Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו היפה שלי:

l_96ded4f0090c3cb4a03efb07d0a32678.jpg

הבגאז': (כמו שאתם רואים המגבר דיי מוחבא ויש לו אוויר שם והוא לא מתחמם)

l_a27886582904e72f49dec3b78fa8e787.jpg

הסאב וופר:

l_5ac5440a03a50b1c804fd68d10ab0b91.jpg

המגבר:

l_0d5db446654278758574cc76dde8c2cc.jpg

את הקומפוננט הכניסו לדלת ככה שלא רואים אבל הנה הדלת:

l_2042d8449c59514b09f90b9293ba5211.jpg

ותמונה אחרונה של כל הדבר המקסים הזה:

l_b5a49ea47445354b356cf5a70bc19878.jpg

קומפוננט מורל דוטק, סאב בזוקה bt8024 dual ומגבר jbl 75.4

פורסם

באמת רכב יפה

אני גם מעוניין לקנות את הסט שקנית (דוטק+75.4) השאלה אם הוא יגביר אותו מספיק חזק או שיותר שווה להביא מגבר עם שתי ערוצים כדי להגביר אותו בלבד? (אני שואל בכוונה פה כי אין חכם כבעל ניסיון ולא רציתי סתם לפתוח שרשור)

פורסם

אני מאוד אוהב את האאוטלנדר. התקנה יפה, כי פשוט הכל מסודר יפה ונקי.

ועכשיו לעניין - שומעים את הסאב בכלל באוטו? כי חלל האוטו גדול ואני לא ממש מכיר את הסאבים האלה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברכב כזה גדול הייתי שם זוג CVRים או L7 הסאב לא חלש מידי ?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לפי התקנה שמתי לב שאתה משתמש בHU פשוטה יחסית עם יציאת הגברה אחת מפני שחוטי RCA מתפצלים מאחד לשני זוגות כאשר הם מגיעים למגבר, לא היה עדיף לקנות HU יותר חכמה עם יציאות נפרדות ולשלוט בהם גם בנפרד ובדויק יותר גבוה?

על כל מקרה רכב מאד יפה והתקנה אכן מסודרת ונקיה מקווה שאתה נהנה מהשמיעה זה הכי חשוב ותתחדש

פורסם

הסאב הוא אכן 8 אינצ' והוא ממש לא חלש מדי הוא אפילו עוד קצת טיפה דופק לטעמי אבל אני מעדיך לא לגעת בכיוונים במגבר כי אני לא הכי מבין בזה, הסאב פתוח לרכב אין שום דבר שמפריד בין הסאב לחלל הרכב ככה שהוא נשמע יותר ברור.

הדוטק נשמעים מצויין עם המגבר הזה ובשבילי שומעים מספיק חזק, אני לא חושב שאפשר לנסוע עם יותר חזק מאיך שאני שומע, אני כנראה יבוא למפגש אז כל מי שירצה יוכל לבוא ולשמוע ולהתרשם (או לא להתרשם) זה תלוי בכם.

אגב הייתה לי בעיה עם המגבר כי יש בבגאז' מן וילון כזה שאפשר לסגור שלא יראו אותו והגובה שלו 29 סנטימטר ככה שהיה לי בעיה למצוא תיבה שלא תהיה גדולה מאוד ותתפוס לאמא שלי את הבגאז' שהיא תרצה לעשות קניות וכ'ו.

בקשר למי שאמר על ה hu אני לא הכי מבין בזה אני אשמח ליותר פירוט וגם למי שאמר על ה cvr ו ה L7 גם אין לי הכי מושג מה זה, אני אשמח לפירוט אני חדש בעסק ואני לומד לאט לאט.

**

הודעתך נערכה, נא הקפד על שימוש בסימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

פורסם

נשמח לראות אותך במפגש. במיוחד את האוטו שלך :twisted:

אחלה אוטו תהנה ממנו! וגם מהמערכת :-D

ואם אתה בא אז תבין מה זה עוצמה איכות וכו', תתערבב קצת עם האנשים תשמע מערכות ולאט לאט תכנס לזה, אם אתה חושב שכדאי לך להכנס לזה, כי לצאת מזה אי אפשר :|

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יפה מאוד אהבתי!

המגבר לא רואים אותו אפילו שם.

ורמקולים אחוריים אין?

ברוך הבא לפורום,

הודעתך נערכה, "חחח" אינה מילה תקנית.

קרא את חוקי הפורום והחל לרשום לפיהם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כבר הייתי במפגש אחד ושמעתי כמה מערכות, אני ס"ה השקעתי 4090 שקל על המערכת ככה שברור שהיא לא הכי טוב אבל לא היה לי עוד כסף להשקיע.

אני מקווה לאט לאט לשפר אותה למרות שאני מתגייס אבל בינתיים מה שיש מספיק טוב לי.

יש רמקולים בדלתות מאוחר אבל זה הרמקולים של האוטו הם לא מחוברים למגבר.

אולי אני אקנה בהזדמנות רמקולים יותר טובים.

פורסם
תתחדש!

כמה אוהם הסאב הזה?

רשום בחוברת של הסאב: 4 אוהם \ 8 אוהם.

לא יודע לאיזה מהם להתייחס, מישהו יכול לעזור?

• תוכן חדש...