Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, יש איזה כוונה להוציא כזה מגזין בעתיד הקרוב או פשוט מדובר על רעיון תאורטי ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הייתי רוצה שהמגזין יראה כמה שפחות "ערסי" או "אמרקאי" מלא גאג'טים :shock:

שלא כל עמוד ידבר על איזה כניסת USB לרדיו דיסק חסר טעם..

ושלא יראו רק מערכות SHOW כמו PIMP MY RIDE (איכס איכס..) 132 מסכי LCD בגודל 43" כל אחד! שוב איכס!

שידברו על מערכת איכותיות שיש לאנשים בארץ הכוללים פירוט מלא של התיכנון ההתקנה והרכיבים! תמונות!

מערכות SQ/SQL/SPL כולם מוזמנים..

שידברו על רכיבים חדשים וכו'

ושיהיו כמה שיותר כתבות ענייניות..בקיצור שיהיה דומה כמה שניתן לתר"דים הרציניים של הפורום שלנו!

בברכה

מנואל (שסוף סוף יכול לגלוש שוב בפורום! כי ביצעו לו פירמוט במחשב.. האא איזה אושר)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
שלא כל עמוד ידבר על איזה כניסת USB לרדיו דיסק חסר טעם..

מנואל, גם את זה צריך שיהיה, זה גם חשוב אם יהיה כזה מגזין באמת, הדברים הקטנים כדי שהמתקין החדש יידע מה לעשות.

מסכים איתי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, גם את זה צריך שיהיה, זה גם חשוב אם יהיה כזה מגזין באמת, הדברים הקטנים כדי שהמתקין החדש יידע מה לעשות.

מסכים איתי?

לא אמרתי לא..

רק אני ממש מפחד שהמגזין האודיו הישראלי היחיד יהיה משעמם בערך כמו המופע המוטורי בערוץ 10..פשוט קשה להבין עד כמה אנחנו עניים שאין אפילו רכב אחד אקזוטי בעונה שלמה!

לכן הפחד שלי שכל המגזין יהיה מלא בפיונרים בעלי כניסות USB ורכבי תצוגה מרחבי העולם.

פורסם
לא אמרתי לא..

רק אני ממש מפחד שהמגזין האודיו הישראלי היחיד יהיה משעמם בערך כמו המופע המוטורי בערוץ 10..פשוט קשה להבין עד כמה אנחנו עניים שאין אפילו רכב אחד אקזוטי בעונה שלמה!

צודק בהחלט

עד שהרימו תוכנית טלוויזיה שעוסקת במכוניות היא יצאה על הפנים

ולא מגיע לקצת מהרמה של המקור

ולפי דעתי אם הם היו מכניסים בתוכנית את תחום הסטריאו והמולטימדיה לרכב

בחלק מהפרקים זה היה לא פחות מעניין מלראות את הפיאט פאנדה נוסעת על חצץ

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
רעיון מצויין! מי מתנדב לשלוח מייל לערוץ 10 ? להסביר להם קצת על הפורום, ושבארץ הקודש הרמה של המ"ע במגמת עליה :wink: !

למה מייל?

תנו לי את המספר שלהם אני מוכן לשבת איתם על שיחה רצינית במיוחד! שיפסיקו לעשות בושות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...