Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
fkכל הכבוד יוסי

העבריינים שבינינו עכשיו חושבים שאתה מלשן.

לא ממש מזיז לי. אני עושה מה שאני חושב שנכון.

כל הקטע של "לכסות" בארץ זה מה שמדרדר את החברה.

בן אדם שלא אכפת לו מאחרים ומוכן לסכן את החיים שלי, צריך ללכת לכלא, או לפחות לקבל דו"ח.

אני לא חושב שיש הרבה אנשים שכבר הקימו משפחה שחושבים שאני טועה, כי יש להם אחריות והם למדו (בכוח או לא) שהדבר הכי חשוב זה החיים שלהם ושל הילדים שלהם.

עבריין קטן היום, עבריין גדול מחר.

אגב, הסמלון שלך הוא של ניסאן, ואתה נוהג במיצובישי. מה הקטע? אל תענה, פשוט תחשוב על זה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מכבד אנשים כמוהו.

יש לו משהו להגיד, שיבוא לבן אדם ויגיד לו בפנים. הוא לא שוטר וזה ממש לא מכובד לדבר על מישהו מאחורי הגב כך.

מה אם הבן אדם מיהר לבי"ח וקרה משהו?? למה צריך להגיע לרמה כ"כ נמוכה של הלשנה?

פורסם

as a matna volunteer we get a lot of calls to stop a dangerous driver as reported by another driver. as we did not see the violations ourselves , the only thing we do if we can stop him is check him and his vehicle and warn him that he's been reported . if you really want to contribute to road safety you have to sign an eyewitness' complaint- as you see the car you reported and the police patrol car parked togehter alongside the road.

פורסם
אני לא מכבד אנשים כמוהו.

יש לו משהו להגיד, שיבוא לבן אדם ויגיד לו בפנים. הוא לא שוטר וזה ממש לא מכובד לדבר על מישהו מאחורי הגב כך.

אם בן אדם שנוסע 50 קמ"ש בשמאלי ממהר לבית החולים, כנראה החולה שאיתו לא באמת חשוב לו :lol:

הלשנה זה ששני אנשים שמבצעים פשע יחד מדווחים אחד על השני

להתלונן על מישהו שמסכן אותך ואת שאר האנשים בכביש זה לגיטימי

פורסם

הכל טוב ויפה רק שדעה + תחושות של בנאדם זה משהו סובייקטיבי,איך אפשר למנוע מצב שבו עקפת מישהו תוך

נסיעה 50 קמ"ש מהר יותר ממנו ללא שסיכנת אותו והוא מצידו ייבהל מאוד וידווח עליכם.

לפני שאתם קופצים נהפוך את הרעיון לתסריט ממשי: עקפת סבא שמנמנם בחיפושית על 70 קמ"ש במסלול הימני בכביש 6,

הסבא הנחמד כמעט התפחלץ כאשר כמעט "הרגתם" אותו ועכשיו מתנ"א מחפשת אתכם...

פורסם

השוטר לא יתן לך דו"ח על סמך הודעה בטלפון של אזרח, אם יש ניידת בסביבה היא תחפש אותך, אם היא תראה שאתה נוסע כרגיל היא לא תעשה לך כלום, אם אתה בסך הכל נוסע מהר בשמאלי הסיכוי שבדיוק באותו הדבר שדווח עליך תעבור ניידת עם ואסקר או דבורה (משתמשים בה כבר?) אפסי ובכל מקרה אתה צריך להיות עירני למקרה שתופיע ניידת ולהאט

פורסם

תגיד, אתה ילד בן 4? זה לא מתפקידו של יוסי לעצור אדם ולהסביר לו "מה הוא לא עשה נכון" (מה גם שהוא עלול לקבל דקירה ללב).

הוא דיווח על סכנה בכביש, בדיוק כמו שניתן לדווח על כל מפגע אחר. השוטר לא יתן דו"ח לנהג על סמך דיווח של נהג אחר, אלא רק אם יראה את העבירה בעצמו והשיחה של יוסי, רק גרמה לניידת להיות במקום או לכל הפחות להיות מוכנים לראות את העבירה.

אגב, אם קרה משהו והאדם מיהר לבי"ח, שיזמין אמבולנס ולא ינסה להציל את העולם (ובדרך להרוס עולמות של אחרים). אפילו לנהג אמבולנס שאמור להיות מקצועי (לא יודע מה ההכשרה, אבל לא רלוונטי כעת) יש צ'קלקה וסירנה ע"מ שישימו לב לנוכחותו.

פורסם

אם כבר, הייתי מדווח על דברים ברורים, כמו אנשים שנוסעים עם 2 אורות שרופים מקדימה או מאחור, או בלי אורות בלמים שזה ממש סכנת נפשות. זה מעיד על זה שהם ממש לא מטפלים ברכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יכול להיות שהמשטרה מתחילה לקחת ברצינות את מה שאומרים להם? בדרך כלל זה.

יוסי, כבר לא אחד באפריל!:-P

נשמע לי שיש מקרים בודדים כאלה.

לרב זה עדיין:

כשאני נוסע בכביש החוף ויש רכב שמפריע למתנ"א במסלול השמאלי או האמצעי ולא נענה להבהוב האורות שלהם ,הם עוקפים אותו בנתיב שמאל (לרוב גם פניה ללא איתות וסירנה לא מופעלת) ונעלמים במהירות מאה ו....כמה שהם נוסעים

בו נגיד יותר מ110 קמ"ש.

אבל יש מקרים שהמשטרה כן מקשיבה לאזרח (זה מתפקידם להקשיב לאזרח - על לשון הגששים) לדוגמא:

קצינה שלקחה טרמפ (שלעצמו לא חוקי) וחשדה שהנהג בגילופין והיא ירדה בצומת הקרוב והודיעה למשטרה והמשטרה עצרה את הנהג.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני לא מכבד אנשים כמוהו.

תראה הוא לא שוטר אבל אם מישהו עובר באדום\נוסע בשיכרות\מסכן אותך חובתך לדווח

כי מחר הבחור הזה עלול להרוג אותך!!!

לא לדווח זה כמו לשתף פעולה אבל בשתיקה!

ואם האדם חס וחלילה נסע דחוף לבי"ח זה תפקידם של השוטרים\בית המשפט לגלות

ודא"ג יש יותר ממקרה אחד שמישהו דקר\שלף אקדח על מישהו שהעיר לו על הנהיגה שלו.

ואולי עדיף שתטמון את ראשך בחול כמו בת יענה ותמשיך להתלונן שנורא כל התאונות הדרכים ואין מה לעשות!!!!

כדאי שתכבד אנשים כמוהו כי יכול להיות שהוא הציל את החיים שלך!

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מה לא מובן בזה שאנשים כאלו מסכנים חיים? זה ממש לא הלשנה.

הבעיה היא איפה הגבול.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא מזמן כבר הוציעו עליי סכין...

מי מסכן חיים? זה שנוסע בשמאלי 50 קמ"ש??

אני לא מכבד אנשים שמלשינים, נקודה!

גיא

• תוכן חדש...