Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.:-)

זהו, בזמן של פחות מיממה נפלה החלטה ואני הולך לעבוד באילת לחצי שנה הקרובה.

דרך קשרים במשפחה סידרו לי להיות קב"ט ברשת פתאל.

אחרי שחרור בעיקוב של שנתיים (הנדסאי) החלטתי שאני לא אכנס עכשיו ללימודים ואני חייב לעצמי עוד שנה של ניקוי ראש וסגירת פערים אחרי שכל החברים (שמשוחררים כבר שנתיים) כבר טיילו ונהנו,

החלטתי שאני דוחה את הלימודים לתואר ראשון בהנדסה בשנה אחת ואני טס לדרום אמריקה לטיול של חצי שנה (מיד אחרי אילת).

העבודה באילת היא במטרה אחת לחסוך כמה שיותר לטיול הגדול (בונוס גדול זה המועדפת).

(אני פשוט יודע שאם אני אשאר בבית ואעבוד אני אבזבז הרבה עם כל החברים כאן, וחוץ מזה שזה שינוי אווירה, לטובה בעיני)

אם יש כאן מישהו שעבד פעם באילת, או שיש לו טיפים טובים להמשך אני אשמח לשמוע.

שיהיה בהצלחה :wink:

תודה,

אמיר.

פורסם

i think its a great idea , and a new way that will open your mind

good luck!!x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מה שמפחיד זה שהרבה אמרו לי שקשה מאוד עד כמעט בלתי אפשרי לחסוך באילת..

ובשביל לעשות חיים אני טס לרדום אמריקה.. המטרה היא באמת לעבוד קשה ולהרוויח כסף.

עדיין קצת סקפטי..:roll:

פורסם

אמיר שלום.

אישתי עשתה בדיוק את מה שאתה מתכנן - עבדה (יותר נכון קרעה את התחת) במלון כמה חודשים,חסכה וטסה לדרום אמריקה (שם נפגשנו) לחצי שנה.

הרעיון הוא באמת לעבוד כמה שיותר כי רמת ההוצאות שלך (בילויים,מסיבות וכו') בין אם תרצה ובין אם לא תהיה גבוהה.

תהנה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תיזהר רק לא להתקע שם , אחותי גם התחילה ככה מסתם לרדת ולעבוד שם (שזה היה כשאני הייתי בכיתה ה') והיום היא נשואה וגרה שם ( ואני סיימתי י"ד לא מזמן ומכחה להתגייס).

קח לתשומת ליבך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אייל, אני מעדיף שלא לעשות ניסוי וטעייה ולבזבז זמן יקר.

מה גם שהעבודה סודרה דרך קשרים ואני לא רוצה להשאיר רושם רע על זה שדאג לקשר אותי לקב"ט הראשי במלון.

אני ויותר ויותר שומע ומבין שקשה עד כמעט בלתי אפשרי לחסוך באילת.

אני נראה לי אוותר על הרעיון ואחפש משהו בסביבת המגורים של הוריי כדי לשלוט בצורה הטובה ביותר בהוצעות.

:-(

עושים חיים באילת וזאת יכולה להיות תקופה מדהימה..אבל לא חוסכים שם לטיול לחצי שנה..:roll:

פורסם

טוב, גם אני הייתי שם כמו הרבה "חכמים":

אי אפשר לחסוך שם כסף !!! אלא אם אתה תולעת ספרים שהחליטה לברוח מהבית.

תמיד שנוסעים לאילת יש את הקטע הזה איך שאתה מסיים משמרת/מה שלא יהיה או בקיצר העבודה שלך, ללכת לנוח ובערב לצאת לבלות, כאן 30 ש"ח לדרינק פה 25 ש"ח לאיזה מאנץ', כאן קנית לך חולצה שם כפכפים, בקיצר הכסף הולך כמו מים, מה גם: יש לך כלכלה עצמית לשלם שאם תעבוד פה ותגור עם ההורים אז אין לך, אם אתה צריך להשכיר דירה אז בכלל זה לא שווה, לפני שאתה מתחיל לעבוד בזה תברר על הנושא של מגורים כמה מורידים אם אפשרי בכלל.

אל תהיה מוטרד מרושם רע על הקב"ט וכאלו, הם כל יום רואים 10 ליצנים לפחות, העבודה של שומר בבית מלון לא קלה.

מה שכן: תיסע תראה איך מסתדר לך, אני מאוד מאוד נהנתי, אפילו שלא חסכתי, זה מבחינתי חופשה ללא הפסדים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קב"ט הוא לא יהיה בן רגע, אולי מה שמכונה "אחראי משמרת" בשמירה...

מה שאומר שהוא מסתובב כל המשמרת במלון בין השומרים לחדרים ומבלבלים לו את המוח כאילו ראש ממשלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מבחינת חיסכון בכסף - תמיד יותר בטוח להישאר אצל ההורים,

גם אם ידרשו ממך תשלום על הוצאות מסוימות,

אלא אם כן אתה מסוגל להפוך באילת לרובוט מוחלט שרק עובד וישן

(יש כאלה שמסוגלים לעשות את זה, עניין של אופי).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא, אין מצב שאני מצליח לעבוד ככה.

אני כנראה אלך לשרוף את הזמן בתחנת הדלק הקרובה לבית כדי להשתמש במענק של ה-7000 לטיול.

• תוכן חדש...