Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי עם חברים לשתות בפאב תל אביבי, שמח וטוב לי שתיתי לא מעט והשתכרתי.

כמובן שלא נטלתי את אחריות הנהיגה עלי והבאתי את מפתחות הרכב לחבר ששתה כוס קולה כל הערב.

יצאנו מהפאב, התחלנו לנהוג (הוא כמובן) וביציאה מת"א חיכתה לנו ניידת לבדיקת אלכוהול, חבר שלי ניגש לבדיקה והשוטר גילה לתדהמתו כמויות של סאחיות מטורפות.

השוטר לא הבין מאיפה זה בא לו, התאכזב קצת, החליט שכולנו צריכים לצאת מהרכב והתחיל להפוך לי את הרכב, הפך כל פינה ופינה מהבג'ז ועד לתא הכפפות (מדובר בשוטר כחול רגיל).

ניסיתי להבהיר לו שזה לא מכובד מה שהוא עושה , אבל הוא לא הקשיב לי ופלט 'סתום את הפה, שיכור'.

בסוף הבדיקה הקפדנית שלו שהתארכה לכ-30 דקות.

הוא שיחרר אותנו.

השאלה שלי היא, האם יש לו את הזכות להפוך לי את הרכב כמו שהוא הפך, האם הוא לא צריך צו או משהו בסגנון כדי לחדור לי לפרטיות (הרכב מבחינתי הוא לא פחות פרטי מאשר החדר שלי).

תודה.

הרכב כרגע הפוך למי שמתעניין, הדיסקים מפוזרים באוטו, האפוד הזוהר נמצא במגש האחורי ועוד דוגמאות כאלו ואחרות.

פורסם

יש לו סמכות לערוך חיפוש בהסכמתך אם יש לו חשד שהוא ימצא הפתעות מגולגלות בניילון

אם אתה לא מסכים הוא חייב להביא קצין משטרה שיערוך את החיפוש

פורסם

שוטר חייב בצו או אישור ממך ע"מ לערוך חיפוש ברכבך.

למעט מס' המוגדרים בחוק, ביניהם חשד לאחזקת סם, או חשד פח"עי.

השוטר כמובן לא אמור לסדר לך את הרכב אחרי החיפוש.

פורסם

כולם להתעורר, חוק וסדר זה בטלויזיה, בחיים זה קצת אחרת:

1.מותר לו לעשות כל מה שהוא מוצא לנכון באותו רגע כולל בדיקה פולשנית באחורייך בחיפוש אחרי סמים.

2.כל מה שהוא ימצא, בין אם בצורה חוקית או לא חוקית, קביל בבית המשפט.

3. במידה והשוטר עבר על החוק, בית המשפט יעיר לו וינזוף בפרקליטות, שום דבר מעבר לזה.

4. פנה לתחנת המשטרה הקרובה, הם יתנו לך איזה 2-3 תאילנדים שמחכים לגירוש על מנת שיסדרו עבורך את הרכב.

שרגאמן, אני מקווה שאתה צוחק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמעט צודק.

חוק המעצרים (חסד"פ) מגביל מאוד את השוטר בעניין חיפוש על גופו/רכושו של אדם, אבל לגבי רכב הוא מקל מאוד, ומספיק חשד של השוטר כדי לאפשר לו לערוך כל חיפוש שירצה (בתירוצים שונים ומשונים, חפש בפורום, ציטטתי את לשון התקנה בעבר).

אתה יכול כמובן להתלונן על התנהגותו של השוטר בתחנה, אולי הוא יינזף קלות. אל תצפה ליותר מדי, בוודאי לא שיסדרו לך את הרכב.

פורסם

אני לא מכיר את לשון החוק, אבל אם היא כמו ששמר אומר ,אז גם לא כל השוטרים.

אני מכיר בחור שלא פעם עצרו אותו לחיפושים באוטו וכל פעם הוא היה מתעקש לראות צו חיפוש מכיוון שהאוטו הוא ביתו .

רק פעם אחת שוטר קרה לקצין שהודיע לו חגיגית שהוא עורך חיפוש והוא מוזמן להתלונן עליו .

זה שהוא לא מצא כלום הפתיע גם את הנהג.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...