Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STELLA / SIGNO (או: ספרדים מוזרים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בין סיאט איביזה סיגנו לאיביזה סטלה?

במחירון יצחק לוי (בחלק של התוספות) אפשר לראות שההבדל היחידי הוא ב 2 כריות אוויר.. זה מצדיק הפרש של 5,000 שקל בין שני הדגמים? :shock:

פורסם
מה ההבדלים בין סיאט איביזה סיגנו לאיביזה סטלה?

במחירון יצחק לוי (בחלק של התוספות) אפשר לראות שההבדל היחידי הוא ב 2 כריות אוויר.. זה מצדיק הפרש של 5,000 שקל בין שני הדגמים? :shock:

מה הקשר לספרדים? זאת בסה"כ רמת גימור. ההבדלים הם לרוב חלקים חיצוניים בצבע הרכב במקום שחור, מחשב דרך, חישמול עדיף, אביזרי בטיחות, ריפודים עדיפים, פנסי ערפל. אני לא בטוח שזה ככה באיביזה במדויק, אבל אתה יכול להרים טלפון ליבואן ולשאול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל כריות זה בשום מצב לא "רק זה". כריות אוויר זה חובה לדעתי. לא הייתי קונה רכב X עם באותו תקציב אני יכול להשיג רכב Y עם כריות.

פורסם

סיאט איביזה סטלה, זו רמת הגימור הבסיסית יותר, אין מחשב דרך, יש רק 2 חלונות חשמל קדמיים, :D יש 2 כריות אוויר...

אני אישית נוהג על איביזה סטלה.... שנת 2000

כרגע אני לא מוצא את דף הנתונים אבל בעיקרון סיגנו זה יותר מהודר....

כמו שציינת קודם. באתר יש בדגם האיביזה פירוט בדיוק

http://www.seat.co.il

מקווה שעזרתי איכשהו

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בבקשה אדון

סיגנו לעומת הסטלה כוללת מחשב דרך, מראות חשמל + בצבע הרכב +חמום, צמיגים 185 לעומת 175, 6 רמקולים לעומת 4, שקע חשמלי במטען, פנסי ערפל קדמיים וזהו אם אני לא טועה.

שניהם אגב מגיעים עם 2 חלונות חשמל ונעילה.

אני מקווה רק שאתה לא מדבר על הדור האחרון, כי אז אני לא בטוח לגבי הפרטים, לדור האחרון פנה לאתר שלהם.

• תוכן חדש...