Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך לפי שאני מסביר מה הבעיה עם אתם לא מבינים ובאתם לתת תשובות של ילדים או לנסות לצחוק תעברו תר'ד אני מעוניין בתר'ד קצר ולענייין.

ועכשיו לבעיה, ברשותי כבר כמעט חצי שנה סאב של חברת JL מדגם 12W3v2 אשר מוגבר ע"י מונובלוק של JL מדגם 250/1, עד היום לא היית לי בעיה במגבר שהוא נכנס לפרוטקשיין אבל השבוע זה קורא לי כל הזמן, אז לכן הכלתי ובדקתי כמה דברים והם:

1) חיבור RCA בHU ובמגבר - תקין

2) חיבור חשמל במגבר - תקין

3) חיבור בטרמינלים במגבר ובסאב - תקין

4) מתח 13.8 בקבל

ועדיין יש לי את הבעיה לפעמים זה קורה ישר שאני מדליק את הHU, ולפעמים זה קורה אחרי שמיעה קצרה שהוא נכנס למצב, וגם לפי לא קורה. ברצוני לציין שיש לי גם מגבר 4 ערוצים של JL מדגם300/4 שאינו נכנס לפרוטקשיין.

וכמובן שאני לא ישכח הגיוון במונו תקין כמעט ולא פתוח ואני עובד בכניסות שלו ב HIGH VOLTAGE אנו עזרו לפתור את הבעיה.

בתודה מראש

נאור

פורסם

רעיון טוב השאלה מה הסאב יכול לגרום לזה, כלומר עם החיבורים בתוך התיבה ובטרמינל תקינים איזה סיבה יש לסאב לגרום למגבר להכנס למצב פרוטקשיין?

פורסם

בורג משוחרר.

חוטים זזים.

סליל בדרך להישרף. (התנגדות מוזרה)

תקלה במגבר. והסאב לא אשם. (נציע דרכים בהמשך)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במפגש צפון אחרון, היה מישהו עם מגבר הייפוניקס שכל הזמן היה נכנס לפרוטקשן, כי הכבל של הסאב לא היה טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

עוד דבר קטן,

גם לי ההיתה את הבעיה ובסוף היתגלה שהיציאה אחת של המגבר נשרפה וזה מכניס את המגבר לפרוטקשין:idea:

bmw-530i 3.0L

פורסם

איזה חיווט אתה משתמש למגברים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני משתמש ב4 גייג' מהמצבר עד המפצל והקבל משם עם 8 או 6 גייג'

מינוס 4 גייג'

כבלים RCA של דראגסטר היקרים שלהם עם ראשי זהב וכל החרטה שמסביב

פורסם

בדקת שהמינוס מחובר כמו שצריך לפח ? ולא לחתיכת פלאח מתכת דקיק?

כמו שJL אומרים , תחת ה troubleshoot שלהם

check your voltage source and grounding point

בJL יש מעין מנגנון שגורם למגבר להכנס לפרוטקשן כאשר המתח יורד ל 10V , גם אם זה למאית השניה , ואני מצטט שוב

shutdown problems at higher level can occur when charging system voltage drops below 10 Volts.

these dips can be very short duration making them EXTREMELY hard to detect on a DC voltmeter.....

grounding problems are the leading cause of mis-diagnosed amplifier failures

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

טוב אז חדשות רעות כנראה שהבעיה מסתורית, אתם שואלים למה? אז כך היום אחרי עבודה ננתי לחבר שלי את הסאב שלי שיסע איתו הביתה כדי לבדוק עם הוא הבעיה, הוא הרציץ אותו על מונו בלוק של JBL ישן שמוציא 200W RMS כמובן שזה לא הזיז ממש לסאב אבל דחף קצת, בזמן הנסיעה שלו המגבר לא נכנס פעם אחת למצב פרוטקשיין.

כמובן שאני לפני שנתתי לו הייתי במצב פרוטקשיין במגבר ורק אחרי 5 דקות בערך שהסאב מנותק המגבר חזר למצב רגיל.

לכן יש פה משהו מאד מבלבל מצד אחד המגבר נכנס לפרוטקשיין אבל יוצא ממנו אחרי כמה דקות גם שהסאב מחובר וגם שלו, הסאב לא גורם למגברים אחרים להכנס לפרוטקשיין אז באמת אני מבקש את העזרה שלך והדעה לנסות ולהבין מה הולך לי עם המגבר והסאב

פורסם

ניסית לחבר את המגבר שלך ברכב של מישהו אחר ?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם לא עשית כל שינוי במערכת והתברר שהסאב תקין, כנראה שהבעייה במגבר עצמו. גם מגברים מתקלקלים לפעמים.

בכל מקרה כדי לוודא סופית כי הבעייה במגבר הייתי מציע לך לחבר אותו ישירות ל 4 גייג' ישירות ולראות אם הבעייה ממשיכה.

(ובבקשה תתחיל לרשום עם סימני פיסוק. מאוד קשה להבין את ההודעות שלך.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...