Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים בערך שמתי פילטר פתוח עכשיו צורת ההרכבה היא כזאת...

פשוט פירקתי ת'פילטר המקורי מהמקום ופשוט חיברתי תפילטר פתוח ישירות לצינור שנישאר...

עכשיו לפני כמה ימים הסתכלתי עליו כשהמנוע עבד...ואני חושב שזה לא ממוקם טוב, הפילטר יושב מאחורי המצבר לבין המנוע...

שמתי ת'יד ליד הפילטר והיה שם אוויר רותח...

בקיצור השאלה איך אתם חיברתם (אילו מבינכם שיש להם) את הפילטר, הרי כל המטרה שהוא לא יקבל אוויר חם...

או איזה פיטרון יש כדי למנוע תופעה זו...????

פורסם

המנוע בו יש אוויר קר יותר או שזרימת האוויר שם טובה בעת נסיעה, ושם להתקין את הפילטר (חשוב לקבע אותו - שלא יתנדנד יותר מידי או "ישחק" בעת נסיעה).

אגב. אני עשיתי את זה בעזרת צינור שקניתי במקור יועד לאוויר חם שנפלט ממייבשי כביסה (זאת לאחר שלא מצאתי מקום בו מוכרים צינור יעודי כזה, אם כי למען הדיוק גם לא ממש חיפשתי בנרות...) אבל שוב, זה פתרון די דחוק שבו השתמשתי אני. אני לא בטוח שברכב מסדר גודל כשלך הייתי מאמץ אותו גם.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
המנוע בו יש אוויר קר יותר או שזרימת האוויר שם טובה בעת נסיעה, ושם להתקין את הפילטר (חשוב לקבע אותו - שלא יתנדנד יותר מידי או "ישחק" בעת נסיעה).

אגב. אני עשיתי את זה בעזרת צינור שקניתי במקור יועד לאוויר חם שנפלט ממייבשי כביסה (זאת לאחר שלא מצאתי מקום בו מוכרים צינור יעודי כזה, אם כי למען הדיוק גם לא ממש חיפשתי בנרות...) אבל שוב, זה פתרון די דחוק שבו השתמשתי אני. אני לא בטוח שברכב מסדר גודל כשלך הייתי מאמץ אותו גם.

צינור למייבשי כביסה עשוי ניילון דק שיישרף מכל מגע הכי קטן עם חום.

צריך צינור גומי ייעודי , או לפחות צינור מנייר אלומיניום.

ניתן לרכוש בחנויות הגומי. בת"א יש לך כמה בפסז' ביצחק שדה , אחת בצ'לנוב בחלקו הצפוני , ואחת -מומלצת באדיבות אחד ממנהלי הפורום :wink: "יר-גום" , רח' י.ל.פרץ.

פורסם

תראה גם לי יש יונדאי קופה וגם התענינתי קבל אתר עם כל התוספות לאוטו הזה אם תרצה איזה תוספות משם דבר איתי בפרטי אולי נארגן לך משהו בזול בכל אופן שם תראה איך התקינו את הפילטר באוטו הזה סלאמת

http://www.cardomain.com/member_pages/search_results.pl?make=Hyundai&model=Tiburon

פורסם

אני אישית לא ביונדאי אבלבפונטו HGT גם ישנה בעיה של חום מנוע גבוהה מאוד!

בכל אופן מה שביצעתי זה קניתי צינור יעודי לטמפ' והובלה של כימיקלים עד לטמפ' של 140 מעלות עמיד בחום

בנוסף קניתי בד מיוחד מבודד (אני לא זוכר את השם) אשר בה ברצועות ברוחב של 10 ס"מ באורך של 4 מטר ליפפתי את הצינור בבד המיוחד אשר מבודד את החום של המנוע מהצינור והאויר שנכנס בו וכמובן הפילטר יושב כעת באיזור החלק התחתון של הרכב בצמוד לכונס האויר התחתון שלו... שורה תחתונה אויר קר נכנס עם בידוד של 90% מחום המנוע!

פורסם
אני אישית לא ביונדאי אבלבפונטו HGT גם ישנה בעיה של חום מנוע גבוהה מאוד!

בכל אופן מה שביצעתי זה קניתי צינור יעודי לטמפ' והובלה של כימיקלים עד לטמפ' של 140 מעלות עמיד בחום

בנוסף קניתי בד מיוחד מבודד (אני לא זוכר את השם) אשר בה ברצועות ברוחב של 10 ס"מ באורך של 4 מטר ליפפתי את הצינור בבד המיוחד אשר מבודד את החום של המנוע מהצינור והאויר שנכנס בו וכמובן הפילטר יושב כעת באיזור החלק התחתון של הרכב בצמוד לכונס האויר התחתון שלו... שורה תחתונה אויר קר נכנס עם בידוד של 90% מחום המנוע!

שלום,

יש לך אולי כמה תמונות של ההתקנה המדוברת?

באיזה פילטר אתה משתמש ולמה בחרת דווקא בו? מה ההבדלים בין החברות השונות?

• תוכן חדש...