Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתרIRDA מחודש באויר ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתר חדש/ישן הושק אתמול לאויר.

האתר של עמותת IRDA.

האתר עדיין לא במתכונת מלאה ונדרשות הצעותייכם לשיפור.

באתר יהיה פורום ממודר לחברי העמותה בלבד בו ידונו נושאים יחודיים, במקביל לפורום פתוח לכל אחד שמתעניין בתחום הראלי ורוצה לקרא ולשאול בתחום.

בכדי להשתתף נדרשת הרשמה מוקדמת ולכן מבקש מכל החברים להירשם לאתר.

רוצה בהזדמנות זו להודות לדני לוי על ניהול וארגון האתר במתכונת הקודמת, ומקווה שנוכל יחד עם כולם להרים את האתר החדש.

מקווה כי נוכל להמשיך את העברת המידע באופן שוטף ומהיר יותר בעיקר כשהמונעים "יתחממו".

בהצלחה,

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

עופר שלום לך, דבר ראשון מזל טוב. דבר שיני כשאתה נרשם ומנסה להתחבר ללינק, לרישום חשבון חדש, משהו לא מתפקד?

בברכה זלמן

פורסם

כל המתעניינים בענף בספורט המוטורי או בענף הראלי בפרט מוזמנים להרשם לאתר!

מטרות האתר הן

להוות מקור ידע לכל המתעניינים בתחום הראלי בכל מה שקשור להכנת רכבים מידע טכני השתתפות במרוצים ועוד

להיות בית לעמותת הנהגים, כלומר פרסום ישיבות וועד פרוטוקולים תוצאות מרוצים ועוד.

בברכה נדב

נ.ב. כל חברי העמותה הרשומים מתבקשים להרשם לאתר ולהעביר לי מייל עם פרטי ההרשמה שלהם!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
עופר שלום לך, דבר ראשון מזל טוב. דבר שיני כשאתה נרשם ומנסה להתחבר ללינק, לרישום חשבון חדש, משהו לא מתפקד?

בברכה זלמן

זלמן צודק,

משהו לא תקין בהתחברות ללינק

נא טיפולכם

בב"ח

איתן

פורסם

ידוע לי על שתי בעיות

האחת בהרשמה לאתר, התקלה תתוקן עד היום בערב, כל מי שניסה להרשם יאושר ידנית על ידי היום או מחר, מי שירשם בעתיד הבעיה לא תהיה עוד.

בקשר למשתמשי נטוויזן, הבעייה היא בירוקרטית מולם, משהו גועלי לחלוטין, הם מערימים קשיים על מי שעוזב אותם לטובת חברה שמספקת את אותם השרותים בחצי מחיר.

מתנצל על אי הנוחות הזמנית

בברכה נדב

פורסם

הלינק

http://www.irda.co.il

האתר מתוקן ועובד כולם מוזמנים להרשם, מי שנרשם אתמול מתבקש להרשם שוב (עמכם הסליחה)

כל חברי העמותה שחברותם תקפה לשנת 2007 מתבקשים להעביר לי הודעה דרך האתר! זה חשוב

בתודה נדב

פורסם
הלינק

www.irda.co.il

האתר מתוקן ועובד כולם מוזמנים להרשם, מי שנרשם אתמול מתבקש להרשם שוב (עמכם הסליחה)

כל חברי העמותה שחברותם תקפה לשנת 2007 מתבקשים להעביר לי הודעה דרך האתר! זה חשוב

בתודה נדב

מצטער זה לא עובד !!!!!!!!!!!!!

מישל

פורסם

אני מתנצל בפני גולשי נטוויזן!

נטוויזן חברה עיקשת שנוקטת בשיטות המקשות על אנשים לעזוב אותה, אז מה אם חברה אחרת נותנת את אותם השרותים בצורה יותר נחמדה ובעלות של 40% (!!!) זה לא אומר שהם משחררים אותך כל כך בקלות

מקווה לפתור את הבעייה בקרוב

נדב

• תוכן חדש...