Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם מתרגשים, אתם שוכחים דבר אחד פשוט, מי שמתנגד לדיווח על עבריינים, עושה זאת מסיבה דיי ברורה, אתם שוכחים שיש פה 20K משתמשים, מי אמר שכולם אנשים טובים ומתחשבים ומטפלים ברכב שלהם ונוסעים עם אורות תקינים ולא מעקבים תנועה ובכלל אנשים לדוגמא?

פורסם

אני שונא מלשינים יש לך בעיה לך תאמר לנהג בפנים המשטרה רק יודעים לעשות צרות חוץ מזה הם לא יודעים לעשות כלום

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מלשין ועוד מתגאה בזה...:roll:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
מלשין ועוד מתגאה בזה...:roll:

כשפורץ יגיע אליך לבית באמצע הלילה ויאיים על ההורים שלך ועליך, אני מקווה שהשכן שלך (שבמקרה התעורר ושומע את ההתרחשות) לא ילשין עליו למשטרה.

וכן, זה אותו הדבר.

מה נסגר איתכם? אתם דפוקים לגמרי? אתם מתנהגים כמו ילדים בגן.

אדם שמשתולל בכביש ומסכן חיי אדם הוא פושע ואם אתה יכול לעזור למשטרה, למה לא?

פורסם

ההונדה האצ'בק הזאת (שנת 93 ב40 אלף ש"ח) מהממת ונראית הרבה יותר טוב ממיאטה חדשה (ב200 אלף ש"ח).

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
לא ממש מזיז לי. אני עושה מה שאני חושב שנכון.

כל הקטע של "לכסות" בארץ זה מה שמדרדר את החברה.

בן אדם שלא אכפת לו מאחרים ומוכן לסכן את החיים שלי, צריך ללכת לכלא, או לפחות לקבל דו"ח.

אני לא חושב שיש הרבה אנשים שכבר הקימו משפחה שחושבים שאני טועה, כי יש להם אחריות והם למדו (בכוח או לא) שהדבר הכי חשוב זה החיים שלהם ושל הילדים שלהם.

עבריין קטן היום, עבריין גדול מחר.

אגב, הסמלון שלך הוא של ניסאן, ואתה נוהג במיצובישי. מה הקטע? אל תענה, פשוט תחשוב על זה.

כן שמתי לב ניסאן זו אהבה מלידה המיצובישי סופר לאנסר אני מאוכזב ממנה משמש כעמצאי תחבורה בקרוב טורבו דיזל כל שהוא

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

צאו מהסרט שלכם, כל מי שהגיב שהוא "לא אוהב מלשינים" אלו בטח כל אלו שנוהגים כמו שהוא תיאר, לכם אין מקום על הכביש.

אין שום טעם להעיר לבנאדם שמשתולל, כי לרוב הוא לא ישים !@#$%^&* מה גם שבאמצע כביש מהיר זה לא ממש ישים.

יש הבדל בין לנסוע 2-- על השמאלי באמצע הלילה לבין לחתוך נתיבים ולדחוף אנשים לשוליים, ומההיכרות שלי עם יוסי אני יודע שהוא יודע להבחין בין השניים, ואם כבר הוא התלונן זה אומר שמישוה באמת עבר את הגבול.

ילדונים - שבו בשקט, נמאסתם. הכביש לא של אבא שלכם.

תקראו קצת, אולי אפילו תלמדו משהו (אזהרה, זה בלי ניקוד):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99_%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%AA_%D7%A4%D7%A9%D7%A2

"הנדרש מן היחיד אינו רב, שעל הרוב די במסירת מידע למשטרה ולו בשיחת-טלפון. אכן, בטירחה מעטה (לכאורה) יכול היחיד למנוע פגיעה - לעתים פגיעה חמורה ביותר - ביחיד ובחברה, פגיעה ששיעורה עולה עשרות מונים על הטירחה שהוא מתבקש לטרוח בה. יש הרואים את חובתו זו של היחיד - וחובות בדומה לה - כנגזרת מן האמנה החברתית של חיים-יחדיו בחברה, אולם אין צורך שנאריך בכך"

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ההונדה האצ'בק הזאת (שנת 93 ב40 אלף ש"ח) מהממת ונראית הרבה יותר טוב ממיאטה חדשה (ב200 אלף ש"ח).

