Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונאים, נהגים וכ....

אם כבר נפתח דיון בנושא צבא...

מה אומר "זימון למבחני התאמה לאשכול : קד"צ טכני בחיל חימוש"?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את המנילה היה צריך למלא כבר ממזמן,מה נזכרת עכשיו?

בכל מקרה,בתור אחד שכן מתאמן בגוף הכנה לצבא,גש לאימון ניסיון.תראה איך אתה מסתדדר ,ויכול להיות שתהיה כמוני וממש תהנה.

עזוב את זה שאתה תיכנס לכושר,יוכלו לייעץ לך לגביי ענייני צבא.

תעדכן.

פורסם

בתור חוקר במ"צח לשעבר, אני אומר כמה דברים:

1)תתרחק מ-מ"צ! אל תחשוב אפילו לרגע להגיע לשם.

2)קראתי כמה תיקים של משב"מים (מוות שאינו בפעילות מבצעית, משמע התאבדות), והרבה מהם היו בגלל שלא יכלו לצאת מהמקום שהם נמצאים בו, למרות שדברים אחרים גם קשורים.

3)אני בעצמי ניסיתי לעבור לתפקיד אחר במשך הרבה זמן, ובסוף תקעו אותי עם יציאות יומיות בצריפין, למרות שאני מהצפון. זה אומר 4 שעות לכל כיוון כל יום, חוץ מיום ראשון, שבאמת יכול להביא להתאבדות :-D

4)אני חוזר ואומר, להתרחק ממשטרה צבאית. סטטיסטית, אחרי היחידות הקרביות, שם יש הכי הרבה התאבדויות. רק ב5 חודשים שהייתי בבה"ד 13 בטירונות וקורס, היו 3 התאבדויות.

• תוכן חדש...