Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק דלת בפיאט אונו, איך?!?

complex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ככה אני מנסה להתקין מערכת נ"מ.

אני צריך לפרק את הדלת כדי להכניס את החוטים, הכוונה לפרק את ה"ריפוד" איפה שהידית לפתוח את הדלת ואיפה שהידית של החלון והכל..

עכשיו זה מתפרק עם 2 ברגים במשענת, ופלסטיקים כאלו מסביב. אבל אני לא מצליח להוציא את הידית של הדלת ואת הידית המסתובבת של החלון.. ואני ממש לא רוצה לשבור שום דבר..

אולי נשמעת שאלה דבילית,

אבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים זאת?

תודה מראש...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש הבנתי אותך, נסה להבא לכתוב מעט ברור יותר.

בכל מקרה ננסה לענות לך, לא ציינת באיזה אונו מדובר דור ראשון או שני, אבל אני מעריך שהתהליך הוא דומה.

על מנת לפרק את דיפון הדלת עלייך לעשות:

1)לפרק את ידית האחיזה הגדולה של הדלת. היא מתפרקת ע"י שיחרור שלושה ברגים, שתיים בקצוות ידית האחיזה, ואחד באמצע הידית. אתה תראה את הברגים, קשה לפספס אותם. אחרי ששיחררת את הברגים, תחליק את הידית כולה מעט כלפי מעלה והוצא את הידית.

2) כעת עליך לשחרר את הברגים של התא אחסון למטה, היכן שיש מקום ייעדוי לרמקולים. התא הנ"ל משתחרר ע"י שחרור זוג ברגים משני צידי התא.

3) כעת נותר לך לשחרר את המסגרת של ידית פתיחת הדלת. אותה אתה משחרר בזהירות. אתה דוחף אותה לצד ימין, כלומר מחליק אותה לצד שמאל את שהיא יוצאת ונשארת אצלך בידיים. רק זהירות, אחרת אתה תשבור את הקליפסים שלה ותשאר ללא מסגרת וללא ידית פתיחת דלת.

4) כעת נשאר לך רק לפרק את ידית פתיחת החלון. תסתכל בשרשור הנ"ל, כאן מוסבר איך לפרק את הידית פתיחת חלון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20395&highlight=%F4%E9%F8%E5%F7+%E9%E3%E9%FA+%E7%EC%E5%EF

קבל את הדפים הרלוונטיים מספר היינס של אונו:

111.JPG

untitled.JPG

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...