Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3375001,00.html

"עד כה כאשר נשאל הנהג על ידי החוקרים מה קרה ומה גרם לתאונה הוא השיב כי אינו זוכר דבר. במשטרה אמרו כי בימים הקרובים יאיצו את החקירה, ובתוך 10 ימים הם מאמינים כי יגבשו נגדו כתב אישום בגין הריגה. זאת, בשל חומרת הנסיבות."

Xbox12341

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד, רק הלוואי שידבקו בטענתם ולא יסגרו עסקת טיעון רכרוכית.

אה, שכחתי, וגם שלא יאשימו עוד פעם את המהירות בזה - אלא שיעשו מהמקרה דוגמא תקשורתית לנזקי השתיה והסמים תוך כדי נהיגה, וגם של לשרוף אדומים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

א-י-ד-י-ו-ט :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה לא אשמתו המלאה,אחיו היה צריך להיות בעל מילה בעניין.

אחיו ז"ל,היה צריך לדאוג לחיים של עצמו.

זו אשמתו המלאה בהחלט. נכון שאחיו יכול היה למנוע את זה אם היה מונע את הנסיעה, אבל אולי גם הוא היה שיכור כמו הנהג?

Xbox12341

פורסם

זו כן אשמתו המלאה ואחיו אשם רק בטימטום. הוא החליט לנהוד והאחריות כולה שלו.

מקווה שיכניסו לו על הריגה, רמזור אדום, שימוש בסמים וכל סעיף אפשרי כי מי שעולה לאוטו מסומם הוא רוצח. כאן כבר לא מדובר בטעות או בשיקול דעת מוטעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה פשוט נשמע כמו ניסיון התאבדות! איך אפשר לעשן מריחואנה, להסניף קוקאין, לשתות אלכוהול ולהישאר בחיים?!

או בכלל אפשר לראות לאן נוסעים? אני מתפלא שהוא הגיע בשלמות לצומת!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רצח בכוונה תחילה. הרי שום אדם שיכור,מסומם,או שתי הדברים יחד לא מתיישב מאחורי ההגה כשמצפונו נקי. הוא ידע אפילו אם כי טיפה שזה מסוכן ובכל זאת עשה את מה שעשה. זה רוצח לכל דבר ועניין לדעתי...

פורסם
זה פשוט נשמע כמו ניסיון התאבדות! איך אפשר לעשן מריחואנה, להסניף קוקאין, לשתות אלכוהול ולהישאר בחיים?!

או בכלל אפשר לראות לאן נוסעים? אני מתפלא שהוא הגיע בשלמות לצומת!

אני לא אתפלא אם עבר בעוד כמה אדומים בדרך בלי שזה יפריע למישהו (צומת יציאה מלוד מרכז שומם בשעה הזו).

אני לא מבין איך אנשים רואים שהבנאדם שיכור ונותנים לו להיכנס לאוטו... לאף אחד לא אכפת?

כאילו.. אם תראה בנאדם שיכור מת.... נכנס לרכב ומתחיל לנהוג לא תעצור בעדו?

Xbox12341

פורסם

לדעתי צריכים להאשים אותו ברצח!

לא בהריגה!

שאתה עולה על ההגה במצב כזה זה אשקרה לדעת שאתה הולך להיכנס במישהו.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

תרדו מזה, רצח בחיים זה לא יהיה, פשוט כי זה לא - הוא לא התכוון להיכנס באותם 4 אנשים, זה קרה עם כל הנסיבות המחמירות וכל הצער בלי כוונה ולכן זו הריגה ולא רצח.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עדיין, הריגה זו עבירה שהעונש המקסימלי עליה הוא 20 שנה.

לדעתי, הסיכוי שיקבל יותר מ- 5 שנים הוא אפסי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא אפסי, אך קטן מאוד לאור העובדה שזו תפנית ואם זכור לי נכון עבר המון זמן אם בכלל מאז שהאשימו אחראי לתאונה בהריגה.

במידה וירשיעו אותו בהריגה אני לא חושב שהוא יקבל עונש "מזערי" של כחמש שנים בלבד, אמנם גם מן הסתם לא את מלא חומרת העונש - מה שכן המקרה יהווה תקדים משפטי לכל המקרים הבאים שיבואו ובהם נהג שנהג בגילופין יהרוג מישהו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
כאילו.. אם תראה בנאדם שיכור מת.... נכנס לרכב ומתחיל לנהוג לא תעצור בעדו?

איך בדיוק אפשר לעצור אדם שאתה לא מכיר מלהתחיל לנסוע ברכב? או אפילו עם נתקלת ברכב נוסע בשכרות באמצע הכביש?

המשטרה? עד שהיא תגיע כבר תקרה תאונה, אתה תנסה לדבר איתו? אולי יוציא סכין או אקדח וירה בך כי באותו רגע הוא לא ממש חושב.

אני זוכר אחותי סיפרה לי שהיא וחבר שלה נסעו אחרי מסיבה לכיוון הבית, עקף אותם מגנום ותחיל להשתולל לפניהם, אחותי וחבר שלה שמרו מהם מרחק מאחורה כדי שלא יפגע בהם חס וחלילה, עקבו אחריהם ככה לאותו כיוון הבית עד שהמגנום סטה במהירות גבוהה ונכנס במשאית חונה מעל 15 טון חונה, כמובן שאחותי והחבר שלה עצרו אחרי הרכב והתחילו לעזור לחלץ את האנשים, אחד מהם נשאר תקוע ברכב עם שתיי רגליים מרוסקות עד שבא צוות חילוץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...