Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אומר שמישהו לחץ עליי ללכת אליו אבל אתה יודע מה היה הוגן יותר אם הוא היה אומר מראש שהוא יקח נגיד 20 30 שקל למשאבה מראש .

ודבר שני למה שמוסך אחרי שהוא מקבל הנחה עוד יגבה ממני מחיר מופקע על החלק .

אני לא מדבר על משהו שעולה 500 שקל והוא לוקח עוד 50 אני מדבר על חלק שהוא לקח ממנו מ85 עוד 60 זה לא נראה לי הגיוני במוח אבל אתם באיך שאתם חושבים ואני באיך שאני חושב .

אני יודע שהסכום הוא לא משהו מפוצץ ועלות הלימוד שלי פה היא מזערית.

ולגבי מי שחישב זה 125 +125+25 ה25 זה לשמן ברקס .

זה בדיוק המקרים שאני מפחד מהם כשאני נכנס למוסך כשהמוסכניק אומר לך מחירים בערך ובסוף הוא דוחף לך את זה . הפעם לא הייתי חשדן כהרגלי אבל פעם הבאה אני לא יכנס למשהו לפני שאני יודע את כל הפרטים .

פורסם

עכשיו שכולם מרגיעים אותך שבבלמים לא משחקים והמחיר הוגן, אני יכול לספר לך כמה דברים, ככה שתדע להבא.

אין דבר כזה וזה גם לא חוקי להחזיק רכב בן ערובה.

לפני שהכנסתי את האוטו שאלתי אותו כמה בערך תעלה לי בדיקה והוא אמר שאם האוטו נכנס לבדיקה של ברקסים הוא לא משחרר לי את האוטו עד שהוא לא מתקן את זה .

אני סמכתי על הבחור ונתתי את אישורי

מוסך חייב לתת לך הצעת מחיר במידה וביקשת, ואתה לא חייב לתקן אצלו, גם אם מדובר בחלקים של מערכות בטיחות.

פשוט לא היית צריך להסכים לכך או לומר לו שיתן לך הצעת מחיר לבדיקה בלבד וישאיר לשקולך האם לתקן אצלו או לא.

מה שקורה בד"כ במוסכים זה שאתה מקבל הצעה על בדיקת בלמים, נניח 50 ש"ח. במידה והמוסך מצא משאבות אופן דולפות, המוסך ישכנע אותך שכדאי להחליף עכשיו כי הכל כבר פתוח וחבל יהיה לסגור הכל ולסוע למקום אחר, ובצדק.

אתה בפרוש לא חייב להסכים ואין שום זכות למוסך להחזיק את רכבך במוסך, גם אם אין לך בלמים ברכב כלל ומצבו מסוכן לחלוטין.

מה שכן, חובת המוסך לדווח למשרד התחבורה שרכב יצא עם ליקוי בטיחות, אם תוכיח שתקנת את התקלות מייד,רק שהעבודה בוצעה במוסך אחר לא תהיה לך שום בעייה.

אז...שלא יעבדו עליכם!

פורסם

האם המשאבה שהוא התקין והמשאבה שבדקת את מחירה בחנות החלפים זהות ?

הכוונה מבחינת החברה המייצרת?

הרי אם אתה קונה נייק או אולסטאר המחיר בכ"ז שונה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם שום דבר לא השתנה פה מאז שהלכתי לישון וקמתי בבוקר, אז אנחנו נמצאים במדינת ישראל ולא בקולחוז קומוניסטי ברוסיה.

מטרת המוסך היא לא לעשות לך טובה ולמכור לך במחירי עלות אלא להתפרנס.

התפרנסות ז"א הבאת כסף הבייתה למשפחה לאחר תשלום שכירות, ארנונה, חשמל, מים, טלפון, שכר עבודה לפועלים, ועוד, ועוד ועוד, הרשימה ארוכה ובסופה גם מיסים למיניהם.

קניה ב 85 ומכירה ב 125 הם מתח רווחים נמוך על פי כל סטנדרט אפשרי.

בכל הסיפור הזה יש רק אשם אחד והוא פותח השירשור ששיער שהמחיר הסופי יהיה נמוך ממה שהמכונאי ציין מלכתחילה.

אני לא רואה פה שום בעיה לא בהתנהגות המכונאי ולא בתימחור של העבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה יודע מה היה הוגן יותר אם הוא היה אומר מראש שהוא יקח נגיד 20 30 שקל למשאבה מראש .לא, הרבה יותר הוגן זה שהוא אמר לך בדיוק את המחיר לכל משאבה וזה בדיוק מה שהוא גבה ממך, אפילו עשה לך הנחה של 5 ש"ח? על מה אתה מתלונן?

ודבר שני למה שמוסך אחרי שהוא מקבל הנחה עוד יגבה ממני מחיר מופקע על החלק .מי אמר מופקע? מי קבע?

זה בדיוק המקרים שאני מפחד מהם כשאני נכנס למוסך כשהמוסכניק אומר לך מחירים בערך ובסוף הוא דוחף לך את זה . הפעם לא הייתי חשדן כהרגלי אבל פעם הבאה אני לא יכנס למשהו לפני שאני יודע את כל הפרטים .

תסביר לי שוב שאני אבין, מה דחפו לך?

קיבלת חשבון שכולל בדיוק את מה שאמרו לך שהוא יכלול.

זה שאתה חלמת בהקיץ שהמכונאי לא יקח רווח על חלק שהוא בפרוש אמר שהוא יקח, בעיה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברה, בו נרד ממנו קצת, אני חושב שהוא הבין את הרמז ואתה סה"כ חוזרים על טעוניכם מבוססים ככל שיהיו.

עכשיו נשמע מה יש להגיד לאדון US of A.

פורסם

אני לא מדבר על משהו שעולה 500 שקל והוא לוקח עוד 50 אני מדבר על חלק שהוא לקח ממנו מ85 עוד 60 זה לא נראה לי הגיוני במוח אבל אתם באיך שאתם חושבים ואני באיך שאני חושב.

אם באמת על חלק שעולה 85 (ואולי הוא קנה בפחות) הוא לוקח כפול זה באמת לא הוגן.

לאחרונה ביקשו ממני 50 שקל תוספת על חלק שעלותו 300.

פורסם

התגובה שלי היא כזו .

הוא אמר לי שאני לא יכול להוציא את האוטו על פי חוק זה דבר 1 .

דבר שני אולי יש קצת אמת בדברכם שהוא יכול לגבות איזה מחיר שבא לו ולהרוויח כמה שבא לו .

גם זה נכון .

דבר שלישי זכותי הפרטית לא להתקרב יותר אליו .

דבר רביעי אם הוא גובה סכום גבוהה אז שלא יחרטט אותי ויגיד לי 100 120 ש"ח שיתן לי מחיר מדוייק .

זהו זה מה שיש לי להגיד .

פורסם

אם קיבלת שירות שאינו תואם את ציפיותיך - חובתך, כצרכן, שלא להגיע למוסך הזה יותר.

המחיר שהוא לקח לך סביר לכל הדעות. אם אתה לא מרוצה משירות - אל תחזור לשם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...