Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא יהיה אפשר להזמין אותה (ואחרות) בצבע מאט מהסוכנות.

הוא עושה לה ממש טוב.

טוב, בעצם אפשר ליצור קשר עם מחלקת Individual בב.מ.וו, והם יעשו כל מה שעולה בראש, תמורת הסכום הנכון.

Passt scho...

פורסם

נראית מעולה לדעתי. מישהו מחפש לקנות איברים?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מדהימה.

בשביל מה הבליטה במכסה מנוע?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יפהפייה. פשוט מדהימה. קרבית ואגרסיבית נורא, אבל בו-זמנית גם עם קווים מעודנים ומעוגלים, ובגלל שזאת M3, גם תהיה פצצה גרעינית מתחת למכסה המנוע. כמה אני יכול לקבל על כלייה וריאה ביחד? :)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אין ספק שכמכונת נהיגה נתוני הפתיחה שלה לא רעים, אבל העיצוב, בעיקר ממבט צד וקדמי פשוט עמוס מדי. הבליטה ממש לא מחמיאה לה (לטעמי).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

גועל נפש של אוטו,זבל,טפו טפו!

yeah right!!

אחחחחחחחחחח איזה קרבית:):):twisted:

פורסם

התחילה ב-$52K כמדומני, בגרסאות המאובזרות יותר התקרבה ל-$60K.

ובאמת באמת שאין לי שום זמן או חשק מיותרים להתחיל לבדוק את אינסוף עמודי השרשור שקישרת במטרה לראות אם מישהו כבר הספיק להכניס איזה קישור זריז ודילג הלאה כדי "להשיג" את האחרים בדילוג לקישור הבא.

מוטי

פורסם
אני היחיד שחושב שהיא אגריסיבית מדי?

נראית כמו הCSL המשוגעת..

בכלל הקופה של ה3 לדעתי לא הכי מוצלחת.. הסדאן יפה אמנם.

אור.

מה אתה מצפה?

זה m3 , לא איזה מכונית gt יפיופית רכרוכית שהורים עשירים קונים לילדיהם המתבגרים.

היא צריכה להיות קשוחה , היא צריכה להיות רוצחת אימפרזות ומשפילת אבולושנים.בקיצור היא צריכה להפחיד

וזה המראה הנכון להפחיד :twisted:

יוגב

פורסם

חברים

אל תשכחו שמדובר בדגם קונספט שיעבור שינויים קלים לפני יציאתו לייצור

אני מאמין שהיא תצא יותר מעודנת מהתמונות

אבל לסיכום - מחרמנת לאללה/ חלום כחול/ פנטזית ילדות/ אורגיה מוטורית (בחר את המתאים לך)

לסלי (שממשיך להאמין שיום אחד תהיה לו כזאת)

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי, המכונית שבתמונה נקראת אולי בשם קונספט, אבל אתה מסתכל על רכב מוכן לייצור סדרתי.

גם כש-BMW שחררו לראשונה את ה-M5 החדשה זה היה עם המלה "קונספט" צמודה לשם, לא זכור לי שהיו איזשהם שינויים מרחיקי לכת (אם בכלל) בין הקונספט למכונית שנמכרת כיום לקהל הרחב.

מוטי

• תוכן חדש...