Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצתי שרשור ישן אך הוא נעלם ולא הייתה תגובה ממש אז אני פותח נושא חדש.

לחבר טוב שלי יש אונו 92שנת דגם 70.

מסגרת הפלסטיק שמחזיקה את השק של ידית ההילוכים נשברה ובכלל הידית יוצאת מהמקום בהעברה לשני (הוא ואמא שלו שמשתמשים ברכב מן הסתם כבר הסתגלו, אבל אני בפעם הראשונה שהעברתי לשני נשארתי עם הידית ביד).

הוא מחפש מסגרת חדשה\מפירוק ומתעניין גם בשק חדש ודרך לקיבוע הידית.

מוגבלים לאיזור רחובות (ראשל"צ, גדרה, יבנה - בקיצור הבנתם. מעדיפים להימנע מרמלה, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה).

תודה מראש. אשמח לקבל כתובת של פירוקיות (את בירגר כבר ניסיתי) או חנויות חלפים שבהם ניתן למצוא את החלק+עליות משוערות.

כמו-כן, בקשר לשק הילוכים - כמה יעלה דבר כזה אצל רפד רכב (זכור לי שהיו פרוייקטים בסגנון, כאן בפורום)?

תודה מראש, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם יש לפירוקיות האלה מס' טלפון? חבל לנסוע עד לשם ולגלות שאין.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים, עוד המלצות על פירוקיות באיזור רחובות בהם יש סיכוי למצוא אונו?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מניח שלא קראת את ההודעה הראשונה שבה כתבתי שהתקשרתי כבר לבירגר ואין לו אונו כזאת.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים אנחנו כבר נואשים, המקום היחיד שהיה לו כזה דבר להציע רצה מעל 200 ש"ח לשק+המסגרת המדוברת.

יש כבר מחשבות על קימבונים למיניהם - מישהו כאן יכול לעזור?!

נ.ב.

רפי לין, תודה רבה על העזרה עם מס' הטלפון.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כפי שאמרו לך תנסה בפירוקיות שנמצאות באזור, יש שם מלא פירוקיות, ואני מאמין שלפחות באחת מהן יש אונו כלשהי לפירוק. אם אתה רוצה חלק חדש? אז תנסה להזמין אצל נחום סודאי או אצל מ.י.ר חלקים בת"א.

אם תעלה תמונה של החלק שחסר לך אנשים יוכלו לתת לך הערכת מחיר, אני בכל מקרה לא הבנתי לאיזה חלק הכוונה. האם הכוונה למסגרת השחורה בצורת ריבוע שמסביב לשק ההילוכים? אם כן אז מה הקשר לזה שההילוך נשאר אצלך ביד? ממתי תפקיד המסגרת להחזיק את הידית הילוכים?

ROOONEEYY

פורסם

פליקס. לא הבנת נכון (או שלא הסברתי נכון :D). המסגרת, שהיא אכן חתיכת פלסטיק מרובעת שחורה, נשברה.

למיטב הבנתי היא נמכרת יחד עם השק - שכן היא מודבקת אליו.

זה שהידית הילוכים יוצאת - לא קשור, זו בעיה אחרת. וקראתי כבר שבאונו ידית ההילוכים היא לא מתפרק והפתרון הוא פשוט להדביק אותה.

לנסוע לאנשהו ולחפש זה בעיה, אין דלקן.

מעדיף לקבל מס' טלפון ולהתקשר קודם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי עכשיו זה מובן יותר. מדובר בפלסטיק המרובע ובשק ההילוכים.

לגבי טלפונים: קח:

פירוקיית איזק: http://www.d.co.il/?arena=Business&callback=Form_Find&custId=16694720&esi=1f7bb88a27b475d5ed78a4f3b6936662&formGroup=main&language=HEB&page=Summaries&previousPage=Business-Customer&prevpage=Business-Customer&sessionId=222081171210376&_business_name=%E0%E9%E6%F7&_city_name=%E7%E5%EC%E5%EF&_queryHeading=%E7%EC%F7%E9+%E7%E9%EC%E5%F3+%EC%F8%EB%E1&_area=&x=33&y=34

יש בכביש הנ"ל בין אזור לחולון עוד כמה פירוקיות, אני לא זוכר את השם שלהן, אבל סביר להניח שהיכן שהוא מסתתרת לה פיאט אונו כלשהי, אם איני טועה השק והמסגרת של הואונ 70 דומים לזה של ה70 וה55, אבל ב60 ישנו שק כמו באונו דור ראשון וזה לא יתאים לך.

ROOONEEYY

פורסם

תודה פליקס, מחר ארים טלפון.8)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק תיקון טעות קטנה:

התכוונתי כמובן לידית של אונו 45 ו60, אמנם הידית עצמה שונה משל אונו 70, אבל לטעמי המסגרת והשק זהים. באונו 60 כאמור הידית היא כמו באונו 70 דור ראשון ולא ניתן לפרק את השק מהידית.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...