Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסף...

תרשה לי לצטט אותך ממה שרשמת בפורום אחר:

"נ.ב:אגב זה יהיה "פלסטינאי" מדיי לצבוע את התופים מאחור באדום ,בנוסף לקלאפרים? או שיכול לצאת פצצות."

נכון,וזה היה לפני שביצעתי בכלל,וכבר מראש ידעתי שהרעיון לא משהו לכן שאלתי כדי לקבל חיזוקים לאגו.

והיום שסיימתי עם הקדימה ,היסתכלתי על האחור ודימיינתי ולבסוף הרעיון נישלל על הסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש, יצא יפה.

בנוסף פאלקן - אחלה צמיג

ובנוסף אני חולק על דעתכם שצביעת התוף היא ערסית, למשל במקרה שלי, כל התוף היה חלוד וזה לא אסטטי, אז מה עדיף לצבוע או להשאיר חלוד ?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

כן, זה עדיין ערסי.

FALKEN צמיגים בינוניים ומטה, במיוחד על רטוב. (אך מספיקים לרכבים סולידיים כמו ה106 הנ"ל)

עדיף לצבוע את התוף בצבע נגד חלודה / ממיר חלודה.

זה לא הדבר הכי חכם בעולם לצבוע בצבע רגיל על חלודה, אתה יודע?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר מאחור אז רק בצבע שחור,ולאחר שניקינו היטב את החלודה בעזרת נייר 100 עברנו עם מדלל היטב,נתנו שיכבת יסוד ועליה עוד 2 שכבות של צבע מספיק סינטטי מעורב עם לכה.[לא מדולל עם מדלל!]

פורסם
אוקיי היום היה לי זמן פנוי,מה דעתכם?

לדעתי ואחרי מבט בסימלון שלך, בזמן הפנוי שלך אתה אמור לישון אחרי שלא ישנת כל הלילה.

הקאליפרים יצאו יפה אבל הצביעה שלהם היתה בולטת יותר אם הג'אנט היה לבן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לבחור שמעליי,אל תידאג באשר למנוחתי אני תמיד מוצא לעצמי זמן מכובד לנוח בלי שום קשר לזמני הפנוי.

ואני מסכים איתך שהקלאפר היה יושב יפה על גאנט טבול בלבד[חשבתי לעשות זאת ויש לי אפשרות קומבינציה לבצע זאת בבסיס,אבל היות והרכב כסוף[ולבן וכסוף לא שילוב מנצח,למשל כמו לבן ואדום ,לבן וכחול,לבן ושחור]לכן אני לא "מעז" לשדרג את מראה הגאנטים ללבן.

לעומת זאת הינה תמונה של הרכב של חבר שלי שאצלו גאנטים זהים בלבן[עזבו את הרמת עבודה,הוא לא מתעסק בצבע ביום יום]ואצלו הגאנטים יושבים על 106 כחולה .

65429032kg81vk8.jpg

פורסם

חשבתה על אופציה של שחור / אפור לגאנטים ?

היה פעם דיון בנושא, מישהו עם 106 כחולה אני חושב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

דווקא אני אוהב את הגאנטים בצבע המקורים,בכל זאת לא אוהב יותר מדיי קרקס שמעטר את האוטו.

פורסם
כן, זה עדיין ערסי.

FALKEN צמיגים בינוניים ומטה, במיוחד על רטוב. (אך מספיקים לרכבים סולידיים כמו ה106 הנ"ל)

עדיף לצבוע את התוף בצבע נגד חלודה / ממיר חלודה.

זה לא הדבר הכי חכם בעולם לצבוע בצבע רגיל על חלודה, אתה יודע?

כהראה שאני צריך לנסח בין שעה לשעה וחצי את ההודעות שלי כדי שכולם יהיו מרוצים.

פאלקן צמיגים בינונים ומטה - לאנשים שדורשים הרבה מהרכב שלהם והרכב הוא מיאטה וחברותיה

לא כתבתי שצבעתי בצבע רגיל על חלודה, סתם בשביל הידע - הלכתי לבעל מקצוע כדי שיצבע לי כולל כל השלבים של ביוף בסיס וכו'.

וכן אני יודע שזה לא חכם במיוח ,ולמרות זאת זה מחזיק מנסיון על דברים חלודים אחרים

פורסם

אלעזר, עזוב שעה וחצי, אבל בחייאת - לפני שאתה מפרסם תעבור עליה תתקן שגיאות, אני עושה את זה, רבים אחרים עושים את זה - מה הופך אותך למיוחד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אלעזר, עזוב שעה וחצי, אבל בחייאת - לפני שאתה מפרסם תעבור עליה תתקן שגיאות, אני עושה את זה, רבים אחרים עושים את זה - מה הופך אותך למיוחד?

צודק - פה ושם מתפספסת לי אות עקב הקלדה עיוורת, מה גם שבעבודה אין לי יותר מדי זמן לעבור על ההודעות

אגב, זה ישתנה מהיום בערב שכן התקנתי (מחדש) אינטרנט בבית.

• תוכן חדש...