Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי באתי להניע את הרכב, ואין סטרטר אין כלום,ניסיתי מספר פעמים ובסוף הגעתי למסקנה שנגמר המצבר, דבר שלא היה נכון בכלל , גם ניסיון להניע את הרכב עם כבלים נכשל ,בסוף הזמנתי חילוץ מהביטוח,( סוף סוף זכיתי להשתמש בו לצערי :-( )

והסתבר שנשרף הפיוז הראשי של הרכב, אין לי מושג מה זה הדבר הזה ומה תפקידו ואיך הוא נשרף אבל האמת זה ממש לא מעניין.

עד שהגיע הגרר ניסיתי בעצמי לבדוק כל מני דברים ניסיתי לפרק את הלוח שעונים ולראות אולי התנתק לי חוט של האימובילייזר או משהו בסיגנון , מגע לא תקין וכדומה,

ושניסיתי לפרק ולהחזיר את הפאנל הקדמי דפקתי את כל היחידה של המזגן

,אתמול הכנסו לי אותה למקום, אבל היא לא עובדת אני לוחץ על הכפתורים של ניוויט האוויר ואין כלום, (היחידה שנמצאת בצד ימין של הלוח שעונים) יוצא לי אוויר רק מהפתחים הקידמיים ( התריס של החימום קירור עובד ) יש בעיה עם הוואקום או משהוא כזה

החשמלאי אמר לי שהיחידה שבורה, וצריך להשיג אחת מפירוק , הוא אמר לי שזה אולי יעלה בסביבות 400 לא כולל עבודה אם אני לא טועה.

בקיצור אצל מי אתם ממליצים לי ללכת רצוי באזור ראשון שפתוח מעבר לשעה 17 בערב.(זה חשוב) שיכול לסדר לי יחידה חלופית, מישהו אמין. ומיקצועי (ורצוי זול אבל לא חובה:wink: )

סובארו סטיישןGL 87

והגעתי למסקנה מאוד חשובה, בחיים אבל בחיים לא להתעסק בשום דבר שאתה לא מבין בו במיוחד ברכב , ובמיוחד שהוא שלך , ואקסטרא מיוחד שהוא מייבוא ,ויישן

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בסובארו יחידת הבקרה של חימום\מיזוג מופעלת ע"י צינוריות ואקום,יתכן שבמהלך הפירוק השתחררו לך הצינוריות ולכן זה הפסיק לפעול.אני מאוד ממליץ על חשמל מילניום שהגעתי אליון בעקבות המלצה של רפי לין,בחור מאוד מקצועי ואמין נמצא בסוף רחוב האצ"ל ליד אלקטרה.

פורסם

והגעתי למסקנה מאוד חשובה, בחיים אבל בחיים לא להתעסק בשום דבר שאתה לא מבין בו במיוחד ברכב , ובמיוחד שהוא שלך , ואקסטרא מיוחד שהוא מייבוא ,ויישן

עם מסקנות כאלה בחיים, אבל בחיים - לא תלמד דברים חדשים ותתקדם. ברגע שיש לך הבנה בסיסית וקצת חוש טכני, כל הדרכים פתוחות בפניך.

איזו פרשה זו, פרשת "ויישן" ? זה בא אחרי פרשת "ויצ'תעממו" ?

:lol:

פורסם

המסקנה הנכונה היא,אל תיתעסק ברכב של אחר,ברכב שלך תיגע תילמד ותישא בתוצאות.

אגב תישא,בא אחרי "ויצטעממו"

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

URI S אתה יכול להיות יותר ספציפי ?

באיזה עיר זה נמצא? ובאיזה שעות הוא עובד?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...