאנויד

מה??? אם אני רוצה לבטל את זה צריך לפרק את זה מתוך הגיר???

זה לא חיצוני?? אני רוצה לבטל את זה לגמרי אמרתי בטח 150 שקל.

פורסם

הלכתי היום לחשמלאי בבוקר עלה לי לנתק את זה 100 שקל, עצוב כמה זה פשוט אם רק הייתי יודע שזה מתחת לקונסולה , אבל הסיכון של להתיקע באיזה מקום לא שווה,

רפי במידה ואני ילחץ על הבלם ויגלה שלא נידלק אור , והכן יתברר שהמתג של האורות לא תקין איפה זה ממוקם ברכב?

פורסם

יש שם מתג שברגע שהדוושה חוזרת היא לוחצת אותו וכך היא מכבה את האורות, בזמן הלחיצה היא מתנקת ממנו ואז כן נדלקים האורות

המתג הזה בסדר אצלי, לא נראה לי שרפי התכוון למתג הזה

נחכה לרפי

פורסם
המתג להפעלת אורות הבלם נמצא מעל לדוושת הבלם ומופעל על-ידה.

יש גם ברכבים אחדים, סולונואיד, שכשהנהג לוחת על דוושת הבלם כשהרכב מונע, הוא משחרר את המנעול שנועל את ידית ההילוכים.

אצלי למשל, בשברולט, (היא בונבון - 1995, 2.2 ל' 150K) כשאני פותח את הסוויץ', יש מהלך, שאם רוצים לגרור אותו, איך מה להתאמץ, פשוט מכניסים למהלך הנכון של הסטרטר, ואז אפשר להזיז את ידית ההילוכים. למרות שזה לא בריא כ"כ לתיבת ההילוכים, זה טוב, בגלל שאם אני נתקע באמצע שומקום, אני יכול לקרוא לגרר ולגרור אותו בלי מאמץ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כוונתי היתה למתג אורות הבלם הנמצא באזור דוושת הבלם והוא המדליק את אורות הבלם בלחיצה על הדוושה וגם מעביר זרם אל סולונואיד ידית ההילוכים האוט'.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...