ילד, אתה ודומיך:

יש לנסוע מהר ויש להתנהג כמו זבל כלפי אנשים אחרים (מה שסביר להניח שה"אנטי מלשינים" שענו פה מתנהגים כמו), וככל הנראה אתה מתנהג כמו זבל ובגלל זה מתרעם על ה"מלשינים", השאלה הנשאלת היא, לא מי חינך אתכם, אלא מי חינך את ההורים שלכם. וסביר להניח שהשאלה עוד 10 שנים אשר תשאל, מי חינך את הילדים שלכם, לפחות אני אדע לענות על זה.

אתה יודע מה הכי גרוע? שאתם כלל לא מודעים להשלכות של כל פעולה אותה אתם עושים במהלך היום, וזה כבר כשלון לא שלכם, של מישהו אחר.

אתם אפילו לא מודעים להשלכות של זריקת סיגריה מהחלון (מעבר לטינופת).

עצוב.

ארז, ששונא זבלים. מכל הסוגים והמינים.

עריכה ---

הרשה לי להוסיף גם: :evil: :evil:

פורסם

נו באמת, הגיע הזמן לעשות הפרדה...

יש הבדל בין אלו "שמזגזגים" בלי לחתוך אף אחד, בלי להידחף ובלי להיות בריון (אלא אם מישהו ניתקע בשמאלי ואז זה לגיטימי)

לבין החארות שממש חותכים אותך, נידחפים לרמזור אחרי בזמן שאתה מחכה לו 20 דקות, זורקים סיגריה מהחלון (כי הוא לא מלכלך את המאפרה) נידבקים לך לתחת שאתה בימני וכ'ו.

אני מהמזגזגים. לא מתבייש בזה ולא מתחבא מאף אחד.

מי שרוצה לדווח עליי (וזה לא ניקרא להלשין, אתה בכיתה ג' או משהו? הוא לא חבר שלך ככה שהוא לא מלשין עליך.)

בבקשה, שיבוא השוטר הב* ***ה שיעצור אותי על זה לפני שיש אלף נהגים שנוסעים בשמאלי על 70 שרק בגללם אני צריך לזגזג במקרה הטוב ואלף נהגים שעושים עבירות הרבה יותר חמורות ממני.

כשאני מזגזג אף אחד לא צריך ללחוץ על הברקס, אני לא חותך אף אחד.

*יש לי הונדה האצ'בק אז אני ערס? :? *

מוזר מאוד כי כשאני על מזדה3 או מיני מיינור אני לא ערס אלא רק פרחח?

פורסם

"הנדרש מן היחיד אינו רב, שעל הרוב די במסירת מידע למשטרה ולו בשיחת-טלפון. אכן, בטירחה מעטה (לכאורה) יכול היחיד למנוע פגיעה - לעתים פגיעה חמורה ביותר - ביחיד ובחברה, פגיעה ששיעורה עולה עשרות מונים על הטירחה שהוא מתבקש לטרוח בה. יש הרואים את חובתו זו של היחיד - וחובות בדומה לה - כנגזרת מן האמנה החברתית של חיים-יחדיו בחברה, אולם אין צורך שנאריך בכך"

או במילים אחרות, אל תהיו סוציומאטים.

אני גם נוסע מהר. אני חולה מהירות. ההבדל הוא שכשיש מכוניות אחרות, אני רואה מראש את התוצאות של מה שיכול לקרות, אני מתמתן עם המהירות, ואני הופך את ה"לא להפריע לאחרים" לסוג של משימה. גם זה משעשע אותי בנסיעות ארוכות, גם אני מקבל פידבק טוב מנהגים אחרים, שלפעמים מרימים יד כתודה על שהתאמצתי ממש כדי שהם יעברו בלי שאני אפריע להם, וגם, ואולי הכי חשוב, אני יודע שאני בן אדם יותר טוב ועוזר לעשות שינוי קטן ביום שלי מישהו, שיחשוב פתאום "אולי יש תקווה לנהגים בארץ. לא כולם חארות."

• תוכן חדש...