Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש ומהירות מופרזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

מצלמה אוטומטית צילמה אותי נוסע 117 בכביש של 90 , וקיבלתי דו'ח של 750 שקל ו 8 נקודות . הדו'ח נרשם לאבא שלי בגלל שהרכב רשום על שמו , ורציתי לדעת מה יקרה כשאעביר את הדו'ח לשמי? האם רישיוני יישלל או שבחידוש הרישיון אני אצטרך לעבור תיאוריה שוב? יש לי רישיון קצת יותר משנה ..

תודה מראש

פורסם

"מצלמה אוטומטית"? לא יכולת להיזהר? לא רואים אותה מספיק טוב? רוצה שנגדיל אותה בשבילך?

הדו"ח יירשם לחובתו של אביך.

אם תעביר אותו אליך (דרך המשטרה - "תסגיר את עצמך"), ייתכן שתידרש לעשות אמצעי תיקון בסוף ה"נהג חדש" (לחבר שלי קרה כמוך, והוא עשה שוב תאוריה, אבל במקרה שלו, הרכב היה על שמו).

Xbox12341

פורסם

לא צריך לתקוף, לא כולם מכירים את מיקומי המצלמות (או יודעים איך הן נראות בכלל).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי האישית, תחזיר לאבא שלך את הכסף, ואת הנקודות תשאיר על שמו, אני לא חושב שזה כל כך ישנה לו, ואתה בכלל מקרה יכול רק להפסיד מזה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני מציע לך לעביר את הדו"ח על שמך לשלם הכל, לשאת בתוצאות, ובפעם הבאה אחרי שתלמד מהטעות שלך לא תינסע על מהירות כזאתי, אני לא מנסה לבאס אותך אבל רק ככה לומדים בדרך הקשה! אני גם הייתי כמוך פעם.......

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

"מהירות כזאת"? "גם אני הייתי פעם כמוך"?

למה אתה מתכוון? לזה שהוא התנהג כמו רוצח וסיכן את חייו וחיי האנשים האחרים שאיתו ברכב \ משתמשים בכביש בכך שנסע במהירות האסטרונומית של 117 קמ"ש?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

במהירות האסטרונומית של 117 קמ"ש?

117 קמ"ש אינה מהירות אסטרונומית, ואני בטוח שגם לך יצא לנסוע 117 קמ"ש מתי שהוא.

פורסם

חס וחלילה.

הוא מדלג מ 116 ישירות ל 118...

מרבית האנשים נסעו ונוסעים במהירות כזו, לדעתי זה מטומטם להיטפל שוב ושוב למהירות כשיש מספיק אנשים שחוצים צמתים באדום או לא עוצרים ב"עצור".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הלוואי וכולם היו נוסעים ככה זה עוד בסדר

70% מהאנשים לא נוסעים 110 קמש בכביש בין עירוני...

פשוט כל אחד והזמל שלו

פורסם
חס וחלילה.

הוא מדלג מ 116 ישירות ל 118...

מרבית האנשים נסעו ונוסעים במהירות כזו, לדעתי זה מטומטם להיטפל שוב ושוב למהירות כשיש מספיק אנשים שחוצים צמתים באדום או לא עוצרים ב"עצור".

יש משהו בזה. אני יכול להגיד לך שאני בכביש של 90 מגיע רק ל-110 ורק כשהכביש פנוי (לדוגמא - כביש 40, 443- שני נתיבים לכל כיוון או כביש 1- מקסימום 120). אני לא מרשה לעצמי לעבור את ה-110. אני בעצמי מרגיש שזה יותר מדי מהיר, במיוחד כשהצמתים כל כך קרובים אחד לשני.

במקומות שבהם יש מצלמה, ייתכן שיש הצדקה שהיא נמצאת שם... בד"כ יש התראה כמה ק"מ לפני המצלמה שקיימת אחת כזו.

"מהירות כזאת"? "גם אני הייתי פעם כמוך"?

למה אתה מתכוון? לזה שהוא התנהג כמו רוצח וסיכן את חייו וחיי האנשים האחרים שאיתו ברכב \ משתמשים בכביש בכך שנסע במהירות האסטרונומית של 117 קמ"ש?

117 לא מהירות אסטרונומית.

אני מתאר לעצמי שעלית על כביש 1. 130 שם זו מהירות נורמלית וממש לא אסטרונומית.

Xbox12341

פורסם

בכוונה הגזמתי בתיאור ואז הדגשתי את המהירות, כדי להבהיר שאין שום דבר מסוכן במהירות הזו, וזו מהירות שיוט לכל דבר - זה לא שהבחור אמר שהוא נסע 300 קמ"ש בכביש ציבורי.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...