Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב ראשון שלי,שנת 91, במצב מעולה ועשה רק 127 K

יש לי את הנכונות להשקיע בו גם מבחינה קוסמטית וגם מכאנית

אשמח לעצות פרקטיות לטיפול(עצמי) של החלודה שאתם רואים והאם ניתן לעשות משהו בקשר לשריטות..

תודה,

Picture 005.jpg

Picture 006.jpg

Picture 004.jpg

פורסם

היי.

בקטע של החלודות,בגלל צבע הרכב שלך(לא לבן), כל תיקון עצמי ייראה וייכער את המצב הקיים, לכן,עדיף לעזוב את הקטע החיצוני כרגע ולהתרכז במכלולי המנוע והשילדה.

פורסם

מבחינת מכלולי המנוע הרכב מעולה ועבר בדיקה של מכונאי קרוב משפחה,

ועיניין החלודה הוא לא רק חיצוני כפי שהבנתי,הוא עלול להתפשט ולאכול את הפח

פורסם

מהנסיון שלי עם רכב זהה, החלודה במיוחד באזור של הפס מתחת לחלון האחורי, מה שלא עושים היא חוזרת.

בכל אופן באמצעים ביתיים לא ניתן לעשות כלום כי בשני האזורים גם בשמשה הקידמית וגם האחורית יש צורך בפירוקן על מנת להגיעה לשורשים של החלודה.

פורסם

היי.

בעניין החלודות,את רוב הנזק שכבר קיים,למעשה אתה לא רואה, צריך מקדימה להוריד חלון ולבדוק,לרוב,כל המסגרת רקובה.

עבודה של חיתוך כל המסגרת ותפירת מסגרת חדשה, פחחות,וכמה שכבות צבע שצריך, נע בסביבות ה 1000 ש"ח לעבודה מקצועית (אם אתה צריך עזרה ואתה מהצפון תאמר לי), מעבר לזה,כל תיקון מקומי, רק יועיל לויזואליות ,הנזק כבר קיים,ויותר מזה, רק ייגדל עם הזמן.

אלה אם כן תטפל בו ביסודיות כמו שציינתי מלמעלה.

פורסם

לבעל הסובארו הלבנה מהצפון..

אתה יכול להמליץ לי על שיפורים לסובארו,נראה לי ששלך דיי מושקעת..?

ולא אני מהמרכז..

פורסם

היי.

http://img460.imageshack.us/my.php?image=2lj8.jpg

שלי מושקעת -אכן, מדובר ברכב יחידי בארץ, זה רכב בנוי, אין בו כמעט שום חלק מקורי (מתייחס למנוע ואינטריור בעיקר).

אני לא ממליץ על שיפור הרכב ,אלה אם כן אתה מתכוון להחזיק בו שנים רבות, וגם אז , להשקיע ברכב שאין לו אפילו בסיס לשיפורים....הרכב הזה לא מיועד לשיפורים,בכדיי להביא אותו למצב שאפשר כן לשפר אותו, צריך הרבה זמן,ידע וכסף.

לכן,אם יש לך כסף וכוונות להשקיע קצת,הכי טוב שתביא אותו למצב תקין מבחינת החלפת חלקים מתבלים\בעלי בלאי גבוהה , או יותר מזה , חלקים שהבלאי גורם להם לעבוד לא בתצורת 100% תפוקה ולכן הביצועים של הרכב יורדים, כגון משאבת דלק,מערכת EGR,מערכת פליטה,קרבורטור ועוד.

בגלל שזהו רכב ראשון שלך,אתה בטח בחור צעיר, עזוב אותך , תמשיך לנסוע איתו,תהנה ממנו כל עוד אתה יכול,הרכב הזה גם במצבו הנוכחי ייסע וייסע,יש לו אמינות מופלגת,זה סוס עבודה.

אני עד שהחלטתי להפוך את הרכב שלי מ א עד ת , החזקתי בו כ 5 שנים, ורק אז נכנס בי הגוק.

פורסם

תוכל לתת טיפים לכמה שיפורים(קוסמטים שעשית)

ומה לגבי הצמיגים..?אני מריך להחליף קדמיים בקרוב..מה אתה ממליץ?

אם תוכל גם לציין צריכת דלק ממוצעת שלך איתו..(שלי ידנית)

פורסם

לחבר שלום

מצטרף להמלצות המצוינות שקיבלת ,עניין הטיפול בחלודה כרוך ,בפירוק השמשה ,כל נסיון לתקן ללא הפירוק מסכן את שלמותה של השמשה ,אין תכשירים ספריי או כל דרך לטפל בחלודה רק בטיפול יסודי

יגאל

• תוכן חדש...