Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-לאחרונה זואי-כפרה נוטה להמשיך לעבוד אחרי כיבוי הסוויץ'.... הסיבה השכיחה היא בדרך כלל פיח על השסתומים...

בשנה האחרונה עשיתי לה משהו כמו 3 שטיפות\אינפוזיות עם המקביל של ליקווימולי ל-K44 ולא נראה שזה עוזר....

לכן הפתרון כמו שנראה הוא לפנות לניקוי ראש\כיוון שסתומים... ומכאן השאלה...

מה כולל טיפול כזה?

(השסתומים לא הידראוליים למי ששואל...)

תודה

רון.

(אגב, אין בזה כדי לסתור את מה שכתבתי קודם - היא באמת נוסעת אחלה עכשיו :) ואני מרוצה עד הגג - אבל אני כבר בשוונג של לפרק\להתקע\לתקן דברים...)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
-לאחרונה זואי-כפרה נוטה להמשיך לעבוד אחרי כיבוי הסוויץ'.... הסיבה השכיחה היא בדרך כלל פיח על השסתומים...

נראה לי יותר עניין של כיוון הצתה, או סלד סרק מכוון קצת גבוה מדי.

יאיר

פורסם

בשנה האחרונה עשיתי לה משהו כמו 3 שטיפות\אינפוזיות עם המקביל של ליקווימולי ל-K44 ולא נראה שזה עוזר....

לכן הפתרון כמו שנראה הוא לפנות לניקוי ראש\כיוון שסתומים... ומכאן השאלה...

מה כולל טיפול כזה?

(השסתומים לא הידראוליים למי ששואל...)

תודה

רון.

(אגב, אין בזה כדי לסתור את מה שכתבתי קודם - היא באמת נוסעת אחלה עכשיו :) ואני מרוצה עד הגג - אבל אני כבר בשוונג של לפרק\להתקע\לתקן דברים...)

הבעיה שלך נובעת, ככל הנראה, מכיוון הצתה לקוי או תערובת עשירה.

בנוגע לכיוון שסתומים:

הפעולה מתבצעת כאשר המנוע קר וברשותך כלים מתאימים (FEELER, מידות מרווחי שסתומים של היצרן וכמובן - ז-מ-ן).

במרבית כלי הרכב (ללא כיוון הדיראולי כמובן) יש להסיר את מכסה השסתומים ולכוון את המרווחים ע"י שיחרור אום וחיזוק בורג (באמצע שלו).

בחלק מהצרפתיות יש צורך בפירוק חלקים נוספים והתאמה של שייבות קטנות מאוד במידות קבועות (משהו שצריך לקנות).

אם מדובר בפטנט הראשון (בורג ואום) כמו ב 205 ו DL למשל, אז אין בעיה.

חובה להצטייד בספר היינס או בעל ניסיון שכבר עשה את העבודה.

במהלך העבודה, עבור כל שסתום, תזדקק לסובב את גל-הזיזים/גל-הארכובה ע"מ להביא את השסתום למצב "סגור" ולכוון את המרווח.

ב 205 זה מאוד פשוט (מסירים את המכסה טיימינג בצד שמאל ומחברים אליו ראצ'ט עם בוקסה מתאימה, וכך אפשר לסובב את הגל זיזים בקלי קלות), אין לי מושג איך זה אצלך...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...