Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

אני מעונין בהמלצה לגבי קניית רמקולים בלבד לפיאט פונטו ב 1000 ש"ח.

הבנתי מהנאמר בפורום שיש בעיה להתקין את הרמקולים הקדמיים, בהנחה שהם מעל 3.5.

אז מה ההמלצות בתקציב הנ"ל כולל התקנה?

כי בהתחלה חשבתי על מורל פולס מקדימה ואולי פיוניר 3way סטנדרטי מאחור.

תודה דני

פורסם

Tז ככה כבעל פונטו שעכשיו סיים הרכבת מערכת

שים מקדימה מורל פולס 5 ורבע.

וסיימת את הפרשה

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
Tז ככה כבעל פונטו שעכשיו סיים הרכבת מערכת

שים מקדימה מורל פולס 5 ורבע.

וסיימת את הפרשה

ל MOTO איך הרכבת 5 ורבע במקום שמיועד ל 3 וחצי, עשית בנייה?

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

פורסם
שבת שלום לכולם!

אני מעונין בהמלצה לגבי קניית רמקולים בלבד לפיאט פונטו ב 1000 ש"ח.

הבנתי מהנאמר בפורום שיש בעיה להתקין את הרמקולים הקדמיים, בהנחה שהם מעל 3.5.

אז מה ההמלצות בתקציב הנ"ל כולל התקנה...

כי בהתחלה חשבתי על מורל פולס מקדימה ואולי פיוניר 3way סטנדרטי מאחור..

תודה דני

אהלן,

ע"פ מידת הרמקולים שציינת ניתן להבין שמדובר בפונטו דור 1, אכן אלו הרמקולים שנכנסים לדשבורד.

בכל מקרה, בכדי לקבל איכות שמע סבירה תשכח לחלוטין מרמקולים שיתאימו להכנות בדשבורד וחשוב קצת יותר קדימה והכן בניה בדלתות. במידה ויש לך חלונות חשמל אז תוכל להכניס קומפוננטים של 6.5 בקלות (כבר הכניסו וופר 8" בדלת) במידה והחלונות ידניים אז לך על בניה ל- 5 ורבע.

בניה תוכל לבצע באחת משתי דרכים:

1. עץ, תוך ויתור על תא המפות בדלתות. עם מעט יצירתיות תוכל גם לייצר תא מפות מעץ (בצע חיפוש בפורום ותראה עבודה כזו)

2. בניה מפיברגלאס ופוליאסטר, דורש זהירות, ידע וידיים טובות אך ניתן לבצע לבד. הנה קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139474&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

אגב, גם לא כל 3 וחצי נכנס שם. אז המנע מלרכוש רמקול שלא יכנס.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אהלן,

ע"פ מידת הרמקולים שציינת ניתן להבין שמדובר בפונטו דור 1, אכן אלו הרמקולים שנכנסים לדשבורד.

בכל מקרה, בכדי לקבל איכות שמע סבירה תשכח לחלוטין מרמקולים שיתאימו להכנות בדשבורד וחשוב קצת יותר קדימה והכן בניה בדלתות. במידה ויש לך חלונות חשמל אז תוכל להכניס קומפוננטים של 6.5 בקלות (כבר הכניסו וופר 8" בדלת) במידה והחלונות ידניים אז לך על בניה ל- 5 ורבע.

בניה תוכל לבצע באחת משתי דרכים:

1. עץ, תוך ויתור על תא המפות בדלתות. עם מעט יצירתיות תוכל גם לייצר תא מפות מעץ (בצע חיפוש בפורום ותראה עבודה כזו)

2. בניה מפיברגלאס ופוליאסטר, דורש זהירות, ידע וידיים טובות אך ניתן לבצע לבד. הנה קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139474&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

אגב, גם לא כל 3 וחצי נכנס שם. אז המנע מלרכוש רמקול שלא יכנס.

רענן.

רענן ידידי

אין צורך בבניה אם רוצים להתקין 5 ורבע.

אני עשיתי אצלי בלי בניה ממש התנגדתי לבזבז מקום באוטו בשביל רמקול.

http://rotter.name/User_files/nor/45f21e764b3e01b83.jpg

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
והחלון יורד עד הסוף, או ששמת הגבהות לרמקולים?

בנוסף, זה מאוד תלוי ברמקול ובגודל המגנט שלו.

רענן.

נמו, יא סטלן :), תודה על המחמאה.

שום הגבהה מה שבא עם הסט מורל פולס.

חלון יורד עד הסוף ויש עוד בערך 2 ס"מ מרווח.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

יש לי אוטו כמו שלך, ובניגוד לאחרים לא התכוונתי לעשות בניות או לחתוך את הדלת בשביל רמקולים.

מה שעשיתי זה להתקין טוויטרים על הדשבורד ומאחורה על המגש רמקולים 6X9 לא מוגברים.

עכשיו, כאחד שמחפש איכות אבל יסתפק במשהו בינוני המערכת נשמעת מעולה מלבד העובדה שטיפה מפריע לי שרוב הסאונד בא מאחורה וקצת חסרה לי הבמה הקידמית. אך אני מסופק בהחלט ומקבל הרבה מחמאות עליה, כמובן שלא ברמה של מערכת רצינית. קח את התגובה שלי בחשבון אם אתה לא מתכוון להוציא אלפי שקלים על מערכת.

בהצלחה:-D

פורסם
רענן ידידי

אין צורך בבניה אם רוצים להתקין 5 ורבע.

אני עשיתי אצלי בלי בניה ממש התנגדתי לבזבז מקום באוטו בשביל רמקול.

http://rotter.name/User_files/nor/45f21e764b3e01b83.jpg

פיתרון נחמד אבל חבל שלא סגרת את תא האיחסון הצדדי על הדלת עם פיבר שיראה יותר יפה

הקטע שחתכת מציק בעיין (-:

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
פיתרון נחמד אבל חבל שלא סגרת את תא האיחסון הצדדי על הדלת עם פיבר שיראה יותר יפה

הקטע שחתכת מציק בעיין (-:

לא לא לא אחי(עם אחים שלך דבר בבית) זה נעשה שלשום. זה ישלך לריפוד בצבע כחול כמו הדלתות ואז יראה יופי.

ברור לך שאני לא אשאיר את זה ככה.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
שום הגבהה מה שבא עם הסט מורל פולס.

חלון יורד עד הסוף ויש עוד בערך 2 ס"מ מרווח.

כנראה שבחלונות חשמל המנגנון עובד שונה. אצלי לדוגמא, החלון יורד מעט נמוך יותר ומבדיקה שעשיתי המרווח בין הזגוגית לדיפון אינו מתאים לשום דבר.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
מוטו סתם מתוך סקרנות, תעלה תמונה לפה או תפתח נושא חדש, מעניין אותי לראות מה אתה הולך בדיוק לרפד שם ואיך אתה הולך לגרום לזה להראות טוב בסוף.

אין מה לעלות תמונה פשוט יש את התא הקטן הזה על הדלת. אני שולח אותו לריפוד חיצוני שיסגור לו את החלק שקרוב לרמקול ואז זה יהיה יותר אסטטי

STI לגוף ולנשמה....

• תוכן חדש...