Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די די די, לא היו מספיק כתבות אז הלכו וחיפשו, הרי זה לא יעבור וכולכם יודעים את זה - אני התעלמתי, תתעלם גם אתה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה מדהים איך כולם קוראים את זה ותוקפים את הדתיים, או שחושבים שהוא מתכוון ליום שבת.

כתוב שם שכל אחד יבחר את היום שבו הוא לא משתמש באוטו.

לדעתי זה רעיון מפגר מאוד. למשל אני, שהייתי שבוע בלי אוטו, שמתי לב שלוקח לי שעה ורבע להגיע לאוניברסיטה באוטובוס, או 6 דקות באוטו. למי יש את הזכות להגיד לי שאני לא אשתמש באוטו שלי? זה יכול לפגוע לי ביכולת האקדמית, כי זה מבזבז לי המון זמן כל שבוע, שבו אני יכול לעבוד או ללמוד.

בצ'ילה יש את החוק המפגר הזה. כל יום בשבוע יש שני מספרים של מכוניות שלא יכולות לנסוע. למשל, אם הלוחית נגמרת ב0 או 1, אסור לנסוע ביום רביעי. אם היא נגמרת ב2 או 3, ביום חמישי. בסופי שבוע אין הגבלה.

הייתה תקופה שזה היה רק לרכבים בלי ממיר קטליטי. אחר כך הפכו את זה לכל הרכבים, אז במקום לקחת את הרובר עם הממיר, הייתי לוקח את המרצדס שמזהמת יותר, והיא יותר גדולה, רק כי יש לה מספר אחר.

מה שכן, זה חוק שאי אפשר ממש לאכוף אותו. אין שוטר שיבוא ויבדוק לך בזמן נסיעה אם אתה יכול לנהוג היום או לא.

אל תדאגו, עוד מעט הממשלה תקבל חתיכת מכה מהציבור, שאחריה הם יחשבו טוב טוב אם כדאי להם להציע שטויות. המערכת כבר מתחילה להתמוטט.

פורסם

יעקב מרגי לא חשב על זה עד הסוף. אני ממליץ על שבוע שבתון! ולא רק זה, אני גם חותם על 0 הרוגים!

:screwy:

פורסם

http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1103559

כנראה שהשרים של שס רוצים לעשות ספין תקשורתי כיוון ששכחו מהם והמפלגה שלהם.

הם מנסים למשוך תשומת לב עם הצעות חוק מגוחחות שלא יעברו קריאה ראשונה.

בשורה התחתונה ידידי,

אין מה לדאוג, ההצעות האלה יפלו מהשולחן עליו הם הונחו, מוקדם מכפי שניתן לדמיין. (לדעתי)

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

בהחלט בשנת 73' יצא חוק כזה של יום שבתון אחד בשבוע. החוק הזה בא בעיקבות התייקרות הנפט, והחיסכון בדלק.

חוק דבילי. שהרי לדתיים לא איכפת להציעו כי הרי הם יבחרו את יום שבת כיום השבתון שלהם ורק ירוויחו!

אינני מאמין שהחוק יעבור, משום שזהו חוק שהיה ובוטל מסיבות כלשהן. לא סתם מבטלים חוק.

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם
זה מדהים איך כולם קוראים את זה ותוקפים את הדתיים, או שחושבים שהוא מתכוון ליום שבת.

החוק הזה הכי נוח לדתיים, להם ממילא יש יום שהם לא נוסעים בו

פורסם
יפה אמרת..

מה הקשר?

למה-ביום שישי עד כניסת שבת לא נוסעים דתיים?

במוצאי שבת לא נוסעים דתיים?

למה לחפש תמיד רע בקשר לדתיים.

פורסם

אין שכל אין דאגות ,אין רכב אין תאונות.

האמת היא שבאמת ככל שיהיו פחות רכבים על הכביש סביר להניח שחלק מהתאונות לא יקרו .

רוצים להוריד רכבים ?

תנו תחבורה ציבורית נוחה ויעילה.

האירגונים הירוקים צועקים את זה כבר שנים ,ההצעות נחות על השולחנות כבר שנים ,ואין חדש תחת השמש.

באותו עיניין של הורדת נפח תנועה, בכניסה לערים פקוקות להקים חניונים ,שמהם תהייה תחבורה נוחה.

אתה מגיע עם הרכב שלך עד למחלף גנות למשל ,ומשם על רכבת קלה ישר למשרד.

אבל בחייאת למי יש זמן לזה?

יש כסף לגנוב

יש עם לדפוק

ויש טלוויזיה ל&יין בה את השכל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...