Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כלייה מאדם צעיר יותר מקבלים יותר כסף? :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לסלי, המכונית שבתמונה נקראת אולי בשם קונספט, אבל אתה מסתכל על רכב מוכן לייצור סדרתי.

גם כש-BMW שחררו לראשונה את ה-M5 החדשה זה היה עם המלה "קונספט" צמודה לשם, לא זכור לי שהיו איזשהם שינויים מרחיקי לכת (אם בכלל) בין הקונספט למכונית שנמכרת כיום לקהל הרחב.

מוטי

הבנתי שמדובר ברכב לפני ייצור, אבל היצרנים תמיד משנים דברים "רגע לפני" הייצור

בדרך כלל הם מעדנים טיפה ומורידים תוספות עיצוב פרובוקטיביות (כדי לפנות לקהל יותר רחב)

מוטי, נחיה ונראה, אם האוטו יצא בדיוק כמו בתמונות אני חייב לך "רוזמרי", אם לא תקנה לי אחת כמו בתמונה, מתאים?:wink:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
על כלייה מאדם צעיר יותר מקבלים יותר כסף? :-P

ל-BMW צריך שתי כליות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי דעתי - עיצוב לא יפה.

בכלל, סדרה 3 החדשה די מכוערת ומעוותת.

חבל על BMW, מתגעגע לרכבים כמו סדרה 3\7 הישנות, עיצוב קלאסי חלק ונקי, בלי הרבה בלאגן.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למכירה -

שתי ריאות

שתי כליות

לבלב

בית בנגב

מיצובישי כריזמה 2003

יונדאי אקסנט 2006

3 זוגות אופניים

כלב ווימרנר גזעי

(כל האיברים מוצאים מגופו של אדם בן 18, לא מעשן - כמו כן המוכר לא אחראי לטיב האיברים, ועל תקינותם.

כל הרכוש המוצא למכירה נמכר כמו שהוא והמוכר אינו אחראי לפגמים שיתגלו במועד שלאחר מועד המכירה, או לפגמים שהקונה לא שם לב אליהם בעצמו).

יש לי כבר מספיק כסף? :?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

במילה אחת - עילפון....

אם כשאני רואהכ M5 בארץ אני מתלהב , עכשיו יותר !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

את האמת- הדור הנוכחי נראה לי יותר יפה (אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח ככה סבתא אמרה)

- 306 XSI -

פורסם

a real pearl

much better then the previous one

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

חישוב מהיר:

אני חייל, כלומר אני מרויח 356 שקל בחודש.. בקצב הזה כשאני אמות אני אוכל לקנות אחת כזאת!

ואני חשבתי שאין שום סיכוי..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לדעתי הM הנ''ל סתם ''השמינה''.

לא עוד M אמתניות.

לא עוד M חדות.

לא עוד M מסוכנות.

לא עוד M מפחידות.

נשארנו עם הרבה כיף,הרבה גודל,הרבה מחשב.:cry:

לדעתי,M אולי נהייתה מהירה יותר,אבל היא נהייתה פחות אותה M שהערצנו.

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

נשארנו עם הרבה כיף,הרבה גודל,הרבה מחשב.:cry:

לדעתי,M אולי נהייתה מהירה יותר,אבל היא נהייתה פחות אותה M שהערצנו.

מה אתה מחרט?!

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

רוצה מוטי להגיד- בדיוק כמו במקרה הזה של ה-M5,

כנראה שזהו גם הדגם המוכן לייצור (מעט שינויים,אם בכלל, בין המיצג לדגם הסופי):

תמונה ב[1].מ.וו אמ 5 2004 1.jpg

תמונה ב[1].מ.וו אמ 5 2004 2.jpg

תמונה ב[1].מ.וו אמ 5 2004 3.jpg

פורסם

דרך אגב , מישהו שם לך שסדרה 5 זה אוטו שיש לו סמיילי כזה מאחורה ומקדימה או שזה רק אני ?8)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...