Jump to content

isrwar

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של isrwar

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכולם! לפני כחודש וחצי ניגשתי להתניע את הרכב שלי וגיליתי שלהפתעתי הוא לא מניע. יומיים לפני כן נסעתי והכל היה תקין, לא השארתי אורות ולא כלום, אבל הרכב לא הניע. ניסיתי להניע את הרכב עם כבלים וראיתי שאין קול ואין עונה (יש סיבוב, אין הצתה). לא נגעתי ברכב מאז, והשבוע הזמנתי שגריר כדי לגרור את הרכב למוסך, והבחור בדק והצליח להניע אותי עם כבלים. המתח טעינה של האלטרנטור תקין, אבל המצבר גמור לגמרי. גם אחרי כרבע שעה של טעינה, כיבוי של הרכב מוביל לשביקת חיים. השאלה שלי היא האם המצבר באמת גמור, או שיש טעם לטרוח ולקחת אותו לטעינה איטית וארוכה אצל חשמלאי? במידה והוא גמור, איזה מצבר לקנות? המצבר הוא Hi Energy 55 בן שנתיים וקצת, והרכב הוא פיג'ו 306 שנת 95 ידנית. תודה רבה מראש על העזרה!
  2. לאחר קצת התעסקות הגעתי למסקנה שהכי נוח להגיע לאיתות באמצעות הכפתור של האורות מצוקה. לכפתור המדובר ישנם 8 גידים - כנראה 6 לפנסי האיתות (קדמיים, צדדיים ואחוריים), פלוס ומינוס. איך אני מבודד את החיבורים של האיתותים מהחשמל?
  3. שלום! היום סיימתי להתקין קיט נעילה מרכזית ברכב (פיג'ו 306XN שנת 95), יחד עם קיט אזעקה שמשמש לפתיחת הרכב בעזרת שלט רחוק. למודול של האזעקה אפשרות להתחבר לפנסי האיתות של הרכב לסימון כאשר דלתות הרכב נפתחות\נסגרות. איך אני מאתר את החוטים הספציפיים של האיתותים? תודה מראש!
  4. שלום! ברשותי פיג'ו 306 XR שנת 95, ואני מעוניין לבצע כמה שינויים במערכת החשמלית. רציתי לדעת אם למישהו יש את השרטוטים החשמליים של הרכב, או מקום בו אפשר לקנות אותם (PDF או משהו בסגנון). חיפשתי בפורום וראיתי שמישהו פרסם קובץ PDF עם השרטוטים, אבל הקישור כבר מת מזמן . תודה רבה מראש תום
  5. שלום .. מצלמה אוטומטית צילמה אותי נוסע 117 בכביש של 90 , וקיבלתי דו'ח של 750 שקל ו 8 נקודות . הדו'ח נרשם לאבא שלי בגלל שהרכב רשום על שמו , ורציתי לדעת מה יקרה כשאעביר את הדו'ח לשמי? האם רישיוני יישלל או שבחידוש הרישיון אני אצטרך לעבור תיאוריה שוב? יש לי רישיון קצת יותר משנה .. תודה מראש
  6. אני לא אסע מספיק כדי להצדיק קנייה של מנוע דיזל , ככה שנראה לי נצמד למנועי בנזין .
  7. לרגל גירושים של ההורים שלי , אני מחפש רכב בסביבות 20 אלף שקל . הרכב ישמש גם לנסיעות בין עירוניות (ת"א-באר שבע פעם בשבוע לפחות), אבל בעיקר לנסיעה בעיר. אין לי יותר מידי דרישות, חוץ מזה שהאוטו צריך להיות זול לתחזוקה גם מבחינת חלפים וביקורים במוסך, וגם מבחינת דלק. העדפה לגיר ידני , וזהו בגדול . אשמח אם תתנו לי כיוון והמלצות .. תודה מראש , תום .
×
×
  • תוכן חדש...