Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיאטור חדש לא עולה 600 ש"ח אלא אם כן אתה מביא משהו במצב ממש גרוע, או איזה משהו זבל שלא מתאים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
רדיאטור חדש לא עולה 600 ש"ח אלא אם כן אתה מביא משהו במצב ממש גרוע, או איזה משהו זבל שלא מתאים.

לידיעתך, רדיאטור חדש מהקרטונים, עולה פחות מ 600 שקלים, אם אני לא טועה, מחירו 500 שקלים, 100 נוספים זה על נוזל קירור איכותי.

פורסם

חבר שלי לפני שבוע הלך לו הראדיאטור בטויוטה קורולה 95 לקחתי אותו למוסך באיזור תעשיה בחולון ושם הוא הרכיב לו חדש+מים ירוקים +עבודה 650 ש"ח בברכה דודו :-P

אני מאמין ואתם

פורסם

600 ש"ח לניקוי רדיאטור זה מחיר יקר, אפילו אם הוא כולל עבודה + נוזל קרור + מע"מ.

בכל מקרה, האם נפתרה הבעיה ?

ולמה בכלל היה צורך לנקות רדיאטור חדש יחסית (כתבת שהוחלף לפני שנה) ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בכל מצב נפתרה הבעיה היו שבבי מתכת מהמנוע שסתמו את הרדיאטור,

יש לי שאלה נוספת ,אמרו לי שזה לא זול להחליף 2 צינורות של מזגן, יש לי מהם דליפה וצריך להחליף אותם המזגן ממש לא מקרר טוב בדקו לי את זה בצורה הבאה, הכניסו לי גז עם חומר מיוחד ואמרו לי שצריך להפעיל את המזגן( מדחס) ואחרי שבועיים בערך לחזור ואז הוא יראה עם אור מיוחד ומשקפיים מאיםה יש דליפות גז , הוא בדק כך ואמר שצריך להחליף את שני הצינורות,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אני רוצה לתקן טעות, אין לי כלל בריחת גז המזגניסט אמר לי שהצינורות לא דולפים, אבל יש בעיה מוזרה עדיין אם חם אש בחוץ אז המים רותחים ונשפכים כשהמזגן עובד, וגם על הדרך הוא לא מקרר כמו לפני שנה, ודבר נוסף כשאני עומד במקום והמזגן עובד אז המתח מצבר יורד קצת והרכב מתאמץ ואין זריקת אוויר חזקה , רק אם אני נותן גז יש מצבר חדש יחסית בסביבות השנה וקצת, אולי צריך להוסיף לו מים מזוקקים?

בכל מצב אני אובד עצות עם הבעיה הזו,

אמרו לי שהמדחס תקין , אבל יש משהו מוזר כשאני פותח את הוונטיל (=הפקק) איפה שמחברים את הצינור שממלאים גז אז יוצא קצת גז צהוב , אבל אולי זו לא הבעיה כי הוונטיל סגור עד הסוף

פרטים בה"פ .

פורסם

טוב אני מיואש מהמזגן הזה , חשבתי אולי אני אבקש מהמוסך שיבטל לי את הטרמוסטט וככה המנוע יקבל קירור משני הוונטות,כי המנוע מתחמם

ודבר נוסף כשאני עומד במקום ולא נותן גז אז יש נפילת מתח ואני רואה את זה בשעון מתח של המצבר, וגם המנוע מתאמץ והאוויר שזורק המזגן חלש , אבל כשאני נותן גז אז כאילו הוא מתעורר לחיים, הבעיה הזו לא היתה לי שנה שעברה, האמת לא היתה לי אף פעם בעיה עם המזגן. (מלבד החימום שסודרה בעלות מינימלית) הוא תמיד היה מקפיא המנוע לא היה מתחמם , אומנם היה טוחן דלק עם מזגן אבל זה היה שווה , לא הייתי מזיע

ברכב שלי יותר חם מאשר בחוץ...:?

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...