Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, הקיץ הגיע, ואיתו הדברים שכה התגעגנו אליהם. ריח הגוף והזיעה בקניונים, אנשים עצבניים יותר מהרגיל, קולה שלא מתקררת אפילו אחרי שעתיים במקרר, ויותר מכל, ההגעה של המנוע לטמפרטורת עבודה תוך שניה, ותוך 5 שניות שפיכת מנוע... אח, איזה יופי...

אבל באמת, יש משהו שממש התגעגעתי אליו, ולא שמתי לב עד שקיבלתי אותו, בדיוק כמה שאני התגעגעתי.

מקלחת קפואה!

אחרי כמה שעות של עבודה מאומצת על האוטו, ונסיעה של 40 קילומטר על אופניים, אין שום דבר יותר טוב ממקלחת קרה. זה מרענן, זה נחמד, ואחרי כמה חודשים של מקלחות לוהטות רק כדי לא לקפוא, זה שינוי ממש טוב.

אלו הדברים הקטנים של החיים, אלו שעושים את החיים יותר טובים. במקרה שלי היום, המקלחת הייתה מה שהפך את היום מיום סתמי ומשעמם, ליום שאני יכול להוציא ממנו משהו טוב. אני ממליץ לכולם.

אם בא לכם, אפשר לכתוב מה "עשה לכם את היום היום" בשרשור הזה. יהיה נחמד.

פורסם

אומנם זה היה אתמול אבל מזה הרבה זמן היה לי יום רגוע בלי לחץ ועם זמן פנוי. מהימים המעטים הללו שאתה נוהג ברכב ולשם שינוי, מזדחל לך בנתיב ימין מבלי למהר. חלון פתוח עם אויר קריר אחה"צ, אהובתך לידך וברקע שירים רגועים. אחלה:-P

Veni Vidi Vici

פורסם

עשה לי את היום להתעורר עם ארוחת בוקר במיטה, הודות לבן זוגי היקר שהחליט לעשות לי הפתעה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ואני חשבתי שכולם פה ילדית ירושלמים תמימים, שבכלל מדברים על סוכריה על מקל.

שכח מזה, חביבי.

Passt scho...

פורסם

חבר לקח אותי לחנות הלבשה-תחתונה לנשים בשביל לבחור סט של חזיה וחוטיני לחברה שלו..

ואז היה לנו דיון עם המוכרת (שלמען האמת, נראית סבבה לגמרי..) אם במידה שהוא רצה לקנות צריך פוש-אפ או לא..

מוי כיף! (NOT!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...