Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לרכב PIONEER GM-X564

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי קרובי משפחה שנוסעים לחו"ל עוד מעט, וחיפשתי בדיוטי פרי מגבר לרכב: מצאתי דגם של Pioneer, מס' GM-X564 (הגבר 100x4).

הוא עולה 200$ - השאלה היא האם שווה לקנות אותו? (בהתחשב בזה שאני רק רוצה מגבר סביר, ואני איני אודיופיל מושבע...)

פורסם

נשמע מחיר סביר למגבר

קח בחשבון שאם תתאמץ ועם חשבונית של עוסק מורשה, רוב הסיכויים שתוכל להוציא אותו יותר בזול, אבל אם אתה מתפשר אז זה אחלה.

כמובן שזה לא באמת 4*100 :roll:

פורסם

בהחלט קומבינות אבל לא שלי

אם אתה מכיר מישהו שעוסק בסחר באביזרים לרכב (אולי חבר של אבא או משהו) הוא יכול להשיג לך את המכשיר הנ"ל בזול יותר, כמובן שאם יש לך מישהו שאתה מכיר עם חשבונית עוסק מורשה, אתה יכול גם לעקוף את המע"מ.

פורסם

דבר ראשון כלהעניין בדיוטי פרי הוא שאין מע"מ לכן לא ניתן לקבל עליו החזר.

כמו כן בשביל לקבל החזר מע"מ העסק הרוכש את המוצר צריך בעצם להוכיח שהמוצר נרכש לשימוש של העסק, זה אפשרי אם יש לעסק רכב על שם העסק אבל העניין לא פשוט בהכרח אם למשל המע"מ רוצה לבדוק שאכן המוצר ברשות העסק.

מה שDAVIX אומר זה בעצם ברור מאליו, הוא אומר שאם יש לכם מישהו שהוא מתקין של אודיו לרכב הוא יוכל לקנות את המוצר מהיבואן במחיר זול יותר מאשר שאתם קונים אותו בדיוטי פרי, אבל מן הסתם אם היה לכם מישהו כזה לא הייתם מתעניינים בקניה בדיוטי פרי.

בקיצור, אין כאן שום קומבינה.

פורסם

לא סגור על זה

אבל בטח מישהו פה יכול לברר את ההספק הנכון

(פיונייר לפעמים רושמים נומינל/RMS ובבדיקות שעורכים אז מתגלים נתונים קצת שונים :mad: )

פורסם

בוא נגיד שיש לי חנות

אז אני יכול להגיד שקניתי את המגבר בשביל המערכת של החנות

(למשל חנות בגדים, יש שם מוזיקה תמיד...)

לא ככה ?

פורסם
בוא נגיד שיש לי חנות

אז אני יכול להגיד שקניתי את המגבר בשביל המערכת של החנות

(למשל חנות בגדים, יש שם מוזיקה תמיד...)

לא ככה ?

אם יש לך חנות אתה אמור לדעת מה אתה יכול ומה אתה לא יכול, אם אתה לא יודע הרו"ח שלך אמור לדעת ובכל אופן יהיה מעניין מאוד לחבר מגבר לרכב בחנות.

פורסם

אני לא חושב שאנשי מס הכנסה יודעים מה זה מגבר לרכב ואם אפשר לחבר אותו למערכת בחנות, אני יגיד להם שכן !

פורסם

בחשבונית מס שאתה מקבל מהבןאדם שמוכר לך את המכשיר..

אתה יכול לבקש שירשום "ציוד מולטימדיה" "ציוד הגברה" או "מערכת מוזיקה"

או משהו בסגנון..

ואז אם מס הכנסה יבואו לבדוק אתה פשוט יכול להגיד להם שזה הרדיו-טייפ שיש בחנות בגדים..

(חוצמזה שהם לא יבואו, כל עוד הבןאדם שמכר לך ת'מכשיר משלם מס הכנסה הכל יהיה בסדר)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מדובר כאן בכלל על מס הכנסה אלא על המע"מ הם גופים נפרדים נכון לעכשיו (יש תוכניות לאיחוד).

אם מע"מ מתלבשים עלייך זה לא דבר נעים, הם יודעים בדיוק על כל מיני תחמונים של בעלי עסקי והם לא תמימים כמו שאתם חושבים.

בכל אופן העניין אינו חוקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...