Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף דגם חדש 2006.

החלטתי שאני לא שומע מספיק טוב אז משדרגים:

התקנתי מגבר jl 300-4 וסט רמקולים mbq-psd קומפ, rca של רוקפורד ,

המגבר חובר לרדיו המקורי באמצעות מנחת של xetec שמוציא 7.5 וולט, יציאות קדימה אחורה וסאב+שליטה .

הפעלה: (בשבוע הבא יגיע הסאב jl 10w3v2 ) בינתיים הפעלתי את הסט הקידמי בלבד המגבר במצב full rang. ושומעים לא טוב אפילו גרוע. במערכת המקורית שמעו בפרוש יותר טוב.

1-יכול להיות שהקומפ 2 way של mbq נחות יותר מסט רמקולים המקורי 3way שהיה בגולף

2-אולי ה-full rang מעמיס על הסט הקידמי ואין פרוט ? אולי הסט הקידמי פשוט לא טוב?

3-נכון אין כרגע סאב, אבל בגולף המקורית שמעו טוב יותר....

4-אני מ י ו א ש אחרי ההשקעה הכספית והציפיות בהתאם .

5-מה עושים ???

בברכה.

פורסם

5-מה עושים ???

הולכים למתקין טוב שיודע לעשות את העבודה בצורה מקצועית.

לפי דעתי אם השקעת סכום של כסף שחבל לשרוף אותו בהתקנה חובבנית.

ניר.

הסמוראי "נירו" האחרון.

פורסם

דבר ראשון איזה HU יש לך?

דבר שני למה סט קדמי על FULL RANGE, תחתוך אותו עם הקרוס של המגבר בHP

דבר שלישי נתוני הסט שלך ואולי משחק קצת עם הקרוס הפסיבי

דבר רביעי אתה צריך לקחת את כל עניין הכיוונים ולשבת עליו ממש אי אפשר לכוון מערכת בשעה ולא בחצי שעה כיוון לוקחים הרבה זמן

דבר חמישי תכין דיסק אוסף שמכיל את כל סוגי המוסיקה שאתה שומע ולא MP3 תריץ שיר, שיר ותכוון אין מה לעשות תצטרך להגיע לפשרה בסוף עם בראפ תשמע פחות באס וברוק פחות גבוהים אי אפשר לקבל את כל העולם ביחד אלא עם יש לך איזה קרוס/אקולייזר בסגנון הקוסם והDQXS

פורסם
דבר ראשון איזה HU יש לך?

דבר שני למה סט קדמי על FULL RANGE, תחתוך אותו עם הקרוס של המגבר בHP

דבר שלישי נתוני הסט שלך ואולי משחק קצת עם הקרוס הפסיבי

דבר רביעי אתה צריך לקחת את כל עניין הכיוונים ולשבת עליו ממש אי אפשר לכוון מערכת בשעה ולא בחצי שעה כיוון לוקחים הרבה זמן

דבר חמישי תכין דיסק אוסף שמכיל את כל סוגי המוסיקה שאתה שומע ולא MP3 תריץ שיר, שיר ותכוון אין מה לעשות תצטרך להגיע לפשרה בסוף עם בראפ תשמע פחות באס וברוק פחות גבוהים אי אפשר לקבל את כל העולם ביחד אלא עם יש לך איזה קרוס/אקולייזר בסגנון הקוסם והDQXS

אני מניח שהוא התכוון שכל הדבר הנחמד הזה מחובר לHU בילט אין של הרכב, חבל,מערכת כזאת נחמדה ומנוגנת ע"י HU מקורי :shock:

הסט הרבה יותר ממה שהיה לך, אתה כניראה לא יודע לכוון את המגבר בצורה נכונה.

הייתי כמובן מציא לך לעשות איטום קל בדלות כדי להגיע לרמה אופטימךית של ניצול האלמנטים

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בתור אחד שיש לו הרבה נסיון עם MB QUART אני יכול להגיד לך שני דברים:

1. כדי לנצל את הרמקול ולקבל תוצאה אופטימלית צריך כיוונים מאוד מדויקים.

2. הרמקול צריך לעבוד שבוע כמעין "הרצה" ואז הוא ישמע כמו שצריך.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

BIGYR , נכון מה שרשמת לגבי כל רמקול איכותי. לא כל אחד ישיב לב לשינוי, רק בעלי אוזן חדש וזכרון פנומנלי.

נראה שמשהו השתבש. או בתכנון, או בהתקנה או בכיוון, או במוצר.

גש למצוען מוכח , ותן קודם כל למי שהתקין לתקן את הדרוש. גש אליו ראשית, שכן גם מקצוען לעיתים נתקל בבעיות ו/אף מסוגל לטעות. הזדמנות שנייה חובה היא.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...