Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ משפטי לידידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ידידה שעלתה לארץ לפני 4 חודשים. היא גרה בקיבוץ, וחיה מסל הקליטה שלה, שנכנס רק עוד חודש.

היא קנתה טלפון סלולרי על שם ידיד שגר בארץ כבר כמה חודשים, והחשבון יצא בערך 1000 שקל.

הוא שילם את החשבון, ועכשיו דורש את הכסף. והנה המלכוד:

לה אין כסף ברגע זה, וההורים שלה ישלחו לה כסף רק אחרי שהם יראו את החשבון (היא לא ראתה אותו עדיין)

הבעיה היא שהוא לא מוכן לקבל את הכסף מההורים שלה, אלא רק ממנה, כי ההורים שלה הם קצת עבריינים (למרות שחיים באורוגוואי).

בגלל זה, הוא גם לא מוכן להראות לה את החשבון, כי הוא לא רוצה שאבא שלה יראה את הפרטים האישיים שלו. זה אומר, מן הסתם, שהוא לא יקבל את הכסף.

הוא נתן לה עוד 20 יום לשלם לו לפני שהוא מכניס עורך דין.

היא מוכנה לשלם לו, אבל צריכה לראות את החשבון שיצא.

מה עושים?

פורסם

למה שהיא תשלם ,אם היא עדיין לא ראתה את החשבון,הבחור יכול לטעון גם ל 5K,בכל מקרה אם הבחור מפחד לתת בגלל הפרטים,אז הוא יתבע אותה בעילום שם? כי במכתב מהעו"ד גם יש את פירטי התובע.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

העניין הוא שהבחור הוא דביל, והידידה שלי לא מבינה שום דבר במשפטים. היא לא מבינה אפילו את העקרון של המושג "תביעה", וכנראה שהוא גם לא.

יש לשניהם עורכי דין חינם מהסוכנות היהודית, כי הם עולים שנמצאים בארץ פחות משנה.

פורסם

היא תנצח במשפט בקלות, והחבר הזה שלה יבוזה בבית המשפט מפאת העניין שהיא מוכנה לשלם והוא לא מוכן להראות חשבונית, הוא יפסיד במשפט ויחוייב לשלם לה הוצאות משפט.

פורסם

שימחק את הפרטים האישיים ויתן לה העתק של החשבון.

אם גם לזה הוא לא מוכן שתקדים אותו ותפנה לעו"ד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שיראה לא את החשבון אבל לא יתן לה אותו ,מה כל כך מסובך?

היא הרי לא תזכור בע"פ את כל הפרטים שלו ,וסביר להניח שאת שמו היא יודעת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הורג אותי העניין הזה.

שניהם עולים... והיא לא מבינה את המושג "תביעה".

תכלס? שני אנשים חסרי הבנה מינימלית בהתנהלות כספית.

בעל החשבון: שינתק את הפלאפון. וזהו. או שיהפוך את הקו לחשבון טוקמן (PREE PAID)

הכסף שלו? הלך... אם הוא לא רוצה לתת לה את החשבון.

[וגם, מה גורם לבן אדם להתנדב לשלם חשבון פלאפון של 1000 שקל?! דבר שני, שיהפוך את הקו לטוקמן וזהו. לה, אין כסף והיא ממשיכה לדבר ??? זה פאקינג אלפייה!].

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא לשלם עד שלא רואים חשבון.

אם הוא יערב עו"ד, אף עו"ד לא יעשה מעצמו צחוק וידרוש ממנה לשלם חוב בלי שהיא תוכל לראות את המסמך שמכוחו דורשים ממנה את החוב.

באמת שאין לה מה לדאוג.

פורסם
כי ההורים שלה הם קצת עבריינים (למרות שחיים באורוגוואי).

בגלל זה, הוא גם לא מוכן להראות לה את החשבון, כי הוא לא רוצה שאבא שלה יראה את הפרטים האישיים שלו. זה אומר, מן

אז בכלל אין לה מה לחשוש :-) מקסימום אבא יטפל בבחור...

פורסם

כמו שחשבתי, הדביל לא דיבר אפילו עם עורך דין.

הוא ילד אידיוט שסמים דפקו לו את המוח והוא פרנואיד. היום שמעתי את שניהם מדברים שעה וחצי בפלאפון והוא בכה לה על זה שהוא מאבד אותה, ושהיא החברה הכי טובה שלו, אבל שתראה לו את הכסף, או שהוא יפגע בה.

אני לא בטוח מה הוא עישן בדיוק, אבל הוא לא בדיוק חושב כמו בן אדם שפוי.

פורסם
. היום שמעתי את שניהם מדברים שעה וחצי בפלאפון והוא בכה לה על זה שהוא מאבד אותה, ושהיא החברה הכי טובה שלו, אבל שתראה לו את הכסף, או שהוא יפגע בה.

בשביל אלף שקל אתה רוצה לראות ידידה שלי פריצי ערומה ???????? :twisted:

פורסם

שיצלם להם את החשבון, שבו מופיע מס' הטלפון של המכשיר אבל ימחוק את פרטיו האישיים.

לא נראה לי מסובך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...