Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 124 שנת 1973 אפשר חוות דעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות אחת כזאת שזקוקה לשיפוץ קל , הניירות שלה מוקפאים אבל את זה נסדר.

מדובר בסטישן כזה.

האם מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

fiat for ever!

זה נכון מאוד. בעיקר כי אי אפשר למכור אותן.

לגופתה של השאלה, זו מכונית חביבה, ומאחר ולא היו הרבה ממנה מלכתחילה ורוב האנשים לא טרחו לשמר אותה, היא יחסית נדירה. זה גם אומר שחלקים, ובמיוחד חלקי פח ופנים, יהיה יחסית קשה להשיג. יש אחת נהדרת שמגיעה מידי פעם למפגש בת"א, שווה לך ליצור קשר עם הבעלים ולשאול אותו.

היתה לי 124 ספישל, שהיה לה מנוע 1440 ונסעה לא רע. אני חושב שלכל הסטיישן היה את המנוע הקטן - 1100. בכל מקרה הבעיה העיקרית היא חלודות. האוטו מחליד בקצב רצחני. אם תמצמץ פעמיים, תראה פתאום נקודת חלודה מופיעה.

אלי האוטו הזה מאוד מדבר, ומעורר בי זכרונות חזקים של ישראל בשנות השבעים.

נמרוד

פורסם

שלולולום

גם לי היתה פיאט 124 ספישל אוטומט פרטית.

אחלה אוטו אגזוז פלצן מקורי, נוסע מעולה.

מחלות: אוכל תפוחים ובול-ג'וינטים כמו לחמניות, לא ניתן להבנה אם אתה מסתכל על מיכלולים של פורד מאותה תקופה הם רבע בגודל ומחזיקים שנים, ואילו של פיאט 124 כל שנה נכשלים בטסט.

פרט לזה אחלה אוטו עם הרבה זכרונות וטיולים.

הרכב היה מאוד נפוץ והספיישל קצת פחות.

חיים

פורסם

לגבי החלקים, ובמיוחד חלקי פח, אני חושב, שכדאי לבדוק במוסכים ה"רוסיים"- האחות- התאומה שלו, LADA מדגמים הראשונים, הייתה כמעט זהה לחלוטין מבחינת החלקים, ובטח מבחינת חלקי הפח, והייתה מיוצרת יחסית עד לא מזמן, והמכניקה דומה נישמרה גם בדגמים החדשים עוד יותר!

אגב, אפרופו גודל החלקים- אותי תמיד הדהים, למה ללאדה (ולפיאט 124) יש מנוע כזה ענק, והוא כולו 1200!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי לאדה למעשה זאת פיאט

לחברה לא הייתה את היכולת לייצר מכוניות משלה אז הם כמו את כל הפרוייקט מפיאט.

כגון פיאט 600 זהה לחלוטין לזאפרוג'יץ הרוסית כמו כן כאשר פיאט הפסיקו את הייצור של אותו דגם החברה הרוסית המשיכה עוד בערך עשור ליצר אותו דגם

אני יודע שהגוף של פיאט 132 נראה לי או יצרו עד 1990+

ופיאט 124 לא ראיתי אף פעם מכונית רוסית דומה לה

אפשר תמונה של מכונית רוסית שדומה לה.

פורסם

לי יש זכרונות טובים מכמה חודשים במילנו , 1973 , עם 124 ספיישל T 1600 , חמישה הילוכים שהחליפה פולביה שהלכה טוטל. (גם ה 124 החליקה בשלג והשאירה את הגלגלים על אי תנועה - ונאלצנו לחזור לסטנדרט של הסטודנטים הישראלים - חיפושית עם מספר Z בלי תוקף)

פורסם

תודה לכולם אך לצערי התגלה כי המוכר לא רציני בכלל וכנראה זה לא ייצא לפועל.. לא נורא עוד נמצא את הפיאט בשבילי..

לי יש זכרונות טובים מכמה חודשים במילנו , 1973 , עם 124 ספיישל T 1600 , חמישה הילוכים שהחליפה פולביה שהלכה טוטל. (גם ה 124 החליקה בשלג והשאירה את הגלגלים על אי תנועה - ונאלצנו לחזור לסטנדרט של הסטודנטים הישראלים - חיפושית עם מספר Z בלי תוקף)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...