Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי הפורום נהפך למקום מפגש של ילדים חוליגנים?

מה כולכם מתנפחים? כולה אבן על האוטו, על זה כולכם רצים להרביץ לאנשים?

הרי אין פה שום סיפור מעניין, הילד זרק אבן (בטעות/ בכוונה, מה זה משנה), בעל האוטו יתקן, ההורים ישלמו (כמו שהם כבר הצהירו) בשביל מה לטחון פה 2 עמודים של שטויות בסגנון "תרביץ לו מכות רצח שלא יוכל לשבת שנה..."

מחר אבא שלכם יחטוף מכות מאיזה ערס על זה שהוא ציפצף לו שהוא נעמד באמצע הרחוב ותרוצו לפתוח פה שרשור "איזה מדינה מגעילה, איזה אנשים מסריחים".

תחשבו שניה לפני שאתם פורקים את השטויות שלכם מהסינפסות לקצות האצבעות.

אתה צודק בעניין ה"איזו מדינה מגעילה" אבל .. זה דבר מעצבן.. אני ממש ממש לא רוצה להגיע למצב שהבנאדם נמצא בו. לא יודע ולא רוצה לדעת מה יעלה לי לראש באותו רגע.

לא מדובר על אבן קטנה.. יותר נכון אם לצתת את הודעתו המקורית של פותח השרשור, "אבן בטון בגודל מרשים" אני לא יודע איך עושים דבר כזה בטעות.. וזה ממש לא משנה. אבל אני מבין את הכעס שלו ושל שאר המשתמשים שמדמיינים את עצמם במקומו לרגע. לכל זה מתווסף העניין שצבע נפוץ במיוחד, אין לו ולא בכל מקום הוא יכול לתקן את הנזק שנגרם על ידי "פושע" קטן.

GS300.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bagira

אני לא מאחל לא לך ולא לאף אחד לחזור מהעבודה ולראות גוש בטון על מכסה המנוע,

"כולה אבן על האוטו" אמרת,זה קצת יותר מאבן קטנה על האוטו,האבן שרטה לי את כל המכסה מנוע והגיעה עד הפח,כואב לי הלב לראות את זה,במיוחד שהאוטו חדש ושבוע בלבד הוא אצלי.

פורסם

מתן, אתה מלחיץ את עצמך לשווא.

"מה אם לא ישלמו"?

אם לסבתא לא היו גלגלים אז היא הייתה על בלוקים.

כשלא ישלמו תפתח שרשור, בנתיים הם לא עשו שום דבר רע פרט לחינוך לקוי של הילד שלהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום הייתי במוסך "לפיד" מורשה יונדאי,החלפתי שמנים אטמים סננים וכולי,שהגיע הפחח להתייעצות והצעת מחיר-הוא ייעץ לא לתקן מכיוון שהצבע של הרכב שלי בהיר ולא סטנדרטי ייראו על גביו תיקוני הצבע,והאוטו ייקבל מספר גוונים.

מה אתם אומרים? יש בעל מקצוע שיוכל לסדר את העניין מבלי ליצור הבדלי צבע ברורים לעין? או שעדיף לרדת מכל העניין ופשוט לחיות עם הפגיעות?

פורסם

פשוט מת על הפחחים הללו שלא מסוגלים לבד אז פוסלים את כולם. פחח ברמה טובה יוכל להתמודד עם התאמת גוונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה אתם אומרים? יש בעל מקצוע שיוכל לסדר את העניין מבלי ליצור הבדלי צבע ברורים לעין? או שעדיף לרדת מכל העניין ופשוט לחיות עם הפגיעות?

כן, יש בעלי מקצוע שיוכלו לסדר את העניין בלי ליצור הבדלי צבע.

רח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 - דניאלס.

פורסם

לפותח הת'רד:

הביאו לך כמעט את כל התשובות שאתה רוצה ואני לא כל כך יכול לעזור לך אז אני רק אגיד כמה אני משתתף בצערך ובמצב שלך לא הייתי מרביץ לילד או משהו כזה אבל בהחלט הייתי באבל מסויים על המכה באוטו חדש שאפילו לא יצא לי להנות ממנו.

יש לי שאלה- איזה רכב זה בדיוק והאם הוא חדש לגמרי?

פורסם

יונדאי קופה 2003,שמורה להפליא בלי שריטה אחת אפילו(כמובן עד שהילד החליט לטפל בה),האוטו אצלי שבוע ויומיים וזה מה שהופך את זה ליותר מעצבן.

פורסם

ממליץ על מוסך "אבי בר" בראשל"צ, היחס (האנושי לפחות) יותר טוב מ"אוטופיקס".

שניהם מקצוענים שיוכלו לעשות את העבודה הזו ללא שום בעיות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

את העבודה כל פחח יוכל לעשות,זו לא הנקודה.

הדגש מבחינתי פה עומד על מניעת הבדלי צבע או לחילופין שילוב בין הצבע הקיים לצבע החדש במידת האפשר.

• תוכן חדש...