Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באופן סיסטמטי מתקשר למשטרה על כל מפגע בדרכים שאני רואה,

פעם אחת זה היה איש זקן שהלך באמצע איילון בלילה.

פעם אחת זה היה משטח העמסה שנפל ממשאית באיילון

פעם אחת זה היה על נהגת שזגזגה וחתכה אנשים בלי לאותת ובלי אף אור אחורי עובד (פשוט סכנה לציבור)

ולא מעט פעמים זה על ערסים שנוסעים כאילו הם לבד על הכביש.

זו לא הלשנה.

פורסם
פרנקוס, דבר בשם עצמך ועל תקרא לאנשים שלא מדווחים חארות.
אנשים שנוהגים בצורה מסוכנת ומופרעת הם חארות. מי שמגונן עליהם הוא חובב חארות.

ילדים מפגרים - התפיסה הדיכוטומית (תבדקו במילון) האינפנטילית שלכם היא ממש לא במקום. אם אתם חושבים שהמשטרה נגדכם ושמי שמסייע למשטרה הוא מלשן - יש לכם תפיסת מציאות עבריינית ואני חושב שההורים שלכם נכשלו בגדול.

נכון שיש למשטרה הרבה פאקים, אבל אני הייתי מאוד שמח לראות משטרה עוצרת פי כמה וכמה מהנהגים שיש על הכביש. המשטרה היא כלי בידי הציבור ואנחנו צריכים לדעת לנצל אותו.

בתקופה שנסעתי באופן יום יומי על כביש 44 (בית דגן - לוד) הייתי עד ללפחות חרא אחד על כל ק"מ כביש. הייתי יותר משמח אם המשטרה הייתה מנטרלת אותם.

כל הדיבור הזה על הלשנה הוא שפה עבריינית נטו, תפיסת מציאות של כנופיית רחוב.

פורסם
פרנקוס, דבר בשם עצמך ועל תקרא לאנשים שלא מדווחים חארות.

אתה פשוט לא קולט כלום, הא?

איפה ראית שהוא כתב את המילה (המגונה) הזו?

הוא כתב מה הוא עושה ולמה חשוב לעשות את זה, הוא לא התייחס למי שלא עושה את זה.

הבנת הנקרא, ידידי, הבנת הנקרא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הלשנה?

מה אתם ילדים קטנים?

אני רק בן 18 וכבר מזמן עברתי את הקטע של "אסור להלשין יא אשכנזי".

מפגע בכביש מבחינתי זה איזה מניאק שחותך, לא נותן זכות קדימה, בלי אורות ברקסים, נצמד כמו קונדום וכו'.

אין לי בעיה להתקשר למשטרה ולדווח על אחד כזה, כי מבחינתי לא אלו שנוסעים 150 בשמאלי הם אלו שמסכנים אותי, אלא המניאקים חסרי התרבות האחרים, אלו שבאמת לא יודעים לנהוג.

אני מסכים עם יוסי, בשבילי "לא להפריע לאחרים" זו גם סוג של מטלה, הבעיה העיקרית היא שהמנטליות הישראלית שומרת על גישה של אני אהיה מניאק כי כולם מניאקים.

• תוכן חדש...