Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בתערוכה עם חבר שאוהב מאוד אופנועים-הלכתי יותר בשבילו אך נהניתי מאוד מהמופע של יובל מלמד-נתן שואו מטורף!!

תפסנו מקומות טובים ממש-באחת הסחיפות הוא היה כל כך קרוב אלינו לקבל שעפו עלינו רסיסי צמיגים :lol: !!

שימו לב לכמויות הקרח ששמו על האינטרקולר של הטורבו-רעיון טוב לפניי שהם קורעים את האוטו שם על המסלול.

היה נחמד לראות את האופנוע התלת גלגלי גם.

מופע המוטורקרוס היה סתם מאכזב-כמה תלוליות עפר באורך של 20 מ'.

מופע האופניים אקסטרים היה יפה-נתנו שם וואחד קפיצות לגובה.

הונדה נתנו תצוגה נחמדה.

ב.מ.וו נתנו תצוגה יפה אך קרה בלי נציגים,בלי קטלוגים,וכל הרכבים סגורים-(אני מבין אותם...)רק שלטים עם דיו דהויי עם נתוניי הרכב בלי מחירו.זה זלזול בלקוחות פוטנציאלים ולא יפה.כביכול זרקו לבבונים עצם לצאת מידיי חובה.

היה את הרכב שטח של ניסאן-קשקאי-לא משהו בכלל...סטנדרטי בינוני כמו כל הרכבים של ניסאן.

היה את הרכב של סובארו B9 שכל החוראנים הכי שכונתיים ומגעילים התיישבו בו והתחילו לשחק עם כל המושבים והמגירות כאילו זה משחק כל שניה בום טראח... מסכן מי שירכוש את הרכב שהיה בתערוכה.

מה שלא היה בסדר בתערוכה זה מחירי המזון היקרים ומיזוג אויר חלש מאוד בביתנים.

היה סה"כ נחמד למרות שאני אוהב רכבים בלבד.

גימיק יפה של החברת השכרת רכב שלקחה אותנו מגני התערוכה אל הרכבים ברכביי גולף קטנים ונחמדים-כל הכבוד על הרעיון והיוזמה.

אני נותן לתמונות לדבר.

IMG_6015.jpg

IMG_6125.jpg

IMG_6199.jpg

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכזבה גדולה של החיים.

מזל שלא שילמתי חניה ולא שילמתי על הכרטיסים (הייתי עם שני האחים שלי)

לא מצאתי את עצמי אחרי 20 דקות .

גם את יובל מלמד נימאס ליראות מרים את בלם היד ביתלהבות, גם עם פיאט אונו פייר אפשר לעשות את זה.

גם המוטוקרוס עם הרמפות לא היה משהוא (אולי ביגלל שאני לא חובב אופנועים)

מזל שלפחות היה ביתן אחד שאת רובו היה אפשר ליראות בחניה בחוץ.

היו בלחץ 500 אנשים (שיתאכזבו בדיוק כמוני )

אפילו על הדלק ששרפתי מראשון ועד לשם כאב לי הלב.

מקווה ששנה הבאה יהיה יותר מענין.

רז...

פורסם

הכי מעניין זה האם המארגנים עצמם קלטו שזו תערוכה מאכזבת. אני מניח שהתערוכה השנה לא היתה רווחית עבורם במיוחד.

פורסם
רווחית היא הייתה, כל המאוכזבים אוכזבו אחרי שהם שילמו על הכרטיסים :)

ניב

צודק :lol:

בכל אופן, מעניין לדעת באמת האם המארגנים יודעים עד כמה התערוכה השנה איכזבה את האנשים.

אני למשל ויתרתי ולא רציתי ללכת בעקבות התגובות הגרועות ששמעתי (ובשנים קודמות לא פספסתי שום תערוכה!).

פורסם

איזה אידיוט באימא שלי... חחח

נגיד והיתה לו איזו פורמולה כמו של גאי מיבת שמש ...אז... אולי...

מה הוא מיתלהב מידגל של סוברו כאילו הוא הבעלים של החברה .

הדגל הזה כבר מלא פיח מיכול השנים שהוא קרע את האימפרזה המיסכנה בתערוכה ,לפחות שיחליף אותו.

יצא לי לדבר עם בחור אחד והוא טוען שעשה להם טרור על כך שרצה את הכסף בחזרה (כמובן שאין עם מי לדבר)

גם הוא לא מצא את עצמו אחרי חצי שעה.

ועוד איזה הגזמה פחית קולה 12 שח,באמצע מידבר נוודה אתה יכול לימצא את הקולה ביותר זול.

רז...

• תוכן חדש...